- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
-
- Konu Sahibi standartfit
benimle birlikte yapabilirsinizBekliyorumm sizden haberleri :)
Ben şuan düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum 40 gün oldu. Durma hissettiğim vakit böyle şok diyet yapabilirim şimdilik haftada en az 1 kilo veriyorum.. sizi merakla takip ediyorum:)benimle birlikte yapabilirsiniz
4. günün sabahında umarım 5 kilo vermiş olurum diye umuyorum ben deBen şuan düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum 40 gün oldu. Durma hissettiğim vakit böyle şok diyet yapabilirim şimdilik haftada en az 1 kilo veriyorum.. sizi merakla takip ediyorum:)
bugün itibariyle 3 günlük serüvenim başladı kızlar. aç karnıma ılık suya yarım limon sıkıp içtim şimdi kahvaltımı yapıcam herhangi bir saat belirtmedim kendime göre yapıyorum saati. listede yazanların hepsi şu an tabağımdaabirazdan yiyeceğim. kiloma gelirsek tartıldım 100.3 hadi bakalım
Bende yapıyorum ama bı turlu veremiyorumBen şuan düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum 40 gün oldu. Durma hissettiğim vakit böyle şok diyet yapabilirim şimdilik haftada en az 1 kilo veriyorum.. sizi merakla takip ediyorum:)
bugün son günüm bakalım yarın sabah tartılıcam fark ne kadar olacak :) yürüyüş yapamadım aynı anda regl olduğum için çok zorlamak istemedim kendimi yarın belli olacak bakalımBende yapıyorum ama bı turlu veremiyorum
bugün son günüm bakalım yarın sabah tartılıcam fark ne kadar olacak :) yürüyüş yapamadım aynı anda regl olduğum için çok zorlamak istemedim kendimi yarın belli olacak bakalım
[/QUOTE hadi bakalımbende baslacam