Masallah canimm..insallah darisi tum iateyenlere olsun9cu gün yaptım 10 11 12 cü gün 4 tane idrar 2 kan testi yaptım zira 7 yıldan sonra inanmak güç oldu birde idrar testlerim o kadar siliktiki yok gibiydi ama ben ikiz gebelik yaşadım yani umudunu yitirme
Çok kötüydü benim yumurtalar 14 tane topladik 4 tane dollenebildi transfer günü 3 kaldı transfer için gittiğimde bitabe daha öldü son 2 tAne yi hızlı bir şekilde koydular 3 cü güne zar zor gitti embriyolarim o son 2 tanede şu an 7 aylıkMasallah canimm..insallah darisi tum iateyenlere olsunkacinci gun embriyoauydu kalite nasildi
Sizde baya zorlu bir surec atlarmissiniz..kalitesi nasildi peki canim..kacinci kaliteydi...Çok kötüydü benim yumurtalar 14 tane topladik 4 tane dollenebildi transfer günü 3 kaldı transfer için gittiğimde bitabe daha öldü son 2 tAne yi hızlı bir şekilde koydular 3 cü güne zar zor gitti embriyolarim o son 2 tanede şu an 7 aylıkşükür darısı size inşallah allah bolca sabır guc ve moral versin moral çok önemli bu kadar kotuyken bile transferden sonra hep hamileyim dedim hamileymiş gibi davrandım
Masallah canimmmm.sizeÇok kötüydü benim yumurtalar 14 tane topladik 4 tane dollenebildi transfer günü 3 kaldı transfer için gittiğimde bitabe daha öldü son 2 tAne yi hızlı bir şekilde koydular 3 cü güne zar zor gitti embriyolarim o son 2 tanede şu an 7 aylıkşükür darısı size inşallah allah bolca sabır guc ve moral versin moral çok önemli bu kadar kotuyken bile transferden sonra hep hamileyim dedim hamileymiş gibi davrandım
Valla o kadar kötüydüki kaçıncı kalite bilmiyorum diyorum ya 3cu güne zor gitti öldü hep son 2 taneyi ilaçla felan hayatta tutmuşlarSizde baya zorlu bir surec atlarmissiniz..kalitesi nasildi peki canim..kacinci kaliteydi...
Inşallah zor süreç ama inan dua et bide bolca meryem suresi oku suya iç bol şu meyve ve yat allah utandurmasin hayırlı sonuç al insMasallah canimmmm.size...amin insallahhhhh lutfen dua edin benim de 1 embriyom vardi 3. Gun 2. Kalite..bol bol dua ya ihtiyacim var..lutfen duanizi eksik etmeyin..
Masallahh..bir mucize olmuss..Valla o kadar kötüydüki kaçıncı kalite bilmiyorum diyorum ya 3cu güne zor gitti öldü hep son 2 taneyi ilaçla felan hayatta tutmuşlar
Amin cok tesekkur ederimmm canimInşallah zor süreç ama inan dua et bide bolca meryem suresi oku suya iç bol şu meyve ve yat allah utandurmasin hayırlı sonuç al ins
Evet şimdi o mucizelerle mücadele veriyoruzMasallahh..bir mucize olmuss..
Amin cok tesekkur ederimmm canimAllah razi olsun sizden
Ben 11.gun kan verdim pozitifti idrar yapmadimMerhaba kizlar..3. Gun embriyosu bugun transfer gunumle birlikte 7. Gunumdu idrar testi yaptim negatif..sizler hangi gunler yapmistiniz..sonuclariniz ne oldu..yardimci olabilirmisiniz..
Masallah canim..darisi basimiza insallahhBen 11.gun kan verdim pozitifti idrar yapmadim
11. Gun 130 kusurduMasallah canim..darisi basimiza insallahhbenim yarin 10. Gunum ama test gunu olarak gelmem istendi..aiizn 11. Gun kac cikmisti..
Yeni verdim tatlimmm...3.5 a kadar cikar dediler..hayirlisi olsunbreath12 Canım kan testi verdinmi
Inşallah canm değerini bekliyorum yarın bende vermeye gidicem.baklmYeni verdim tatlimmm...3.5 a kadar cikar dediler..hayirlisi olsun
Ya aramadilar tatlim ya..12 bucuk gibi vermistim..pozitif olsaydi hemen ararlardi sanirim..umidim kalmadi benim artik...saglik olsun..Inşallah canm değerini bekliyorum yarın bende vermeye gidicem.baklm
Ama çoktan çıkmış olması lazim sen aradıklarında mutlaka değerini de sor yineYa aramadilar tatlim ya..12 bucuk gibi vermistim..pozitif olsaydi hemen ararlardi sanirim..umidim kalmadi benim artik...saglik olsun..
Ya 5 in altindaysa cokta onemlindegil degeri..tatlim..Allah burdaki butun bayan arkadaslarin yardimcisi olsun insallah..kuzum..zor durumlarrr...hakkaten..Ama çoktan çıkmış olması lazim sen aradıklarında mutlaka değerini de sor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?