3 günde 4,5 kilo

Böyle çabuk verilen kilolar çabukta alınır. Ayrıca metabolizmanızla bu kadar çok oynamayın. Kendinize ve sağlığınıza zarar vermeyin. Sağlıklı beslenerek kalıcı kilo verebilirsiniz.

Ya allahaşkına saçmalamayın insan birkaç günde bu kadar kiloyu nasıl verir.elbette ki sudan gidecektir,3gün sonra geri gelir.hadi versen versen yarım kilo verirsin.ayrıca 1çorba kaşığı fıstık ezmesi ya da fındık ezmesinde ne biçim kalori var farkındamısınız?bol yağ,bol şeker, e bi de ekmeğe sür de ye ama zayıfla oh ne kolaymış hadi herkes evine nutella şokella alsın o zaman.

diyeti görünce $ok oldu, ne güzel, dondurma ye kraker ye, tabak tabak sebze ye ve kilo ver!! eger gerçekten veriliyorsa seve seve yaparim çok kolay bir diyet!

bu arada orda bahsedilen fistik ezmesi bizim bildigimiz findik ezmesi degilde, amerikada çokca tüketilen yer fistigi ezmesidir, yani $ekersiz olandan, $u an benim dolabimda duruyor ve tadi ayni yer fistigi gibi $ekersiz, öyle çok güzel degil

3 gün erkek arkadaşımla yaomıştık bu diyeti.ben 700 gr o ise 100 gr vermişti, onu da hmn geri almıştım ztn, önermiyorum.

bu diyeti başım sıkıştıkça yaparım. 3 günde en az 2 kilo verdiriyor. ama harfi harfine uymak lazım. sporla 3 kilo verdirdiği görülmüştür :) bu arada, uzun süre geri almamıştım, ta ki çok yiyene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…