- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Evet canim insallh mucizeler bizi de bulirYa 5 in altindaysa cokta onemlindegil degeri..tatlim..Allah burdaki butun bayan arkadaslarin yardimcisi olsun insallah..kuzum..zor durumlarrr...hakkaten..
her an duamdasınız canım. olumlu düşün Allahın izniyle güzel cevap alacağım de kndi kendine lütfen.Ya 5 in altindaysa cokta onemlindegil degeri..tatlim..Allah burdaki butun bayan arkadaslarin yardimcisi olsun insallah..kuzum..zor durumlarrr...hakkaten..
Amin insallah canimEvet canim insallh mucizeler bizi de bulir
Tesekkur ediyorum canimm..her an duamdasınız canım. olumlu düşün Allahın izniyle güzel cevap alacağım de kndi kendine lütfen.
Hayırlısı canım kısmetin buymuşKizlar e devlete dusmus sonuc malesef negatiff..
Pardon 11. gun 140.5 mus simdi baktimda amin ins hakkinizda hayirlsi olsubDarisi basima insallah..
Hic ummadiginiz anda mucizeniz sizi bulsun insKizlar e devlete dusmus sonuc malesef negatiff..
Canım senin pozitif çıktı mı acaba ? benimde 3.gün embriyosudaEvet canim insallh mucizeler bizi de bulir
Malesef canim negatif doktor açıklama yaptimiCanım senin pozitif çıktı mı acaba ? benimde 3.gün embriyosuda
Umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın benim transfer gününüde sayarsak 6.günüm 3.gün embriyosu kaliteli dedi çift embriyo koyuldu bekliyorum şuanMalesef canim negatif doktor açıklama yaptimi
Hayırlısı canım inşallah hakkindaUmarım en kısa zamanda hamiş kalırsın benim transfer gününüde sayarsak 6.günüm 3.gün embriyosu kaliteli dedi çift embriyo koyuldu bekliyorum şuan
Amin canım inşallahHayırlısı canım inşallah hakkinda
Merhaba benim 3. Gun embriyosu 10.gun erken gebelik testinde anında kirmizi cizgi belirdi tabi ben heyecandan delirdim ve ertesi günü 5 Aralık (bugun) 11.gun kan testi yaptırdım 272 cikti degerimMasallah canim..darisi basimiza insallahhbenim yarin 10. Gunum ama test gunu olarak gelmem istendi..aiizn 11. Gun kac cikmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?