burasi aktif midir guzel haberleri olan var mi:)
ben bekleme surecinde olanlardanim
bende beklemedeyim canım hayırlısı artık
İnsallah pozitif sonuc alirsiniz kizlarr hayirlisiylaBen de iki tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu transfer oldum. 10. Gün kan vereceğim sabredemem. 23 Eylülde Transferim oldu hayırlısı
İnşallah canım teşekkür ediyorumİnsallah pozitif sonuc alirsiniz kizlarr hayirlisiyla
Amin cok tesekkurlerrİnsallah pozitif sonuc alirsiniz kizlarr hayirlisiyla
amin Inşallah canımİnsallah pozitif sonuc alirsiniz kizlarr hayirlisiyla
Merhabalar durumumuz benzer biraz,bende 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu. dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.Merhaba 3. Gün emriyosu 10. Günde beta 28 çıktı sanırım olumsuz oluyor bu rakam bugün tekrarlıcaz ama okuduklarımdan anladıklarım olumlu olmuyor
Niye tekrar istiyorlar ki anlamadım olmayacaksa olmadı desinlerMerhabalar durumumuz benzer biraz,bende 9 ekimde opu yapıldı 12 ekimde de taze transfer yapıldı. 3. gün emriyosu 2 tane konuldu. dün yani 22 ekimde (10. günüm) kan testi verdi akşam 19:00 da ,sonuç 12,71 çıktı.
bugün yani 23 ekim test günümdü ve kendi merkezimde sabah 09:00 da tekrar kan verdi 12,39 çıktı.
doktorum cuma günü testi tekrarlamamız gerektiğini söyledi.
çok canım sıkıldı daha önce 2 çatlatma 3 aşılamam var ve hiç gebelik yaşamadım.
İşte bişey diyemem şuan henüz umudumuz devm ediyor dedi. bende ne düşüneceğimi bilemiyorum. allak bullak oldumNiye tekrar istiyorlar ki anlamadım olmayacaksa olmadı desinler
üzülme arkadaşım nasip değilmiş der önümüze bakarız, acaba örneği var mı böyle biz gibi düşük başlayıp yükselen değerlerİşte bişey diyemem şuan henüz umudumuz devm ediyor dedi. bende ne düşüneceğimi bilemiyorum. allak bullak oldum
Birkaç tane okudum sanki farklı yerlerde ama benimki kadar düşük var mı bilmiyorum.üzülme arkadaşım nasip değilmiş der önümüze bakarız, acaba örneği var mı böyle biz gibi düşük başlayıp yükselen değerler
EVET İLKilk denemen mi?
benimde ilk sanırım heycanımızda bu yüzdenEVET İLK
Nesir merhabaBen de iki tane dondurulmuş üçüncü gün embriyosu transfer oldum. 10. Gün kan vereceğim sabredemem. 23 Eylülde Transferim oldu hayırlısı
Olumlu canım şükürler olsun bir tane tuttu. Bebeğimin kalp atışını da duydum pazartesi günüNesir merhaba
ne yaptin insallah hersey olumlu ilerledi
bir daha yazisamadik merak ettim
aynenOlumlu canım şükürler olsun bir tane tuttu. Bebeğimin kalp atışını da duydum pazartesi günü ☺ sen ne yaptın
((bu emojilerle basim dertte klavyede baska entera basinca burada bska hale geliyor neyse ogrenemedim biturlu.))aynen
masalah subhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?