3 günde 4,5 kilo

Fbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
121
1
96
İstanbul
Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyetlere büyük bir talep var. Kimi diyetisyenler bu diyetlerin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor.
Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların Amerikan Kalp Vakfı nın diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

1. Gün

Kahvaltı
Yarım greyfurt
1 dilim tost ekmeği
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Şekersiz çay / kahve
Öğle
Yarım porsiyon ton balığı
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz kahve/çay/soda
Akşam
2 dilim et
1 tabak yeşil fasülye
1 küçük elma
1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)

2. Gün

Kahvaltı
1 yumurta
Yarım muz
1 dilim tost ekmeği
Şekersiz çay/kahve
Öğle
1 tabak lor peyniri
3 tuzlu kraker
Akşam
2 sosis
1 tabak brokoli veya karnıbahar
Yarım tabak havuç
Yarım muz
Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3. Gün

Kahvaltı
5 tuzlu kraker
1 dilim cheddar peynir
1 küçük elma
Şekersiz kahve/çay
Öğle
1 katı yumurta
1 dilim tost ekmeği
Akşam
1 tabak ton balığı
1 tabak karnıbahar
Yarım kavun
Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

kızlar ben bugün bu diyete başladım gerçi aşırı bi kilom olmadığı için 4,5 kilo verebilme ihtimalım 0 ama bakalım nolucak ilk günüm bitti sayılır:hooray:

sabah greyfurt olmadığı için ılık bir suya ona eşdeğer olan limon sıktım ve içtim kahvaltıda fıstık ezmesi bulamdfığım için 1,5 yemek kaçığı fındık ezmesini bir dilim kepek ekmeğine sürüp şekersiz çayla içtim.Öğlen arkadaşlarımla dışardaydım ve akşamki etimi buraya kaydırıp 4 köfte yedim ve pilavdan sadece 1 çatal yedim..inanırmısınız haytımda ilk defa tabağımda patates kızartması ve pilavı bıraktım herlde :dance: ondan yaklaşık 2 saat sonra dondurma yedim biraz akşam yemeğindede 2 kaşık eytinyaplı fasulye ve 1 dilim kepek ekmeği yedim daha deminde elmamı yedim biraz fazla böldüm ama bütün gün yürürmeme rağmen hiç acıkmadım sanırım başardım inşakllah yararını görürürüm..
sizde bana destek olun hep beraber yapalım:enbuyukkk:

Canım senin yaptığın daha mantıkLı hem hiç aç kaLmadım diyorsun bence bu diyetle normalde aç kaLırdın en iyisini yapmışsın.Bence bu şekılde devam et. Bu arada bravo pLav ve kızartma oLayında :lepi: yavaş yavaŞ oLur bu iş yerimseniben

3 günde 4,5 kilo verileceğine inanmıyorum..

Verirsin de su kaybı olur..Tartıda hafif çıkınca kilo verdim sanırsın ama yağ gitmemiştir aslında ya da az gitmiştir..

Yağdan 3 günde 4,5 kilo gitmez..

3 günde 4,5 kilo verileceğine inanmıyorum..

Verirsin de su kaybı olur..Tartıda hafif çıkınca kilo verdim sanırsın ama yağ gitmemiştir aslında ya da az gitmiştir..

Yağdan 3 günde 4,5 kilo gitmez..

kesınlıkle katılıyorum boylede olunca verdıgını oldugu gıbı alırsın

bende inanmıyorum 3 günde 4,5 kiloya yani 100 kilo ve üzeri verebilir belki ama küçük kilo hesabı yapanlar için imkansız ben 2 ay diyetisyene gittim 2 anyda ancak 1 kilo yağ vaerebildim ki dşyetisyenime göre bu mükemmeldi..
ama yinede kalp vakfı falan söz konusu olunca denemk istedim ne kadar giderse artık:d 3 gn bitsin tartılacağım..
bugün sabah tenise gittim dönerken arabada 1 tane muzumu yedim eve gelncede 1 yumurtayla yaptığım tuzsuz peynirsiz baharatsız omletimi yedim ki hayatımda hiç böyle bir omlet yememiştim :/ yanında biraz salatalık yemek zorunda kaldım..
henüz daha öğle yamağime geçemedim sabırla bekliyorum ama dediğim gibi hiç acıkmıyoruma.s
ayrıca teşekkür ederim Tiptoniq bu desteklerele böyle devam edicek inşallah..artık önce gözümü doyuruyorum sonra mideme gerektiği kadar yemek indiriyorum:hooray:

ben bu dıyetı mayısta yapmıstım ama 5gun.Basa dönüp tekrardan yaptm.Yani 5 gunde 1 kılo verdım.Yıne de benı mutlu ettı=)

