Yaaa ümit oldun şuan banaBen 11. Gün çok silik görmüştüm,
13. Gün daha belirgindi
15. Gün kanda hcg 57 çıkmıştı
Benimde düne kadar transfer gününden beri tüm belirtiler vardı bugün sadece baş ağrım var cuma kan vereceğim dualarınıza talibim9. Gün yapsam çıkmazdı sanırım çok silikti 11. Gün
Bir de ağrılarım vardı regl olacak gibi, yine olmadı diye ağlamıştım hatta
İnşAllah pozitif sonuç alırsınızBenimde düne kadar transfer gününden beri tüm belirtiler vardı bugün sadece baş ağrım var cuma kan vereceğim dualarınıza talibim
Aminnnn inşallahHaber verin sonucu alınca :)
Merhaba ben 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yaptım negatif çıktı kanda pozitifi gördüm rabbime şükürler olsun. Ben de idrar testinden sonra çok araştırdım 3. Gün emriyosuydu geç düşüyor idrara ha yapıp pozitifi görenler vardı ama kişiden kişiye çok degişiyor hem idrar testinin markası bozuk olma olasılığı ve hcg degeride önemli velhasıl canını sıkma dua etmeye devam et mucizelerin sahibi Allah’tır inşallah pozitif haberlerini alırsınSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
Canımmm hayırlı olsun dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Evet ben de burada 9. Gün çıkanları görünce hadi bir yapayım dedim ancak keşke yapmasaydım o kadar da kendimi şartlamıştım. Umudum hala var cuma kan vereceğim dua eder dua beklerimMerhaba ben 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yaptım negatif çıktı kanda pozitifi gördüm rabbime şükürler olsun. Ben de idrar testinden sonra çok araştırdım 3. Gün emriyosuydu geç düşüyor idrara ha yapıp pozitifi görenler vardı ama kişiden kişiye çok degişiyor hem idrar testinin markası bozuk olma olasılığı ve hcg degeride önemli velhasıl canını sıkma dua etmeye devam et mucizelerin sahibi Allah’tır inşallah pozitif haberlerini alırsınbanada dua edin ben de yarın kese görmeye gidecem kalbim yerinden çıkacak gibi
Merhaba bende 15 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu test tarihim 27 sinde çok merak ediyorum belirtiniz oldu mu benim kaşıklarda hafif kramplar oluyor ilaç ve iğnelerden mi bilmiyorumCanımmm hayırlı olsun dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Evet ben de burada 9. Gün çıkanları görünce hadi bir yapayım dedim ancak keşke yapmasaydım o kadar da kendimi şartlamıştım. Umudum hala var cuma kan vereceğim dua eder dua beklerim
Rabbim sevindirsin inşallah dualarımdasınCanımmm hayırlı olsun dilerim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur. Evet ben de burada 9. Gün çıkanları görünce hadi bir yapayım dedim ancak keşke yapmasaydım o kadar da kendimi şartlamıştım. Umudum hala var cuma kan vereceğim dua eder dua beklerim
Şöyle söyliyim benim transfer gününden düne kadar kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ancak bugün hiçbir şey hissetmiyorum sadece azıcık bir baş ağrısı var. Ama belirti aramak çok doğru değil diyorlar kullandığımız ilaçlardan dolayı ben şu an progestan iğne , fitil ve kan sulandırıcı kullanıyorum siz bişey kullanıyor musunuz?Merhaba bende 15 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu test tarihim 27 sinde çok merak ediyorum belirtiniz oldu mu benim kaşıklarda hafif kramplar oluyor ilaç ve iğnelerden mi bilmiyorum
Allah razı olsun canımRabbim sevindirsin inşallah dualarımdasın
Bende o günde 5. Gün transferi oldum benimde 9. Günüm biz Kıbrıs’da yaptık ama daha erken idrar testi için Cmrtesi kan vermelisiniz bence bende cuma veya Cmrtesi kan vercem doktorum gerçi cumartesi dedi ama o zamanda hafta sonu devlette yapmak istiyorum. Bende sabah test yaptık dayanamadım ama çok silik çıktı doktorumuz buna ümit bağlamayın dedi şaşırtıyor çünkü idrar testleri çoğu tanıdığım da veya burda okuduğum insanlar da öyle ilk idrar yapıyorlar sonra kanda çıkıyor kalbini ferah tut Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımda sizi de bulunduracağım kendimle dahilSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
Evet normaldir kullandığımız progestan fitillerden ilaçlardan oluyor 5. Günden sonra artarsa bunu hayra yormalısın artık bebişin tutundu annesineMerhaba bende 15 martta transfer oldum 3. Gün embriyosu test tarihim 27 sinde çok merak ediyorum belirtiniz oldu mu benim kaşıklarda hafif kramplar oluyor ilaç ve iğnelerden mi bilmiyorum
Benim 9.günüm kuzum seninle aynı gün olmuşuz transfer demek istedim tabi dua ederim benimde 7. Yılım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah ederim tabi duaSizin beşinci gün olduğu halde silik çıktıysa o zaman benim hala şansım var demektirumarım güzel sonuçlar almak nasip olur dua eder dua beklerim burada güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olsun ben olumlu ya da olumsuz buraya yazacağım çünkü bu süreçte çok fazla araştırma yaptım o yüzden olumlu de olsa olumsuz da olsa yazacağım
Âmin âmin inşallahBenim 9.günüm kuzum seninle aynı gün olmuşuz transfer demek istedim tabi dua ederim benimde 7. Yılım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah ederim tabi duacuma günü kan vereceğim bende yazarım sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?