3.gun embriyo transferi olup en erken idrar testinde ne zaman öğrendiniz

Cumartesi günü test yaptırmayı düşünüyorum. İlk denememiz 2 embriyo transfer edildi. Sizde durumlar nedir ? Aynı süreçte biriyle tanısmak çok hoş oldu. İnşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlardır bize :)
Ben daha 14 ünde transfer oldum benim daha çok var 🙈 bir tane transfer edildi bana umarım tutunur o da 🤲 ayy yapınca haber edin 🥰 inşallah olumlu sonuç alırsınız hatta ikiz haberi gelir inşallah 😍

Ben daha 14 ünde transfer oldum benim daha çok var 🙈 bir tane transfer edildi bana umarım tutunur o da 🤲 ayy yapınca haber edin 🥰 inşallah olumlu sonuç alırsınız hatta ikiz haberi gelir inşallah 😍
sizden 1 gün once tranfer oldum bende sürecimiz aynı aslında :) 10. gün cumartesine geliyor diye sabırsız davranıyorum biraz aslında. Nerede transfer oldunuz ? nasıl geçti süreç ilk denememi

sizden 1 gün once tranfer oldum bende sürecimiz aynı aslında :) 10. gün cumartesine geliyor diye sabırsız davranıyorum biraz aslında. Nerede transfer oldunuz ? nasıl geçti süreç ilk denememi
Transfer gününü de mi sayıyorsunuz siz ☺️ benimde ilk denemem zeynep kamilde yaptırdık. Ağrılı geçiyor biraz sürecim 😅 belim ağrıyor ilk günden beri.
Siz nerde yaptırdınız

Transfer gününü de mi sayıyorsunuz siz ☺️ benimde ilk denemem zeynep kamilde yaptırdık. Ağrılı geçiyor biraz sürecim 😅 belim ağrıyor ilk günden beri.
Siz nerde yaptırdınıza
İlk günü sayılmıyormu ya :) Adana Başkent Hast. yaptırdım. Bi anda karar verdim. Çok araştırmadan direk dr. güvenerek yola cıktım. Ne şikayetleriniz var. Ben mesela aşırı duygusalım :) herseye ağlıyorumm :)

İlk günü sayılmıyormu ya :) Adana Başkent Hast. yaptırdım. Bi anda karar verdim. Çok araştırmadan direk dr. güvenerek yola cıktım. Ne şikayetleriniz var. Ben mesela aşırı duygusalım :) herseye ağlıyorumm :)
Benim bildiğim sayılmıyor ☺️ ağrım var sadece bide sinirlenme 😅 ama ağrımı belirti olarak saymıyorum çünkü ilaçlar yapabiliyormuş zaten

Beklemek o kadar zor ki. İlk transferim 5. Gun embriyosuydu 4. Gunde ogrenmistim silik cizgi ile. Simdi 3. Gun olunca gunlerde gecmiyor merak ediyorum. Bu arada belirtileriniz nelerdi. Gogus agrisi gaz vs yasadiniz mi. Benim goguslerim catlicak gibi sistiler ağrısı cok kotu🥴
4.günde idrarda öğrenmişsiniz ya kanda kaçıncı gün öğrendiniz acaba

Cumartesi günü test yaptırmayı düşünüyorum. İlk denememiz 2 embriyo transfer edildi. Sizde durumlar nedir ? Aynı süreçte biriyle tanısmak çok hoş oldu. İnşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlardır bize :)
Canım yaptırdın mı cumartesi test

bugun yaptırdım. şimdi sonucu aldım. 49.50 yani pozitif cıktı .. çarşmaba bir daha istediler .. heyecanlanım mi bilemiyorum yaaaaa sen verdin mi test
Ayy çok sevindim canım 🥰 hadi hayırlısıyla artar inşallah.
Bende sabah erken idrar testi yapmıştım o negatif çıktı içim rahat etmedi gittim kan verdim birazdan çıkar benimde ama umudum yok

Yok kuzum devlete gidiyorum ben. O yüzden numaraları felan yok zaten gidince göreceğim anca. Normalde kan günüm cuma. O gün gidince konuşurum ilaçları keseyim mi napsam ki
Konustugum ve olmayan kişiler ilacı bırakıyor ama tabi ki Doktorunun diyeceği çok önemli.. sakın pes etme olurmu.. dr gorusunce de yaz bana

X