Malesef bence imkansızdırHanımlar 10.gün hcg 0.100 artması imkansız değil mi
Cikmazki canimm..hic suydunmu sen 6. Gunde kanda cikan..ben cok arastridim.gormedim..hatta idrar bile denk gelmedi..6. Gun cikitigiMrbbenim3. Gun embriyosu. Bugun 6.gunum kanda cikmadi
benim10.gun de cikmisti canim..Merhabalr.ben de 3.gün embriyosuyla 2 tane iyi embriyo transfer edildi bugün 7.günüm acaba yarın yapsam çıkar mi
Yapmayayım ozaman.2 tane mi koyuldu sana da?embriyoların nasıldı?benim gayet iyi 2 tane transfer edildibenim10.gun de cikmisti canim..
ayniydi seninleYapmayayım ozaman.2 tane mi koyuldu sana da?embriyoların nasıldı?benim gayet iyi 2 tane transfer edildi
Senin tuttu mu peki cnmayniydi seninle
sık disini
evet...bir tanesi tutmustu ama benim8.haftada kalbi durmustu....neyse ama sen simdi hep pozitif olman lazim hersey hakkinda guzel olur ve sana tutunurlarve saglikla kucagina almak nasip olur canim insallahSenin tuttu mu peki cnm
Ben çok kötüyümevet...bir tanesi tutmustu ama benim8.haftada kalbi durmustu....neyse ama sen simdi hep pozitif olman lazim hersey hakkinda guzel olur ve sana tutunurlarve saglikla kucagina almak nasip olur canim insallah
Ama daha erken bı kadar yıkma kendiniBen çok kötüyümsabahtan ağlamaktan içim cıktı tutamadım kendimi artık cnku...bugün 8.gün ve idrar testi yaptım koskocaman tek çizgi 3.gün bnm de 2 tane koyuldu...ama Umudum yok
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
Benim de 3.gün embriyosu. Yarın 9.gün kan vereceğim. Yazarım sana buradan canım. İdrar çatlatma iğnesinden dolayı yanıltıcı oluyor.Merhaba kizlar benim bugun transferin 7. Gunu acaba test yapsam cikarmi 3. Gunu ebriyosu
Benim dondurulmus ebriyo yasimda cok genc tutmamasi icin bir neden goremiyorum ama 7. Ve 8. Gunumde yalilan testlerde negatif sonuc aldimBenim de 3.gün embriyosu. Yarın 9.gün kan vereceğim. Yazarım sana buradan canım. İdrar çatlatma iğnesinden dolayı yanıltıcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?