Sizde avukatmısınız? Konu sahibi buraya millet hayatını hikaye gibi okusun diye yazmadı değil mi? Tabiki de herkes fikrini görüşünü yazabilir. Konu sahibide istediğini uygular.Alo fetva hattımısınız siz? Kadının kendi bedeni kendi kararı. İster doğurur ister aldırır. Bize tek laf düşmez.
Ben sizi cok iyi anlıyorum. Benim annemler üst katta. Ellerinden geldiğince yardim ederler. Eşim isten gelir çocuklarına bakar ama ona ragmen ben iki senedir koltuk yüzü goremedim :) cunku cocuklarla ilgilenen olunca da temizlik yapıyorum ya da dus alıyorum vs. Kucuk oglum 28 aylik fazla kilolarımi verdim. Yogaya basladim. Her gün kitap okuyorum. Saçımı boyattim. Arada bir arkadaşımla kahve icmeye yalnız çıkıyorum bazen tiyatroya falan:) çok şükür hayat varmis diyorum. Karar sizin aldir demek çok büyük bir vebal ama annem bile diyor ki dogsaydi suan iki aylik falandi ne yapacaktık :)Malesef yardımcı olacak kimse yok kaynanam var yakın ama lohusaligim da bir kap yemek bile getirmisligi yok ki ikinci kızıma kuma diyo duruyor .. iki duvar arasında sıkışmış gibiyim ne yemek yiyebiliyorum nede hayata karşı bı mutlulum var sadece bunu düşünüyorum aldırmasam nasıl kaldircam bu piskolojiyi şuan bile bazen okadar yorgun ve tahammülsüz oluyorum ki istem dışı kizlarina bağırıp kızıyorum sonrada pişman olup üzülüyorum ya daha kötü olursam ya çocuklarıma iyi bı anne olamassam diye içim içimi yiyor
Sitede dini yorum yönlendirme yasak . Yasakkkkkkkkk.Sizde avukatmısınız? Konu sahibi buraya millet hayatını hikaye gibi okusun diye yazmadı değil mi? Tabiki de herkes fikrini görüşünü yazabilir. Konu sahibide istediğini uygular.
Okuma yazmanız varsa gidin bakın ben kürtaj olun demedim kimseye. Ama isterse olur ve bu ne sizi ne beni ilgilendirmez. Lütfen benimle muhatap olmayınBen sizlere dedim banımı da yedim, ama değdiAllah mı? Yardım mı ? Bunu çocuğa bakamaz korkusuyla git kürtaj ol (öldür) diyen sizler mi söylüyorsunuz? Orda neden ALLAH'ın yardımını düşünüğ tevekkül edemediniz acaba?
cevap vermeyelim en iyisi .sanki kadına koş kürtaj ol dedik.kadının kararı onun ailesi en doğru kararı kendi verecek dedik.isterse de kürtaj olur kimse ayıplayamaz eleştiremez dedik.isterse de doğurur gene karar onun dedik.biz diyeceğimizi dedik boşver yazsın dursun.Okuma yazmanız varsa gidin bakın ben kürtaj olun demedim kimseye. Ama isterse olur ve bu ne sizi ne beni ilgilendirmez. Lütfen benimle muhatap olmayın
Zaten Kürsiye çıkıpda kimseye emribil maruf yapamadım, sakin ol babyy, istediğin gibi yaşa..Sitede dini yorum yönlendirme yasak . Yasakkkkkkkkk.
Okuma yazmam yok, öyle karambole yazıyorum.Okuma yazmanız varsa gidin bakın ben kürtaj olun demedim kimseye. Ama isterse olur ve bu ne sizi ne beni ilgilendirmez. Lütfen benimle muhatap olmayın
Etmiyor işte ablacım... Sana da yardım diliyoruz , çevrendekilere daha çok yardım diliyoruz, ama etmiyor işte...Yardım da etmiyor, takip de etmiyor demek ki bazen güzel mevlam, tövbe yarabbim....Çok doğru söylüyorsun, olan olmuş bak senin için yapacak birşey yok artık , biz sana bakıp Allah'ın takdiri diyoruz, tevekkül ediyoruz burda mecburen, ama bu kadın YASAL hakkını kullanmak istiyor. İster kullanır ister kullanmaz....Uzatmasak mı?Bana yardım dilemekle birlikte keşke konu sahibine de Allahın onun için takdir ettiğine karşı gelmemesini söyleyip, ALLAH yardım eder temennisinde bulunsaydınız.. ek olarak evet konu sahibinin ne yapacağı kimseyi ilgilendirmez ama insanlar buraya millet fikirlerini, düşüncelerini söylesinler diye yazıyor
Bu hamilelik annelik öyle bir şey ki bebek gelişmediğinde de üzülüp ağlayacaksınız.Yarın randevum var doktorumda bakalım son kararı ozaman vericez galiba Cook dua ediyorum rabbim çok isteyipte çocuk sahibi olamayanlara ver bana nasip etme diye ..şimdi bunada çok şey yazanlar çıkar
Annem erkek kardesime spiralle hamile kaldiyaa bi SPİRAL! Şu forumda yaza yaza parmaklarım aşındı. Devlette orda burda takıyorlar. Sonra ne geri çekilme ne başka bişi. 10dakikalık muayenede takılıyor. Sonrası rahatlık.
