3.gün embriyosu Ekim 2021 transferi yaptıranlar

Öncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin12 ekimde transferim oldu üçüncü tüp bebek denemem 6.günüm bugün.bnmle aynı durumda olan arkadslarla konuşmak için açtım bu topiği
Aynı gün transfer olmuşuz canim benimde 4. Gün ..Ama kaçıncı denemem dersen10 dan sonrasını saymadım
Dilerim bebisin sana sımsıkı tutunur sağlıkla sağlıklı bir evlat sahibi olursun

Amin..hepimiz inşallah. hangi ilaçları kullanıyorsun evde yatışta mısın yoksa akışına mı bıraktın nasıl geçiriyorsun.bana doktorum %35 şansın var dedi

Amin..hepimiz inşallah. hangi ilaçları kullanıyorsun evde yatışta mısın yoksa akışına mı bıraktın nasıl geçiriyorsun.bana doktorum %35 şansın var dedi
Canim Progesteron igne, fitil ve estradiol icerikli bant..Benim sansim düsük Tek embriyo 40 yas ve birsürü deneme ..Dinleniyorum tatlım dıkkat ediyorum ,ne kadar akışına bıraktım desende olmuyor iste ..Sen ne durumdasın su an ,idrar testi vs yaptınmı…Ben yaptım idrarda negatif

Yapmadım korkuyorm 25 ekimde kan testi istediler.hiç bir şey de hissetmiyorm.benim ilk iki tüp bebek denememde tutmuştu düşükle sonuçlanmıştı.idrara güvenme inşallah kanında beta uçmuştur Hangi şehirde nerede yaptırdın değiştirdinmi hastaneni hiç.ben değiştirdim bunda.

Selam,benımde 4.gün 2.kalite tek embriyo transferim oldu 14 ekimde,ctesı kan testi var.evde gebelık yaptım negatif cıktı,hiç bir belirtim yok.ilk denememde gögüs agrım olmustu şiddetli,sımdı o bile yok

Selam,benımde 4.gün 2.kalite tek embriyo transferim oldu 14 ekimde,ctesı kan testi var.evde gebelık yaptım negatif cıktı,hiç bir belirtim yok.ilk denememde gögüs agrım olmustu şiddetli,sımdı o bile yok
Selam.kan testince çıkar umarm bnmde agrım vardı dediğinz gibi gitti sanki.hayırlısı güçlü olmamız lazım bu beden bize saglıklı lazım çok yıpranıyor insan ama elden gelen bişey yok.

14 ekimde bende 3. Gun embriyo transferi oldum. Salı test vermemi istedi doktor ama ben pazartesine randevu aldım Allah hepimize olumlu sonuç almayı nasip etsin

Amin. Hepimiz için inşallah Rabbim yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladıñı naisp etsin. her gün kullanıyorum sabah akşam 2 lutinus gün aşırı proluton depot

Herkese iyi akşamlar bende 14 ekim 3. Gün tek taze embriyo transferi bugün 7. Günüm Rabbim kucaklarimzii doldursun

Amin. Hepimiz için inşallah Rabbim yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladıñı naisp etsin. her gün kullanıyorum sabah akşam 2 lutinus gün aşırı proluton depot
Ben 3 güne bir kullanıyorm diğer tedavimde hergün bir tane kullanıyordm.artık neye göre veriyorlarsa

Herkese iyi akşamlar bende 14 ekim 3. Gün tek taze embriyo transferi bugün 7. Günüm Rabbim kucaklarimzii doldursun
Amin inşallah..hangi ilaçları kullanıyorsun.bi de belirti falan hissediyor musun?
Ben sanki kendm için olmucak gibi hissetmeye başladım pazartesi yada pazar kan versem cıkar

Amin inşallah..hangi ilaçları kullanıyorsun.bi de belirti falan hissediyor musun?
Ben sanki kendm için olmucak gibi hissetmeye başladım pazartesi yada pazar kan versem cıkar
Duphaston estrofem oksapar igne kullanıyorum

Rabbim sağlıkla inşallah bu sefer kucağıniza almak nasip olur ben Sakarya liyim ama İzmit umuttepe de yaptırdım ilk denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…