- 29 Kasım 2020
- 165
- 102
- 53
- 39
Merhaba ,benimde bugün 7.gün negatif çıktı.Sizin ikiz mi acaba belli oldu mu?Allah sağlıkla kucağınızaMerhaba kan sonucumu aldım 66 çıktışükürler olsun inşallah devamı sağlıkla gelir
merhaba hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah.Kaçıncı gün değeriniz 66 çıkmış oldu?Benim de 8.gün idrar negatifMerhaba kan sonucumu aldım 66 çıktışükürler olsun inşallah devamı sağlıkla gelir
Canım benim testimide yorumlarmısınızBence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor sonucu
görseli eklememişsiniz sanırımCanım benim testimide yorumlarmısınız28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi sizce ne durumda
Bence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor sonucu
Evet becerememişimgörseli eklememişsiniz sanırım
Merhaba tekrar test yaptınız mı acaba inşallah pozitiftir benimde şuan 5. Günüm ve bu şekilde testim merak ettimEvet becerememişim
Canım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsınMerhaba tekrar test yaptınız mı acaba inşallah pozitiftir benimde şuan 5. Günüm ve bu şekilde testim merak ettim
Hayırlı olsun canım çok sevindimCanım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsın
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Canım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsın
Evet var gibi canım benimde böyle görünüyolardı aslında. Burda herkes testlerin güvensiz olduğundan bahsediyodu günde iki test yapıyodum farklı markalarla umudum kırılıyodu marka kötüleninceBende sanki ince bişey var gibi
Merhaba ben de 3. Gün emriyosu 6. Gün test yaptım ikindi vakti tek çizgi çıktı sonra hiç yapmadım bu söylediğiniz bana umut oldu peki kaçıncı gün emriyosu idiCanım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsın
6.gün çok çok erken ben incecik çizgiyi 8.günde görmüştüm onda da testi o an negatif diye düşünüp çöpe atsaydım anlayamazdım yine. Biraz bekledim başında 10-15 dakika öyle çıktıMerhaba ben de 3. Gün emriyosu 6. Gün test yaptım ikindi vakti tek çizgi çıktı sonra hiç yapmadım bu söylediğiniz bana umut oldu peki kaçıncı gün emriyosu idi
Haklısınız sonra çok pişman oldum büyük cahillik ettim çok üzüldüm çünkü bir de aldığım testte hcg 25 lik yüksek yani. Tebrik edelim bu arada sağlıkla büyütün darısı bana olsun6.gün çok çok erken ben incecik çizgiyi 8.günde görmüştüm onda da testi o an negatif diye düşünüp çöpe atsaydım anlayamazdım yine. Biraz bekledim başında 10-15 dakika öyle çıktı
Vallahi denemediğim test kalmadı iki gündür predector nümo artımed frelly yani başka başka bulamadım almaya hepsi silikEvet var gibi canım benimde böyle görünüyolardı aslında. Burda herkes testlerin güvensiz olduğundan bahsediyodu günde iki test yapıyodum farklı markalarla umudum kırılıyodu marka kötülenince
Umudunu kaybetme bende 6. Gün test yaptım negatif çıktı. 12. Günümde kan verdim 989 çıktıMerhaba ben de 3. Gün emriyosu 6. Gün test yaptım ikindi vakti tek çizgi çıktı sonra hiç yapmadım bu söylediğiniz bana umut oldu peki kaçıncı gün emriyosu idi
Ay agzınız bal yesinUmudunu kaybetme bende 6. Gün test yaptım negatif çıktı. 12. Günümde kan verdim 989 çıktı
Herkes 4.5. Gün silik çizgiler paylaşırken ben 6. Gün negatifi görünce biraz demoralize olmultum. O yüzden bi daha test yapmadım, direkt günümde kan verdimAy agzınız bal yesinrabbim sevindirsin hepimizi
Çok teşekkürler canım evet 3.gün embriyosuyduHaklısınız sonra çok pişman oldum büyük cahillik ettim çok üzüldüm çünkü bir de aldığım testte hcg 25 lik yüksek yani. Tebrik edelim bu arada sağlıkla büyütün darısı bana olsunpazartesi test günüm sizinde mi 3. Gün emriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?