- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
- Konu Sahibi Anneadayi3
Olmamali dersek olmayacak mi?
isteyip istememenize bagli...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikir danıştim. Suç mu?Olmamali dersek olmayacak mi?
Maddiyat iyi ve aynen evdeyim eşimde bende çocuklarda istiyor ama korkuyorum öbür çocuklarımla ilgilenememektenEğer maddi imkanınız el veriyorsa calismiyor evdeyseniz neden olmasin Rabbim onun sevgisini içinize verdiyse bence olabilir ama siz ve esinizin kararı önemli sevgiyle
Yaşınız kaç siz yeteceginizi düşünüyorsanız neden olmasın sizin kararınız onemliMaddiyat iyi ve aynen evdeyim eşimde bende çocuklarda istiyor ama korkuyorum öbür çocuklarımla ilgilenememekten
bize mi soruyorsunuz. oysaki siz zaten kararınızı vermişsiniz. zaten böyle sorularıda bize sormayın.Arkadaşlar 7 yaşında bir kızım 3 yaşında da bir oğlum var sizce 3. Çocuk olmalı mi
Neden tecrübeli insanların görüşlerini almayayım? İstemiyorsanız cevap vermeseydiniz silah mı dayadım??bize mi soruyorsunuz. oysaki siz zaten kararınızı vermişsiniz. zaten böyle sorularıda bize sormayın.
Sağolun çok :) sizin kaç çocuğunuz var? :)Tanikide şartlar uygunsa olur.
masallah ya ülke nufusuna katkıda bulunan tüm bayanlara canı gönülden tesekkür ediyorum
Keşke bende bulanilsemde bu cesareti yapabilsem.nerdeee bende o yürek
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için :) maddi durumumuz iyi ama başkasına güvenemem biz iki çocuğumuzuda kendimiz büyüttük sağolsun esimde elinden geldiğince yardımcı oluyormerhaba, ben 2 çocuk annesi biri olarak, madem maddi gücünüz var mutlaka yapın derim, evlat sevgisinin üstüne hiçbir sevgiyi tanımıyorum, yorulursanız veya yetişemezseniz de bir yardımcı bulup hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.. maddi sıkıntıyok dediğiniz için bunu düşündüm, bence harika olur....
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için :) maddi durumumuz iyi ama başkasına güvenemem biz iki çocuğumuzuda kendimiz büyüttük sağolsun esimde elinden geldiğince yardımcı oluyor
Çok teşekkürler haklısınız :) oğlum biraz daha miyi büyüse diye düşünüyorum bir yandan da 33 yaşına giricem bakalım nasip :)) sizin çocuklarınız kaç yaşında :))yani siz başındayken yardımcı bır bayanın bence sadece faydası olur... aksi halde yorulup yıpranabilirsiniz...şimdiden hayırlı olur inşallahh :)
Maşallah yaşınız çok genç iki çocuk iciin elbet üç içinde yetersiz gencsiniz arkadaşım ben 28 yaşındayım ilk bebek daha☺Çok teşekkürler haklısınız :) oğlum biraz daha miyi büyüse diye düşünüyorum bir yandan da 33 yaşına giricem bakalım nasip :)) sizin çocuklarınız kaç yaşında :))
çok teşekkür ederim sizde gençsiniz dahaMaşallah yaşınız çok genç iki çocuk iciin elbet üç içinde yetersiz gencsiniz arkadaşım ben 28 yaşındayım ilk bebek daha☺