• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu 7.gün idrar testi

Merhaba kan sonucumu aldım 66 çıktı 🧿 şükürler olsun inşallah devamı sağlıkla gelir 🙏
Merhaba ,benimde bugün 7.gün negatif çıktı.Sizin ikiz mi acaba belli oldu mu?Allah sağlıkla kucağınıza
Merhaba kan sonucumu aldım 66 çıktı 🧿 şükürler olsun inşallah devamı sağlıkla gelir 🙏
merhaba hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah.Kaçıncı gün değeriniz 66 çıkmış oldu?Benim de 8.gün idrar negatif:(erken olma ihtimali var mı bilmiyorum

Bence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor sonucu
Canım benim testimide yorumlarmısınız 🙏🏻28 şubatta dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün transferle birlikte 6.gün gebelik testi sizce ne durumda

Eklentiler

• 20250305_163610.webp
    20250305_163610.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 152
  • 20250305_163740.webp
    20250305_163740.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba tekrar test yaptınız mı acaba inşallah pozitiftir benimde şuan 5. Günüm ve bu şekilde testim merak ettim 😊
Canım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsın🫂🙏🏻

Canım ertesi gün ikindi vakti yaptım erken gebelik testi çizgi çıkmadı sonra sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı 7.gün gece acilde kan verdim ve şuan sonucu öğrendim değer 42 çıktı umarım sende güzel haber alırsın🫂🙏🏻
Hayırlı olsun canım çok sevindim ❤️🙏

Eklentiler

• IMG_2389.webp
    IMG_2389.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 132
Bende sanki ince bişey var gibi

Merhaba ben de 3. Gün emriyosu 6. Gün test yaptım ikindi vakti tek çizgi çıktı sonra hiç yapmadım bu söylediğiniz bana umut oldu peki kaçıncı gün emriyosu idi

Merhaba ben de 3. Gün emriyosu 6. Gün test yaptım ikindi vakti tek çizgi çıktı sonra hiç yapmadım bu söylediğiniz bana umut oldu peki kaçıncı gün emriyosu idi
6.gün çok çok erken ben incecik çizgiyi 8.günde görmüştüm onda da testi o an negatif diye düşünüp çöpe atsaydım anlayamazdım yine. Biraz bekledim başında 10-15 dakika öyle çıktı

6.gün çok çok erken ben incecik çizgiyi 8.günde görmüştüm onda da testi o an negatif diye düşünüp çöpe atsaydım anlayamazdım yine. Biraz bekledim başında 10-15 dakika öyle çıktı
Haklısınız sonra çok pişman oldum büyük cahillik ettim çok üzüldüm çünkü bir de aldığım testte hcg 25 lik yüksek yani. Tebrik edelim bu arada sağlıkla büyütün darısı bana olsun 🥰 pazartesi test günüm sizinde mi 3. Gün emriyosuydu

Evet var gibi canım benimde böyle görünüyolardı aslında. Burda herkes testlerin güvensiz olduğundan bahsediyodu günde iki test yapıyodum farklı markalarla umudum kırılıyodu marka kötülenince
Vallahi denemediğim test kalmadı iki gündür predector nümo artımed frelly yani başka başka bulamadım almaya hepsi silik

Umudunu kaybetme bende 6. Gün test yaptım negatif çıktı. 12. Günümde kan verdim 989 çıktı

Haklısınız sonra çok pişman oldum büyük cahillik ettim çok üzüldüm çünkü bir de aldığım testte hcg 25 lik yüksek yani. Tebrik edelim bu arada sağlıkla büyütün darısı bana olsun 🥰 pazartesi test günüm sizinde mi 3. Gün emriyosuydu
Çok teşekkürler canım evet 3.gün embriyosuydu ❤️ prodoctor test yapmıştım 8.gün çok çok ince bir çizgi vardı, 9.gün predictor early yapmıştım orda biraz daha netti🙏🏻🫶🏻 Allahım size de nasip etsin darısı başınıza olsun stres yapmayın doktor 10.günden önceyi yasaklamıştı bana hatta çıkmaz diye 😅

Back
X