Sitede pek çok kere okudum spiralle hamile kalındığını ama acaba yerinden mi oynuyor ya da uygun spiral mi takılmıyorAnnem erkek kardesime spiralle hamile kaldi
Sitede pek çok kere okudum spiralle hamile kalındığını ama acaba yerinden mi oynuyor ya da uygun spiral mi takılmıyor
Çevremde bildiğim tanıdığım tüm kadınlarda spiral var ve hiçbiri hamile kalmadı, 6 ayda bir düzenli kontrollerini yaptırıp 10 yıllık spiralle sıfır kazasız arkadaşlarım var.
Spiral tak unut bir alet değil ki amaBenim cevremdekiler 6 ayda bir kontrole gitmeleri gerektigini bilmiyor. Dogum sonrasi korunma yontemlerini arastirirken laf arasinda soyledim, sasirip kaldilar. Birde belli araliklarla spiralin degismesi gerekiyormus, onuda yapmiyorlar.
aynen öyle biz de sizin gibi kadınlara istediğimiz gibi kadın düşmanı, hemcinslerinin kötülüğünden, aciz duruma düşmesinden ve çocukların perişan olup iyi bir eğitim alamamasından, sevgi görememesinden zevk alan kadınlar deriz, burası özgür bir platform.Sizde avukatmısınız? Konu sahibi buraya millet hayatını hikaye gibi okusun diye yazmadı değil mi? Tabiki de herkes fikrini görüşünü yazabilir. Konu sahibide istediğini uygular.
Kanaer olursanız da Allah’ın takdirine karşı gelmeyin sakın tamam mı? Ölmenizi istemiş evinizde ölün sessiz sessiz. Allah’a karşı gelip ahiretinizi yakmayın lütfen.Okuma yazmam yok, öyle karambole yazıyorum.siz kürtajı bi seçenek olarak görüp sonrasında Allahın yardımını dile getirirseniz tabiki cevap yazarım kendinizle çelişmeyin. Konu sahibi eğer çocuk yapayım mı diyr bir soru sormuş olsaydı evet bu bir seçenek olabilirdi. Hatta bende aman sakın yapma çocuk büyütmek zor yeter 2 tane derdim. Fakat burda olan olmuş artık. Seçenek olmaktan çıkmış. Bana yardım dilemekle birlikte keşke konu sahibine de Allahın onun için takdir ettiğine karşı gelmemesini söyleyip, ALLAH yardım eder temennisinde bulunsaydınız.. ek olarak evet konu sahibinin ne yapacağı kimseyi ilgilendirmez ama insanlar buraya millet fikirlerini, düşüncelerini söylesinler diye yazıyor
Sapla samani illa karistircaz diyosunuz yani.. Allah her sekilde tedavi olun diyor yani kurtajla kanseride kiyas ediyorsunuz ya bravoKanaer olursanız da Allah’ın takdirine karşı gelmeyin sakın tamam mı? Ölmenizi istemiş evinizde ölün sessiz sessiz. Allah’a karşı gelip ahiretinizi yakmayın lütfen.
Okuma yazmam yok, öyle karambole yazıyorum.siz kürtajı bi seçenek olarak görüp sonrasında Allahın yardımını dile getirirseniz tabiki cevap yazarım kendinizle çelişmeyin. Konu sahibi eğer çocuk yapayım mı diyr bir soru sormuş olsaydı evet bu bir seçenek olabilirdi. Hatta bende aman sakın yapma çocuk büyütmek zor yeter 2 tane derdim. Fakat burda olan olmuş artık. Seçenek olmaktan çıkmış. Bana yardım dilemekle birlikte keşke konu sahibine de Allahın onun için takdir ettiğine karşı gelmemesini söyleyip, ALLAH yardım eder temennisinde bulunsaydınız.. ek olarak evet konu sahibinin ne yapacağı kimseyi ilgilendirmez ama insanlar buraya millet fikirlerini, düşüncelerini söylesinler diye yazıyor