3.cocuk ve kurtaj

Sorsan hepsi kürtaja karşıdır, iyi ki doğurmuşlardır, çok seviyorlardır, annelik çok güzeldir, çok fedakarlardır, hakları ödenmez...
aynen öyleler.öğretmen 10 tl lik bir kitap istedi diye öğretmeni kötüleyenleri duydum kulaklarımla.kitap da beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitaptı.her gencin okuması gereken.yazık ki ne yazık.

aynen öyleler.öğretmen 10 tl lik bir kitap istedi diye öğretmeni kötüleyenleri duydum kulaklarımla.kitap da beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitaptı.her gencin okuması gereken.yazık ki ne yazık.
10 TL ye naneli sakız kalmadı be sigara üstüne çiğnenecek, kitap bulmuşlar hala vırvır ediyorlar.

10 TL ye naneli sakız kalmadı be sigara üstüne çiğnenecek, kitap bulmuşlar hala vırvır ediyorlar.
lgs ye girecek çocuğuna ay da 30 tl deneme sınavı parasını çok gören anne baba olmaz olsun.insan temizliğe gider yarım gün o parayı kazanır verir evladına.

Konu sahibi ne yönde karar verdi acaba, ya da verebildi mi? Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

2. Çocuğum 15 aylıkken falan hamile kaldım. (doğum kontrol hapi ile) ama ben iki cocukla o kadar yıprandım ki direkt randevu alıp kürtaj oldum. Ve o sirada spiral taktırdım. Zaten yaslari yakın sizin nasil hissettiginizi anlıyorum. Çocukların en cok size ihtiyacı olacağı zamanlarda hamile ve lohusa olmak istemiyorsaniz aldırın yani ne diyeyim. Ama cevrede yardımcı olabilecek biri varsa vicdaniniz el vermiyorsa doğurun. Yani işin günah boyutuna gelirsek (ki ben inançlı bir insan değilim) bu da bencillik. Aman ben günaha girmeyeyim ama uc çocuk psikolojisi bozuk mutsuz anneyle büyüsün. Aşırı bencilce. Ben ikinci cocuktamt sonra bile kimseye önermiyorum cocuk. İki çocuk demek bölünmüş ilgi, bölünmüş sabır, bölünmüş maddiyat demek. Bu arada cocuklarima bir kere bile bağırmamisimdir. Her gün onlarla eğlenirim. Dans ederim. Sohbet ederim. Sarılırim operim. Her hece uyuturum seve seve hemde. Ama ikisine zor Yetiştiyorum. Bazen o kadar yoruluyorum ki birine tablet birine TV valla. Cok vicdan azabı çekiyorum ama bas edemedigim, yetemedigim anlar oluyor. Buna sen karar vereceksin. Her gece çocukları uyuttuktan sonra sende vicdanın rahat bir sekilde o yastığa kafani koyacaksan doğur.

afedersın de kız cocuguydu erkektı dıyesını gectım 3 aylık cocugu nerde alıyolarmıs? saglık sıkıntısı vardır dedıkoduculara gun dogmustur

Malesef yardımcı olacak kimse yok kaynanam var yakın ama lohusaligim da bir kap yemek bile getirmisligi yok ki ikinci kızıma kuma diyo duruyor .. iki duvar arasında sıkışmış gibiyim ne yemek yiyebiliyorum nede hayata karşı bı mutlulum var sadece bunu düşünüyorum aldırmasam nasıl kaldircam bu piskolojiyi şuan bile bazen okadar yorgun ve tahammülsüz oluyorum ki istem dışı kizlarina bağırıp kızıyorum sonrada pişman olup üzülüyorum ya daha kötü olursam ya çocuklarıma iyi bı anne olamassam diye içim içimi yiyor

Eşiniz ne diyor? Onun isteği ne yönde?

