3 gündür bebeğim az hareketli korkuyorum

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
Arkadaşlar 3 gündür bir baş dönmesi var bende.Kan şekerim düşdü qaliba.Ani yerimden kalkınca başım dönüyor.Ama bu arada bebegim de az hareketli acaba kan şekerim düştü ondanmı bebegim böyle.Tekmelerinin sayı azaldı valla.Bilenler yardım etsin lütfeeen.Korkuyorum.:uhm:

cnm gecmıs olsun.
bıran once hastaneye gıt nstye bakıp bebegın kalp atıslarını dınlesınler.
bu senı bıraz rahatlatırrr

sevil bende 5 aylik hamileyim 1 haftadir hisetmiyorum hiç hareketlerini dr bu ara tutarsiz olur bebek hareketleri dedi bekliyorum bakalm:s

tatlı bir seyler yıyıp yataga sırt ustu uzanınca hareketlerını daha rahat hıssersınız..ısterseniz bir deneyın.. birde annenın hareketlı oldugu zmanlar bebek hareketlerı yavaslıyor, uyuyorlar sanırım bız hareketlıyken..

Canım arkadaşın dediği gibi bir doktora git.Bebeğin kalp atışlarına falan baksınlar.ıçiniz rahatlasın hem.Geçmiş olsun...Yediklerine dikkat ediyorsan aç kalmıyorsan kan şekerin düşmez...

sevilcim ters giden bi durum olsa zaten vucut sinyal verir rahat olmaliyiz. ben hala bekliyorum hareketini 1 hafta oldu

canim gitmedim cunku dun aksam basladi harekete şükürler olsun doktora gidecegini duydumu ne?
ınşallah Allah bebeklerimizi bize kavuşturur sag saglim.

ama çok korktum anlatamam.Göz yaşlarım hiç dinmedi.

Hadi hayırlısı olsun gözünaydın.Ama doktor gel dediğinde bir daha ihmal etme.Kendi sezgilerine değil doktoruna güven ve git.Onlar bir bildikleri olmasa bizleri çağırmazlar.İhmal etme sakın.Kendinide yorma.Bebeğine ve kendine çok dikkat et...

sevil sevindim senin adina canim darisi bana ins hemen yazcam buraya hissetsem dua edin nolur

sevilcim 17.ci haftadan itibaren ara hissediyodum 1 gun hissediyodum 1 gun hissetmiyodum ama en son gecen carsamba gunu hissettim dahada hissetmedim içimde bi sikinti sizi var dr u aradim dedi bu haftalarda hergun duzenli hissetmessin zaten dedi istersen gel dedi ama gitmedim umitle korku arasi bekliyorum bakalim daha tik yok tatli yiyorum uzaniyorum degisen biisi yok ara arada sag tarafimda sertlik hissediyorum en cok.

canim uzan bir saga don bir sola dön eger karnında bebek yumuşak bir şekilde sallanıyorsa saga sola dogru mutlaka doktora git
ama sert şekilde bi saga bi sola agir iyidir.Ama 1 hafta uzun süre.Ayran iç, eti kaynat tuzla ye, tatlı şeyler ye bak neler yapıcak bebişin.Bir de akşamlar dikkat et belkide yumuşak hareketlerle tekmeliyor.

benimkide dr a gidecegimi duyunca tikladi sevil:) sanirim ben burdayim anne dedi:) bu gunde az az ara ara pit pit lar basladi sukur rabime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…