3.gün embriyosu Ekim 2021 transferi yaptıranlar

Silikde olsa çizgi varsa vardır diye düşünüyorum inşallah güze bi şekilde artar Testinin fotosunu koyma imkanın varmı bizede örnek olsun

Evet normalmiş doktora sordum ben normal dedi.Sadece kapsül olarak geri düşmemesine dikkat edin dedi.
Hımm iyi bari ben 2 şer tane koyuyorum bide ondan heralde fazla geliyo erimiş olarak geliyo butun değilde

Ya kızlar progestan fitil kullananlar sizinde çoğu geri geliyomu çamaşırınıza çoğu geri akıyo gibi normalmi benmi beceremiyorum
Geliyor canim iyice parmaginla ileri itebildigin kadar it 1 saat kalkma ben pek birsey hisetmiyorum hamilelik için transferim 9
.günü

İnşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle parol zaten daha hafif bi ağrı kesici olduğu için öneriliyor zaten hiç takma kafana bende de var o ara ara gelen üşüme inşallah tutunduğu için böyledir

İnşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle parol zaten daha hafif bi ağrı kesici olduğu için öneriliyor zaten hiç takma kafana bende de var o ara ara gelen üşüme inşallah tutunduğu için böyledir
insallah paroldan sonra daha iyi geçirdim bugün akşama doğru sadece bel ağrısı vardı üşümede bugün yok çok şükür

insallah paroldan sonra daha iyi geçirdim bugün akşama doğru sadece bel ağrısı vardı üşümede bugün yok çok şükür
Bende dün dayanamadım ve evde test yaptım normalde kan testi günüm yarın heyecandan duramıyorum

bugün idrarda baktım 9. günüm testde birşey çıkmadı 3.gun embriyosu normalde cikmasi lazim bütün topikleri alt üst ettim bakılan testlerin günleri ağrısı olanların gebelik oranlarını araştırdım. cogu yarim kalmis konular acilmis sonuclar yazilmamis cok aydinlatici verilere ulasamadim. bel kasık ağrısı olan bayanlar sonuçlar olumlu yada olumsuz bir paylaşım yapsalar gerçekten oranları görmüş oluruz idrar testi için biraz daha anlamlı bir topik gördüm hamile olanların 6. günden hatta 5. günde dahi silik çizgiyi görmüşler ikiz gebeliklerde oran daha yüksek gibi 7.8.9. gebelik var ise eğer çizgi silik dahi olsa cikiyor az bir oranla bazı gebelikler idrar 9.10. 11 güne kadar gorulmeye biliyor ne diyelim insallah bu topiklere yazanlar yazdiklarini yarim birakmadan transfer sonrasi yasadiklarini sonunda ne sonucu gorduklerini yazarak sonlandirirlar YAAA NASİP

herkesin bünyesi farklıdır ona tedavi şekli belirlenir bu topiklerde kaç tane anne adayı var sirkülasyon sürekli devam ediyor transfer sonrası yatarak süreci tamamlayanlarla ayakta geçirenlerin gebe kalma oranları yada transfer sonrası ağrı çekenlerin cekmeyenlere gore gebe kalma oranı gibi bi araştırma yapılabilir amma sonuçlar yazılmadığı için kayıp soru işareti

Benim de 3. Gün embriyosu bugün onuncu gün test yaptım ikinci çizgi çok net çıktı..Fakat kan testi yaptırmadan emin olamıyorum yine de belki ilaçlar dan olabilir diye bilemiyorum..Hiç bir belirtim de yok benim..Bence en kesini kan testi, idrar testin de çıkmasa da çok moral bozmamak lazım..

muhtemelen kanda çıkar bundan sonra sadece kanda düzenli yükselip yukselmedigini takip etmeniz gerekiyor

sevindirici bir haber tebrik ederim

eee test sonucunu yazmamışsın çizgi gördünmü
2. Çizgi çıktı benimde 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti ama yinede kesin birşey yok tabi yarın kanda belli olur inşallah
Ama benim 2. Denememde lan testi gününe 1 gün kala evde bakmıştım negatif çıkmıştı ama ertesi gün kanda pozitif çıkmıştı. 2. Denemem 3. Gün embriyosu ve 1 tane transfer yapılmıştı

Ben hep ev işlerimi yaptım hatta görümcemin 2 yaşında oğlu var kaç kere kucağıma aldım inşallah güzel olur sonuçlar bakalım hayırlısıyla

23.ekim tek embriyo transferim olmuştu bugün kanda test verdim negatif geldi hayırlısı olsun diyorum transfer sürecim boyunca üşümem olmuştu onlar içind e tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu var sanirim sizlerde böyle bir şikayet olursa mutlaka dr gidin derim herkese hayırlı süreçler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…