Aminn Cümlemiz inşallah..Allah razı olsun..inşallah ilk ve son olurRabbim sağlıkla inşallah bu sefer kucağıniza almak nasip olur ben Sakarya liyim ama İzmit umuttepe de yaptırdım ilk denemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn Cümlemiz inşallah..Allah razı olsun..inşallah ilk ve son olurRabbim sağlıkla inşallah bu sefer kucağıniza almak nasip olur ben Sakarya liyim ama İzmit umuttepe de yaptırdım ilk denemem
Amin amin inşaallahAminn Cümlemiz inşallah..Allah razı olsun..inşallah ilk ve son olur![]()
Merhaba yas 43 21 Ekim 3.gun embriyo 2 adet transfer yapildi beklemedeyim.ilk denemem☺Öncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar versin12 ekimde transferim oldu üçüncü tüp bebek denemem 6.günüm bugün.bnmle aynı durumda olan arkadslarla konuşmak için açtım bu topiği
![]()
inşallah ikiside tutunur ilk günler hep yat işi şansa bırakma ilk ve son denemeniz olur inşallahMerhaba yas 43 21 Ekim 3.gun embriyo 2 adet transfer yapildi beklemedeyim.ilk denemem☺
Yatiyorum canim kendimi bebek gibi hissediyorum kayinvaldem sagolsun önümden alıyor önüme birakiyor bir tek lavaboya kalkıyorum insallah ikiside tutar Rabbım aratmazinşallah ikiside tutunur ilk günler hep yat işi şansa bırakma ilk ve son denemeniz olur inşallah![]()
Amin bncede sadece lavabo olmalı ilk günler suyu çok içmemiz lazımmış bana 3.5 litre su tüketmem söylendi 61 kiloyum çok fazla geldi 3 litre anca içiyormYatiyorum canim kendimi bebek gibi hissediyorum kayinvaldem sagolsun önümden alıyor önüme birakiyor bir tek lavaboya kalkıyorum insallah ikiside tutar Rabbım aratmaz![]()
Sonucun cikti mi canim?Selam,benımde 4.gün 2.kalite tek embriyo transferim oldu 14 ekimde,ctesı kan testi var.evde gebelık yaptım negatif cıktı,hiç bir belirtim yok.ilk denememde gögüs agrım olmustu şiddetli,sımdı o bile yok
Test vermedim :)) cok korkuyorum sonuctan,pazartesini bekleyeceğim sanırımSonucun cikti mi canim?
Canım ama tamamen yatmak iyi değil arada kalkıp yürüyüş yap istersen evin içinde. Benim 2. Denememde doktor her gün 45 dakika yürüyüş önermişti bende Herkül çıkıp sahilde yürümüştüm. Rahimde sağlıklı kan akılı olması için gerekliymiş.Yatiyorum canim kendimi bebek gibi hissediyorum kayinvaldem sagolsun önümden alıyor önüme birakiyor bir tek lavaboya kalkıyorum insallah ikiside tutar Rabbım aratmaz![]()
Merhabalar 2. Denemede benimde adet ağrısı gibi kasıklarım belim ağrımıştı olmadı deyip bitirmiştim kafamda ama pozitif çıkmıştı. Tabi sonuç negatif oldu ama hayırlısı böyleymiş.merhaba hanımlar 23 ekimde tek embriyo transferim oldu kafamda deli sorular istirahat halindeyim bugün 3. günüm ağrım olması normal mi siz neler yaşıyorsunuz rabbim herkein yuzunu guldursun kucagini doldursun insallah
3 4 gun çok kalkmadım simdi ev işimi yapiyorumCanım ama tamamen yatmak iyi değil arada kalkıp yürüyüş yap istersen evin içinde. Benim 2. Denememde doktor her gün 45 dakika yürüyüş önermişti bende Herkül çıkıp sahilde yürümüştüm. Rahimde sağlıklı kan akılı olması için gerekliymiş.inşallah pozitif olur sonuç. Ben 2 . Denemede pozitif olmuştu ama sonradan değerler düşmüştü 2 gün arayla . 3. Denemeyi yaptık 21 ekimde bekliyoruz bakalım . Ben kalkıp yemek bulaşık fln halleşiyorum kendimi yormadan ağır iş yapmıyorum
![]()
Benimde tek embriyo şuan ikinci gününde. Sonucunuz ne oldu ? :/Herkese iyi akşamlar bende 14 ekim 3. Gün tek taze embriyo transferi bugün 7. Günüm Rabbim kucaklarimzii doldursun![]()
Ay insallah rabbim yuzunu güldürsun insallah .benim ağrılar istirahat halinde geçiyor ev içi biraz hareket etsem tekrar başlıyor dün bayağı bi şiddetlendi .birde bir türlü ısınamadım hala banyo yapmaya korkuyorum 23 transfer günüm idrarda baksam çıkarmı acabaMerhabalar 2. Denemede benimde adet ağrısı gibi kasıklarım belim ağrımıştı olmadı deyip bitirmiştim kafamda ama pozitif çıkmıştı. Tabi sonuç negatif oldu ama hayırlısı böyleymiş.
Şimdi 3. Denemeyi yaptık yine aynı ağrıları yaşıyorum adet olacakmış gibi kasık+bel ağrısı
4 gun sonra yaptim bendeAy insallah rabbim yuzunu güldürsun insallah .benim ağrılar istirahat halinde geçiyor ev içi biraz hareket etsem tekrar başlıyor dün bayağı bi şiddetlendi .birde bir türlü ısınamadım hala banyo yapmaya korkuyorum 23 transfer günüm idrarda baksam çıkarmı acaba![]()
dayanamadım test yaptım negatif4 gun sonra yaptim bende
Çok şükür hamileyim sonucum pozitifBenimde tek embriyo şuan ikinci gününde. Sonucunuz ne oldu ? :/
Kac gun sonra kan testi verin dedi doktorunuZdayanamadım test yaptım negatif![]()
Kac gun sonra kan