3. Gun embriyosu..kacinci gun idrar testi yaptiniz..sonuclariniz ne oldu..lutfen yardim..

Canım şimdi tahlil yaptım negatif cikti. Bole bi ihtimal olabilirmi
Canim senin 8. Gun dimi..hic korkma..tabikide var 3. Gun embriyosu..gec cikabilir...yapma demistim..keske yaomasaydin..bugun yapicaktim aslinda ben..ama zaten negatif cikma olasiligi yuksek..birde yarin kan testi olcakti..2 kere ust uste negatif deneyimi yapmak istemedim..canini sikma sakin ...bole hikayeler cok cunki..cikmayip kanda cikanlar...

Erken mi sizce

Erken canim..heleki yumurtalarin kaliteliyse korkma .Allah dualarimizi kabul etsin..insalhhh..guzel Allahim negatiflerimizi pozitiflere cevirir..ALLAHIM bizi hamile kilsin..
Hiç bilmiyorum insanın bütün dünyası yıkılıyor resmen ama kimisi 5.gününde görüyor gercektenmi erken aklım ermiyor artik

Hiç bilmiyorum insanın bütün dünyası yıkılıyor resmen ama kimisi 5.gününde görüyor gercektenmi erken aklım ermiyor artik
Canim senin 3. Gun embriyoau..inan benimde 3. Gun oldugu icin cok arastirma yapmistim..5. Gunde cikani gormedim hic..3. Gun embriyoau olupta..ben 6. Gunumde yapmistimm negatif oldu..sonrasinda moralim bozuldu..aslinda bu sabaha yapicaktim..ama gerekaiz yere moralimi bozmak istemedim..insallah bebeislerin seninledir..benim bir arkadasim5. Gunden 9. Gune kadar hep yapmisti hep negatifti..idrarda..10. Gun kanda pozitifi yasadi..insallah oledir..cok takilma..olurmu..hep mutlu olalim..benim yarin bakalim ..hic umidim yok ama..hep dua ediyorumm..Guzel Allahim bizi hamile kilsin..

Hiç bilmiyorum canım.yarin kan mı vermeye gideceksin bende cuma günü vermeye gidicem hakkımızda hayirlisi

Hiç bilmiyorum canım.yarin kan mı vermeye gideceksin bende cuma günü vermeye gidicem hakkımızda hayirlisi
Evet canim..Aminnn..ama lutfen su negagif enerjini bi uzerinden at olurmu..yarin negatifi gorursem napayim artikk.elimden geleni yaptim ben..yine yaparim..cok uzulurumm..Allahimm emeklerimizi bosa cikarmasin..insalah hayirli haberler alicaz..

Evet canim..Aminnn..ama lutfen su negagif enerjini bi uzerinden at olurmu..yarin negatifi gorursem napayim artikk.elimden geleni yaptim ben..yine yaparim..cok uzulurumm..Allahimm emeklerimizi bosa cikarmasin..insalah hayirli haberler alicaz..
Inşallah canım ınsaalh yarın güzel.haberlerle gelirsin insallah

Merhaba kizlar..3. Gun embriyosu bugun transfer gunumle birlikte 7. Gunumdu idrar testi yaptim negatif..sizler hangi gunler yapmistiniz..sonuclariniz ne oldu..yardimci olabilirmisiniz..
9cu gün pozitif gördüm transfer gününu saymayon henüz erken odrarda çıkması için biraz sabırlı ol moral bozma allah gönlüne göre versin

9cu gün pozitif gördüm transfer gününu saymayon henüz erken odrarda çıkması için biraz sabırlı ol moral bozma allah gönlüne göre versin
Tesekkur ederim canim..peki daha once yapmismiymidiz idrar testi ...sadece 9. Gundemi yaomistiniz..

Tesekkur ederim canim..peki daha once yapmismiymidiz idrar testi ...sadece 9. Gundemi yaomistiniz..
9cu gün yaptım 10 11 12 cü gün 4 tane idrar 2 kan testi yaptım zira 7 yıldan sonra inanmak güç oldu birde idrar testlerim o kadar siliktiki yok gibiydi ama ben ikiz gebelik yaşadım yani umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…