- 30 Ocak 2025
- 80
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben 12.günümde gördüm. Öncesinde yapmamıştım çok erken 7.gün. Bence sizde bekleyin rahminizi strese sokmayınMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?
3.gün embriyoları 5.gün olanlardan daha geç çıkıyor. Bazen geç tutunma da oluyor. Ben 12.güne kadar hiç test yapmadım doktor da uyarmıştı olumsuz bişey görüp duyunca rahim kasılıyor ve bu bile zarar verebiliyor tutunmaya demişti. Sende sabret bence,İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünYaa çok teşekkür ederim içime su serpildi inşallah tez zamanda görürüm ben de![]()
11. Gün çok çok silik hayalet çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlilimde 43 tü. 7. Gün çok erken biraz daha sabredin inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?
11. Gün çok çok silik hayalet çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlilimde 43 tü. 7. Gün çok erken biraz daha sabredin inşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Sonucun belli oldu mu canımMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?
Üzüldüm canım benmde 3. Gün embriyosu daha var ama sonucuma ağrın falan oluyomuydu?Evet canım negatif maalesef. 2. Denemeden önce araştırmalardayım bu sefer taze transfer istemicem
Evet batmalar oluyordu elim ayağım üşüyordu sandım ki gebelik belirtileri regl sancısı gibiydi hep. İlacın etkileriymiş. Bi kaç gün önce bağırsaklarım hareketlendi regl olmadan hep öle olur o zaman dedim bu da ilaç etkisi değildir heralde DieÜzüldüm canım benmde 3. Gün embriyosu daha var ama sonucuma ağrın falan oluyomuydu?
Benim de bugün 8. Gün transfer günü hariç. Henüz çizgi görmedimMerhaba kızlar 3. Gün embriyosu transfer hariç 7. Günümdeyim erken gebelik testi yaptım bugün negatif gördüm. Sizin nasıldı ? umudumu korumalı mıyım ?