- 20 Ocak 2024
- 31
- 26
-
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Abla geçmiş dediğin konu 20 Ocak. Yani 1.5 ay. Geçen yıl yaşamış olsan amenna derdik bir şeyler düzelmiş. Ama kusura bakma kimse 1.5 Aysa değişmez. Sihirli değneği dokunmayı bırak yutsa yine de düzelmez bu kadar kısa süredeÖnceki konuları söyleyenler sanırım hayatlarında hiç bir problem yaşamıyorsunuz yada problemlerin üstesinden gelemiyorsunuz yada insanları affedemiyorsunuz yada insanların değişip düzeliceğine olan inancınız yok bilmiyorum ama şöyle konuları bile dalga konusu yapabiliyosunuz geçmiş bişeyi burda tekrar konuşarak karşınızdani üzebileceğinizi neden düşünmüyorsunuz ki burdaki soru farklı ben size bu adamdan 3. Çocuk yapılır mı diye sormadım farklı bişey sordum bırakın da eşimle aramdaki sorunlar buraya konu açmadığım sürece beni ilgilendirsin belki düzelttik belki hallettik yapmayın allah aşkına ya
EtmiyorumKızlar tabir için kusura bakmayın lütfen ya ne biliyim yazarken o şekilde yazdım kendimi anlatabilmek için yukarda da yazdığım gibi bunaldığım yorulduğum çok zaman oluyor benimde yada evimin dağınıklığı her günümüz aynı olamaz tabiki ben genelden bahsettim yanlış tabir kullandıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Konuyu ocakta açmışsın zaten ne ara düzelecek herif ? Kendinizi kandirin da bizi yemeyin bari.Önceki konuları söyleyenler sanırım hayatlarında hiç bir problem yaşamıyorsunuz yada problemlerin üstesinden gelemiyorsunuz yada insanları affedemiyorsunuz yada insanların değişip düzeliceğine olan inancınız yok bilmiyorum ama şöyle konuları bile dalga konusu yapabiliyosunuz geçmiş bişeyi burda tekrar konuşarak karşınızdani üzebileceğinizi neden düşünmüyorsunuz ki burdaki soru farklı ben size bu adamdan 3. Çocuk yapılır mı diye sormadım farklı bişey sordum bırakın da eşimle aramdaki sorunlar buraya konu açmadığım sürece beni ilgilendirsin belki düzelttik belki hallettik yapmayın allah aşkına ya
Ablacım jüpiterde mi yaşıyosunuz? Günler hızlı geçiyor da unutması kolay mı oluyor? Ocak ayında diğer konu da Alla allaaaÖnceki konuları söyleyenler sanırım hayatlarında hiç bir problem yaşamıyorsunuz yada problemlerin üstesinden gelemiyorsunuz yada insanları affedemiyorsunuz yada insanların değişip düzeliceğine olan inancınız yok bilmiyorum ama şöyle konuları bile dalga konusu yapabiliyosunuz geçmiş bişeyi burda tekrar konuşarak karşınızdani üzebileceğinizi neden düşünmüyorsunuz ki burdaki soru farklı ben size bu adamdan 3. Çocuk yapılır mı diye sormadım farklı bişey sordum bırakın da eşimle aramdaki sorunlar buraya konu açmadığım sürece beni ilgilendirsin belki düzelttik belki hallettik yapmayın allah aşkına ya
Bitik ve geberik, suan ki halimi ozetleyen kelimeler bunlarSen sus bitik anne
Sevişerek?Esinizle aranizi nasil duzelttiniz de 3. Cocugu dusunue oldunuz ?
Yargilama gibi dusunmeyin sadece meraktan soruyorum
E o zaman neden bdv konulari hep ayni ? Neden cinsellik konulari hep ayni ? Cozum bu kadar basitse nasil sorunlar buyuyorSevişerek?