Bu kadar tekrara rağmen çıkıyorsa vardır benceMerhaba arkadaşlar
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum
trendyoldan prodoctor erken gebelik testi aldım 5li
Transferden sonraki 7. Gün 2 kere yaptım yaptım ve silik çizgi gördüm 5 dk içinde .sonra 8. Ve 9. Günde yaptım benimle aynı durumu yaşayıp kanda betahcg değerine baktıran var mı
Benim asıl kan günüm 28 Şubat ama yarın gidip kan vericem çok sabırsızlanıyırum çünkü 8 senedir tüp bebeyle uğraşıyorum testlerin yanlış çokma ihtimali yoktur herhalde dimi her seferinde max 15 dk içinde çizgiyi görüyorum
Maşallah bence var. Benim de 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm henüz çizgi görmedimMerhaba arkadaşlar
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum
trendyoldan prodoctor erken gebelik testi aldım 5li
Transferden sonraki 7. Gün 2 kere yaptım yaptım ve silik çizgi gördüm 5 dk içinde .sonra 8. Ve 9. Günde yaptım benimle aynı durumu yaşayıp kanda betahcg değerine baktıran var mı
Benim asıl kan günüm 28 Şubat ama yarın gidip kan vericem çok sabırsızlanıyırum çünkü 8 senedir tüp bebeyle uğraşıyorum testlerin yanlış çokma ihtimali yoktur herhalde dimi her seferinde max 15 dk içinde çizgiyi görüyorum
Teşekkür ederim umarım sağlıklıdırGozunuz aydinbence de var
Maşallah bence var. Benim de 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm henüz çizgi görmedin
Dimi ya test yanlış olsa birinde bari çokmazdı diye düşünüyorum,çok fazla düşünmüyorum sanırımBu kadar tekrara rağmen çıkıyorsa vardır bence
Allahım inşallah3.gün embriyosu 7.günde çıktıysa vardır
Amin teşekkür ederim senin de güzel sağlıkla ilerlesin inş. Tek mi çift embr. mu?İnşallah sizde bi an önce görürsünüzÇok erken görünce şaşırdık bizde tamda hafta sonuna denk geldi çatlıcam en uzun hafta sonu
Kesinlikle canım. Güzel haberlerini bekliyoruzDimi ya test yanlış olsa birinde bari çokmazdı diye düşünüyorum,çok fazla düşünmüyorum sanırım
Tek embriyo acaba bölündüde iki oldu erkenden teste ondan mı belli oldu diye aklıma geliyorAmin teşekkür ederim senin de güzel sağlıkla ilerlesin inş. Tek mi çift embr. mu?
Yarın kan sonucumu yazarımKesinlikle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Bence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor sonucuİnşallah sizde bi an önce görürsünüzÇok erken görünce şaşırdık bizde tamda hafta sonuna denk geldi çatlıcam en uzun hafta sonu
Bence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor
Bence de var kesin tebrikler canım ben senin yerinde olsam çoktan özel hastaneye gidip kan vermiştim 2saate kadar çıkıyor sonucu
Merhaba kan sonucumu aldım 66 çıktıYarın kan sonucumu yazarım
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahMerhaba kan sonucumu aldım 66 çıktışükürler olsun inşallah devamı sağlıkla gelir
Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim kim istiyorsa nasip etsin bi an önce sağlıklatebrik ederim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?