Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim
Ben de transfere kadar progestan 50 mg kalçadan yaptırdım 3 günde 1 ama transfer sonrası 25 mg lık olanı her gün göbekten yaparsan daha iyi daha etkili olur dedi doktor ben de ona döndüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Benimde arkadaşın öle olmuştu benim 9.gün 17 çıkmıştı onunda 9.gündü 0.1 çıkmıştı çok ağladı bende üzülmüştüm benimkide yüksek bi değer değildi çünkü 12.gün tekrar verdik onunki 80 çıktı benimki 50 yani herkesinki bi anda çıkmıyor asla umudunu kaybetme
Benimde arkadaşın öle olmuştu benim 9.gün 17 çıkmıştı onunda 9.gündü 0.1 çıkmıştı çok ağladı bende üzülmüştüm benimkide yüksek bi değer değildi çünkü 12.gün tekrar verdik onunki 80 çıktı benimki 50 yani herkesinki bi anda çıkmıyor asla umudunu kaybetme
Yapma canim test yapıp daha çok sitres yapma kendini oluruna bırak ben yapmadım cumartesi günü belli olur ne olduğu nasılsa olduysada olmadiysada yapacak birşey yok zaten ne yapıyım olmazsa dünyanın sonumu rabbim dermansız dert vermesin en azından umudumuz tedavi yöntemlerimiz var rahimsiz doğup hiçbir tedavi yaptiramiyanlar var hiç bir şekilde umudu olmayanlar var o yüzden bunada şükür