- 2 Eylül 2014
- 16
- 3
- 3
- 34
Merhaba,
3 hafta önce 6,5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunu öğrendiğim zaman o kadar yıkıldım ki Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini ve sonrasında hamile kalmam gerektiğini söyledi. Hemen araştırmaya gitmek gerekmediğinide söyledi. Daha yeni toparlandım ve Allah izin verirse en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.
Merak ettiğim 3 ay geçmeden hamile kalırsam ne gibi sorunlar olabilir, ayrıca bebeğin kalbi neden durur ki. Bunun nasıl bir sebebi olabilir. Bu ara o kadar çok duydum kı bu sebeple çocuğunu kaybedenleri bir daha yaşarım diye çok korkuyorum.![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
3 hafta önce 6,5 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bunu öğrendiğim zaman o kadar yıkıldım ki Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..
Doktorum 3 ay korunmam gerektiğini ve sonrasında hamile kalmam gerektiğini söyledi. Hemen araştırmaya gitmek gerekmediğinide söyledi. Daha yeni toparlandım ve Allah izin verirse en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.
Merak ettiğim 3 ay geçmeden hamile kalırsam ne gibi sorunlar olabilir, ayrıca bebeğin kalbi neden durur ki. Bunun nasıl bir sebebi olabilir. Bu ara o kadar çok duydum kı bu sebeple çocuğunu kaybedenleri bir daha yaşarım diye çok korkuyorum.
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)