- 15 Aralık 2020
- 133
- 163
- 33
- 26
Idrar testi yaptim evde kendim o sekilde negatiftiBenim dondurulmus ebriyo yasimda cok genc tutmamasi icin bir neden goremiyorum ama 7. Ve 8. Gunumde yalilan testlerde negatif sonuc aldim
Benim de dondurulmuş ama transfer sonrası çatlatma iğnesi tutunmasına destek oluyormuş. 4.gün ve 7.gün yaptım.bu yüzden kan değerim yüksek çıkarsa vardır bir şeyler. Ama düşük çıkarsa iğnenin etkisinden olacak. Yarın gideceğim inşallah yüksek çıkarIdrar testi yaptim evde kendim o sekilde negatifti
Bu arada çok araştırdım. 3.gün embriyosu idrara geç geçiyormuş. Yarın ilk idrarla tekrar dene istersenBenim dondurulmus ebriyo yasimda cok genc tutmamasi icin bir neden goremiyorum ama 7. Ve 8. Gunumde yalilan testlerde negatif sonuc aldim
Benimde yarin test gunum normalde 10. Gun ama malum sokaga cikma kisitlamasi yuzunden uarin gidecegim bu arada yasim 22 rahim kalinligimda guzeldi embriyomda sizce tutunma ihtimali nedirBu arada çok araştırdım. 3.gün embriyosu idrara geç geçiyormuş. Yarın ilk idrarla tekrar dene istersen
Idrarda yapmam artik cunku ust uste iki kere yaptim dun ve bugun cikmadi korkuyorum artik kanda cikar diye dusunuyorumBu arada çok araştırdım. 3.gün embriyosu idrara geç geçiyormuş. Yarın ilk idrarla tekrar dene istersen
Insallah guzel haberler alirsiniz nasil birsey oldugunu iyi bilirim cok fazla ugrasmadim yillarimi harcamadim ama sonucta bilirim bu durumu rabbim insallah nasip eder sizedeBenim de dondurulmuş ama transfer sonrası çatlatma iğnesi tutunmasına destek oluyormuş. 4.gün ve 7.gün yaptım.bu yüzden kan değerim yüksek çıkarsa vardır bir şeyler. Ama düşük çıkarsa iğnenin etkisinden olacak. Yarın gideceğim inşallah yüksek çıkar
Sen daha çok gençsin tatlım. Tutma ihtimalini bilemem ama en azın yaşın genç ve inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlanır.niye hemen tüp bebek yaptırdın?Benimde yarin test gunum normalde 10. Gun ama malum sokaga cikma kisitlamasi yuzunden uarin gidecegim bu arada yasim 22 rahim kalinligimda guzeldi embriyomda sizce tutunma ihtimali nedir
Evet tup bebek yaptirdim iste bugun kan tahlili olucamSen daha çok gençsin tatlım. Tutma ihtimalini bilemem ama en azın yaşın genç ve inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlanır.niye hemen tüp bebek yaptırdın?
Pardon ben yanlis okumusum mesaji cunku bende pcos var esimde de anotomi bozuklulugu var bu yuzden doktor direk tup bebek dedi ama ondan once cok tedavi dum tup haric tup benim ilk deneyimimEvet tup bebek yaptirdim iste bugun kan tahlili olucam
Ben kan tahlili oldum sonucu bekliyorum siz ne yaptiniz kan verdiniz mi verecektiniz bugunPardon ben yanlis okumusum mesaji cunku bende pcos var esimde de anotomi bozuklulugu var bu yuzden doktor direk tup bebek dedi ama ondan once cok tedavi dum tup haric tup benim ilk deneyimim
Hayırlı olsun canım hamileliğin. Benim 3. Gün embriyosu 8.gun 1.06 çıktı. Bugün 10. Gün 15,32 çıktı. Sizin de 9.gunde 9 çıkmış,güzel bir değer mi acaba benimki. Doktor size ne demiştiKizlaaaar bu gun dogum gunumm. Transferin 9. Gunu kan verdimm sonuc 9 ciktiii
Test sonucunuz ne olduMerhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?