- 2 Mayıs 2013
- 1.682
- 1.790
- 33
Benim ikiz o yüzden erken çıkmış olabilir en garanti 10.gün test yapmak 12.gün kan vermekAaaa sizde çok çabuk çıkmış erken gebelik testinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ikiz o yüzden erken çıkmış olabilir en garanti 10.gün test yapmak 12.gün kan vermekAaaa sizde çok çabuk çıkmış erken gebelik testinde
Yaaa ne güzel sağlıkla kavuşmak nasip olsun size deBenim ikiz o yüzden erken çıkmış olabilir en garanti 10.gün test yapmak 12.gün kan vermek
benim de 3 gün embriyo bugün 6. günüm çok heyecanlıyımAaaa sizde çok çabuk çıkmış erken gebelik testinde
Ay bende öyle günler geçmiyor resmenbenimde 3.gün embriyo 5 gün oldu bugün çok değişik bi
benim de 3 gün embriyo bugün 6. günüm çok heyecanlıyım
Cumartesi günü test yaptırmayı düşünüyorum. İlk denememiz 2 embriyo transfer edildi. Sizde durumlar nedir ? Aynı süreçte biriyle tanısmak çok hoş oldu. İnşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlardır bize :)Ay bende öyle günler geçmiyor resmen
Ben daha 14 ünde transfer oldum benim daha çok var bir tane transfer edildi bana umarım tutunur o da ayy yapınca haber edin inşallah olumlu sonuç alırsınız hatta ikiz haberi gelir inşallahCumartesi günü test yaptırmayı düşünüyorum. İlk denememiz 2 embriyo transfer edildi. Sizde durumlar nedir ? Aynı süreçte biriyle tanısmak çok hoş oldu. İnşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlardır bize :)
sizden 1 gün once tranfer oldum bende sürecimiz aynı aslında :) 10. gün cumartesine geliyor diye sabırsız davranıyorum biraz aslında. Nerede transfer oldunuz ? nasıl geçti süreç ilk denememiBen daha 14 ünde transfer oldum benim daha çok var bir tane transfer edildi bana umarım tutunur o da ayy yapınca haber edin inşallah olumlu sonuç alırsınız hatta ikiz haberi gelir inşallah
Transfer gününü de mi sayıyorsunuz siz benimde ilk denemem zeynep kamilde yaptırdık. Ağrılı geçiyor biraz sürecim belim ağrıyor ilk günden beri.sizden 1 gün once tranfer oldum bende sürecimiz aynı aslında :) 10. gün cumartesine geliyor diye sabırsız davranıyorum biraz aslında. Nerede transfer oldunuz ? nasıl geçti süreç ilk denememi
İlk günü sayılmıyormu ya :) Adana Başkent Hast. yaptırdım. Bi anda karar verdim. Çok araştırmadan direk dr. güvenerek yola cıktım. Ne şikayetleriniz var. Ben mesela aşırı duygusalım :) herseye ağlıyorumm :)Transfer gününü de mi sayıyorsunuz siz benimde ilk denemem zeynep kamilde yaptırdık. Ağrılı geçiyor biraz sürecim belim ağrıyor ilk günden beri.
Siz nerde yaptırdınıza
Benim bildiğim sayılmıyor ağrım var sadece bide sinirlenme ama ağrımı belirti olarak saymıyorum çünkü ilaçlar yapabiliyormuş zatenİlk günü sayılmıyormu ya :) Adana Başkent Hast. yaptırdım. Bi anda karar verdim. Çok araştırmadan direk dr. güvenerek yola cıktım. Ne şikayetleriniz var. Ben mesela aşırı duygusalım :) herseye ağlıyorumm :)
4.günde idrarda öğrenmişsiniz ya kanda kaçıncı gün öğrendiniz acabaBeklemek o kadar zor ki. İlk transferim 5. Gun embriyosuydu 4. Gunde ogrenmistim silik cizgi ile. Simdi 3. Gun olunca gunlerde gecmiyor merak ediyorum. Bu arada belirtileriniz nelerdi. Gogus agrisi gaz vs yasadiniz mi. Benim goguslerim catlicak gibi sistiler ağrısı cok kotu
Kanda da 7. Gun öğrenmiştim 80 degerle4.günde idrarda öğrenmişsiniz ya kanda kaçıncı gün öğrendiniz acaba
Canım yaptırdın mı cumartesi testCumartesi günü test yaptırmayı düşünüyorum. İlk denememiz 2 embriyo transfer edildi. Sizde durumlar nedir ? Aynı süreçte biriyle tanısmak çok hoş oldu. İnşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlardır bize :)
bugun yaptırdım. şimdi sonucu aldım. 49.50 yani pozitif cıktı .. çarşmaba bir daha istediler .. heyecanlanım mi bilemiyorum yaaaaa sen verdin mi testCanım yaptırdın mı cumartesi test
Ayy çok sevindim canım hadi hayırlısıyla artar inşallah.bugun yaptırdım. şimdi sonucu aldım. 49.50 yani pozitif cıktı .. çarşmaba bir daha istediler .. heyecanlanım mi bilemiyorum yaaaaa sen verdin mi test
Çıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmışbugun yaptırdım. şimdi sonucu aldım. 49.50 yani pozitif cıktı .. çarşmaba bir daha istediler .. heyecanlanım mi bilemiyorum yaaaaa sen verdin mi test
ah yaa ! dr. ile gorustun mu peki ?Çıktı kan sonucum da negatif 0.90 çıkmış
Yok kuzum devlete gidiyorum ben. O yüzden numaraları felan yok zaten gidince göreceğim anca. Normalde kan günüm cuma. O gün gidince konuşurum ilaçları keseyim mi napsam kiah yaa ! dr. ile gorustun mu peki ?
Konustugum ve olmayan kişiler ilacı bırakıyor ama tabi ki Doktorunun diyeceği çok önemli.. sakın pes etme olurmu.. dr gorusunce de yaz banaYok kuzum devlete gidiyorum ben. O yüzden numaraları felan yok zaten gidince göreceğim anca. Normalde kan günüm cuma. O gün gidince konuşurum ilaçları keseyim mi napsam ki