• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu Ekim 2021 transferi yaptıranlar

Bende geldimm kızlar dün 2tane 3. Gün embriyosu transfer oldu yaş 33 ilk deneme ve son olur inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum

12 gün sonra dedi ben biraz sabırsız davranıp idrarda bakayım dedim transfer dahil 5. günüm
Cok çok erken bence acele etmişsiniz ben idrar tahlili yapmiycam kan verince cikarsa cikar kendimi şimdiden üzmek istemiyorum

Ay insallah rabbim yuzunu güldürsun insallah .benim ağrılar istirahat halinde geçiyor ev içi biraz hareket etsem tekrar başlıyor dün bayağı bi şiddetlendi .birde bir türlü ısınamadım hala banyo yapmaya korkuyorum 23 transfer günüm idrarda baksam çıkarmı acaba🙌
Aminnn hepimizin inşallah 🙏🏻 Bende aynı durumdayım ayağa kalkınca şiddetleniyor yatınca geçiyor . Benimde dün fena şiddetliydi hemşireyi aradım normal dedi. Bide ağrı benim omurgama yukarı doğru vuruyor sizde de oldu mu böyle. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah isteyen herkese versin.🌸

Ay insallah rabbim yuzunu güldürsun insallah .benim ağrılar istirahat halinde geçiyor ev içi biraz hareket etsem tekrar başlıyor dün bayağı bi şiddetlendi .birde bir türlü ısınamadım hala banyo yapmaya korkuyorum 23 transfer günüm idrarda baksam çıkarmı acaba🙌
Daha çok erken bence benimde 7. Günüm merak ediyorum ama düşünmemeye çalışıyorum yoksa 10 tane yapardım test 😊

Aminnn hepimizin inşallah 🙏🏻 Bende aynı durumdayım ayağa kalkınca şiddetleniyor yatınca geçiyor . Benimde dün fena şiddetliydi hemşireyi aradım normal dedi. Bide ağrı benim omurgama yukarı doğru vuruyor sizde de oldu mu böyle. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah isteyen herkese versin.🌸
dün benimde ağrım çok şiddetliydi bel bacak rahim dayanamadım parol aldım bugün birşey yok insallah bebisr bir zarar olmamistir😣birde donuyorum yaa ısınamadım uyuyunca geçiyor gün içinde üşüyorum yine

3.gün embriyosu transfer edildi bana da, bugün sekizinci gün..Kan testine kadar yapmam diye şartlamıştım kendimi ama bu sabah dayanamadım test yaptım..Çokk silik bir çizgi çıktı , heycanlanmalı mıyım bilemedim.Kafam çok karışık zaman geçmiyor😔

3.gün embriyosu transfer edildi bana da, bugün sekizinci gün..Kan testine kadar yapmam diye şartlamıştım kendimi ama bu sabah dayanamadım test yaptım..Çokk silik bir çizgi çıktı , heycanlanmalı mıyım bilemedim.Kafam çok karışık zaman geçmiyor😔
Ben heyecanlandırdı:)) hatta hemen kam verirdim ;)

8
Test vereyim mi bugün? Rabbim herkesi biran önce kavuştursun muradına
Valla ben verirdim doktorun istediği günde verirdim artışa bakardım ben test yapmaya korkuyorum negatif gorcem diye bugün 9.gunum benimde kan testine kadar beklicem üzülürsem o gün uzulurum

8

Valla ben verirdim doktorun istediği günde verirdim artışa bakardım ben test yapmaya korkuyorum negatif gorcem diye bugün 9.gunum benimde kan testine kadar beklicem üzülürsem o gün uzulurum
Bende böyle düşünüyorum dum, biran da aklıma düştü😂Bakalım hayırlısı olsun artık hakkımız da🙏

3.gün embriyosu transfer edildi bana da, bugün sekizinci gün..Kan testine kadar yapmam diye şartlamıştım kendimi ama bu sabah dayanamadım test yaptım..Çokk silik bir çizgi çıktı , heycanlanmalı mıyım bilemedim.Kafam çok karışık

Ya kızlar progestan fitil kullananlar sizinde çoğu geri geliyomu çamaşırınıza çoğu geri akıyo gibi normalmi benmi beceremiyorum

Bide benim bugün sol tarafımda çok batma oluyo sizdede varmı

Ya kızlar progestan fitil kullananlar sizinde çoğu geri geliyomu çamaşırınıza çoğu geri akıyo gibi normalmi benmi beceremiyorum
Evet normalmiş doktora sordum ben normal dedi.Sadece kapsül olarak geri düşmemesine dikkat edin dedi.

Back