Kışın yapmıştım, kaç kilo verdim, hatırlamıyorum, ama zorlanmıştım onu hatırlıyorum kötükedihüso

kızlar ben bu diyeti daha önce uyguladım...ilk yaptığımda 3 günde 3 kilo verdim..2.ypışımda 3 günde 2 kilo 3.yapışımda 3 günde 2.5 kilo..tamamen uydum..sadece fıstık ezmesi olmadığı zaman çok az çokokrem sürdümmm..ama en güzeli tam olarak uymak.bende işe yaradı..hatta az önce malzemelere bakıyordum evde ...fıstık ezmem olmadığı için çarşamba başlıyorumm..hafta sonu sonucunu yazarım..

bu arada yeşilçayda içerseniz günde 3-4 bardak(ben su bardağı ile içiyorum)ılık olarak..çook daha etkili oluyor..yaklaşık 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum sadece herşeyden yiyorum..ölçüyü biraz azaltttım ve yeşilçay içiyorum..3 haftada 4.5 kilo verdim..hiç sporda yapamadım..

bende pazartesi günü başladım bu diyete..diyetimin son 2 günü((bugün 3. günüm) regl dönemime geldi(( biraz zorlansamda bırakmadım...gayet inceltici ve hafifletici olduğunu kesin söyleyebilirim...aç kalma gibi bişey söz konusu değil..
ben aynı zamanda yeşil çay,sandoloz sakızı da uyguladım diyetle beraber..bence aralarda greyfurt ve yeşil elma yenmeside uygundur...
henüz tartılmadım regl oldugum için ama gözle görülür bir fark var..

bende yağdan gideceğini sanmıyorum.bende az yiyerek arada çörekotu ve hergün yeşilçayla yaklaşık 4-5 kilo verdim:)) devam edicem bakalım inş.daha da veririm.az yemek işin sırrı.azz az azzz.aç kalkın pilava makarnaya ekmeğe dokunmayın.biraz sonra doyacaksınız zaten.ve şekersiz tabi çay kahve içtim.ayrıca hiç tatlı yemedim.ama topu topu 20 gün yaptım bunu.ve verdiğim kilo aynen duruyo çook şükür:))

arkadaslar bu tip diyetleri ben 3-4-sene once cok yaptim ve asiri zayifladi 44 kiloydum boyuma gore cok asiri zayifladim iki sene falan okdr zayif kaldm fakat inanilmaz halsiz hissediyodum kendimi surekli hastalaniyodum bagisiklik sisteim cok zayiflamis tabiki,kaslarim agriyodu surekli yuremeye halim yoktu nerdeyse ,kesinlikle tavsiye etiyorum boyle cabuk kilo verdiren diyetleri !bana kalirsa detox programi yapabilirsiniz ayda bi defa meyve suyuyla cok saglikli diyolar.turkbayragi

ben dün basladim bu diyete ve tartiya cikma meraklisi oldugum icin sabah hemen tartildim kaydirigubbakcemile3
1 kilom gitmis bile cok mutlu oldum 3.günün sonunda 4,5 olmasa bile 3 kilo veririm insallah 4.gün sirf meyve yer 5.gün devam ederim diye düsünüyorum zemuszemus

bu diyeti uygulamaktayım. bugün başladım..

yarım greyfurt yedikten yarım saat sonra kızarmış bir dilim tost ekmeği üzerine çokokrem sürüp yedim (ikinci sefer tam uyup fıstık ezmesi yicem)

100 kilonun üzerinde olduğum için 4 kilo verebilirim belki bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…