• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 çocukla hayalim olan üniversite okumak

mezamorta1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
8
0
1
31
Kızlar tekrar merhaba...benim içimde bir uhte kalan en büyük hayallerimden biri olan üniversite...şu an pek mümkün olarak gormeyebilirsinz...ama ben çoktan üniversitesi için başvuru yaptım sınavlara gireceğim...benim 3 çocuğum var... 32 yaşındayım ...haliyle bütün bilgiler resetlendi...hic bir bilgim yok...sınava hazırlık için hangi kitap vs alıp başlamam lazım? Açıktan ne okuyabilirim? Benim hayalim olan iki şey vardı...lisede bir çok öğretmenim ilerde iyi bir avukat olabilirsin derlerdi... bilmiyorum avukatlık hep hayalimdi...elbette şu an çok zor...birde açıktan okuyacağım olurmu olmazmi onu bile bilmiyorum...ikinciside benim kalemim hep kuvvetliydi...yazar olmak ve insanların benim yazdığım kitapları okumasını isterdim🥹 mutfaktada harikayim bu konuda mütevazı olamayacağım...hatta ufak bir tarif üzerine sayfam var...butik pasta yapıyorum sipariş üzerine...neyse ...yaa ben okumak istiyorum üniversitesi bitirmek istiyorum...bana yardımcı olup yönlendirebilecek bir arkadasim varsa çok mutlu olurum...

Back