- Emoji Skoru
- 448
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Anneadayi3
Asla öyle bir niyetim yok. Yalnız şimdi ki açıklamam tamamen merakınızı dindirmek için olacak..Valla bişey merak ettim
şimdi bu arkadaş tecrübeli annelere fikir sormak için konu açmış
varsa bir fikriniz tecrübeniz anlatın okuyalım
Yermek için neden illede birsey yazmak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi anlamıyorum
bu frum birbirimizle sıkıntılarımızı fikirlerimizi anlatma platformu
ama bazı bayanlar adeta burayı cuvaldız konumuna koyup rahatlıyo sanırım
Platform hakkında yeterli bilgiye sahibim, keza konu sahibine sert bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.
Bu açılan konu, herhangi bir tecrübeye dayalı bir Bayanın da cevaplayacağı nitelikte olmayan bir konudur. Bu benim şahsi fikrim, elbette sıkıntılarımızı anlatıyoruz, fakat aile içi çocuk yapma sayısını danışmak ne kadar mantıklı? Hadi mantıkla sığar yanı olduğunu tartıştık diyelim, umarak söylemiyor olsam da bir sonuca varıldığını ele alalım, yani içimizden bazıları "evet 3.çocuk olur, hayır 3.çocuk olmaz" demeyele varılacak kararı ben sağlıklı bulmuyorum. Bu kesinlikle ebeveynlerin vermes gereken bir karardır. Keza buradan çıkan sonuç her ne olursa olsun, anneadayının fikrini etkileyeceğini düşünmüyorum, etkilese dahi buna eşinin katılacağını sanmıyorum. Aksi halde sağlıklı olmayacağını iddia ediyorum..
Umarım merakınızı giderebilmişimdir, yazmak için değil, konuyu tartışmaya yönelik bulmadığım için anneadayına mesaj atma gereksiniminde bulundum. Ağır-itici-aşağılayıcı bir üslup kullanmadım..
Teşekkür ederim..