Eşiniz ne diyor? Onun isteği ne yönde?
Oda benim gibi düşünüyor maddiyati bı şekilde halledebiliriz diyor ama senin ruh halin nolcak diyor .. birde iki doğum üst üste olduğu için sezeryan dikislerimde yanma ve sizlamalar oluyor o birazda hamileliğin ilerki zamanlarinda dikişlerin açılmasından korkuyor bende korkuyorum açıkçası çatlaklarımda oluşmuştu ve ikinci hamilelikle iyica acildilar şuan bile dokunup gerdiğimde inanilmaz bı acı var doktorum bunla ilgili birşey söylemedi ama ben yatakta anı dönüşler yapınca bile dikiş yerim sızlıyor nasıl hamileliği kaldırırım diye düşünüyorum

afedersın de kız cocuguydu erkektı dıyesını gectım 3 aylık cocugu nerde alıyolarmıs? saglık sıkıntısı vardır dedıkoduculara gun dogmustur
Yok kuzeni 12 kere kürtaj olmuş, yok bilmemnesi 3 aylık çocugu kız diye aldırmış....3aylik çocuğu almazlar, cinsiyeti de 4 aydan önce belli olmaz zaten....koskoca kadınlar nasıl bu kadar kolay yalan söylüyor ben anlamiyorum

Bir karar verdiniz mi? Eğer gerçekten istemiyorsanız yasal süre geçmeden gidin doktora, burda size vay vicdonsız nasıl yaparsın, bir kaşık yeter, rızkı kendi ile gelir diyenler olmayacak yanınızda siz evinizde cebelleşirken. Kendiniz için en doğru kararı siz verirsiniz.

12 kere kürtaj olan nasıl yaşıyor ya oha gerçekten. Mucizeye bakar mısın? @Ferhans duymasın, nazarı ile kurutur valla ahahhdh

Cok tehlikeli ınsan tipi.. dağlara taşlara...

Bakın ben bunu daha önce de yazdım size, bu konuda burdan alacağınız görüşlerle karar veremezsiniz. Herkes ikiye bölünmüş durumda ve zaten kafanız karışık. Siz doğurursanız annelik edeceksiniz bu gebeliği yaşayacaksınız, aldırırsanız da siz tecrübe edeceksiniz. Bebeğinizi dünyaya getirmek istiyorsanız gebelik sürecinde ve sonrasında da yaşayacağınız her şeyi kaldıracak gücü kendinizde bulabilirsiniz fakat istemiyorsanız en ufak problem bile sizi çok fazla yorabilir ve sorumluluğunuzda bulunan iki çocuğunuz daha var. Çok hassas ve son derece sağlıklı alınması gereken bir karar var ortada. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım kararınız ne olursa olsun pişman olmazsınız.

Yarın randevum var doktorumda bakalım son kararı ozaman vericez galiba Cook dua ediyorum rabbim çok isteyipte çocuk sahibi olamayanlara ver bana nasip etme diye ..şimdi bunada çok şey yazanlar çıkar

Sizin gibi insanlara söylenecek çooooooooooooooooooookkkkk şey var ama banlanmaya değmez. Allah önce çevrenizdekilerin sonra da sizin yardımcınız olsun
Ben sizlere dedim banımı da yedim, ama değdi Allah mı? Yardım mı ? Bunu çocuğa bakamaz korkusuyla git kürtaj ol (öldür) diyen sizler mi söylüyorsunuz? Orda neden ALLAH'ın yardımını düşünüğ tevekkül edemediniz acaba?

Yarın randevum var doktorumda bakalım son kararı ozaman vericez galiba Cook dua ediyorum rabbim çok isteyipte çocuk sahibi olamayanlara ver bana nasip etme diye ..şimdi bunada çok şey yazanlar çıkar
Kararı verecek olan sadece siz ve eşiniz olacak,millet ne der diyede umursamayın bence.
Sağlığnız ve psikolojiniz daha önemli burada.
Bir büyüğünüz olarak aklınıza yatarsa tüplerizini bağlatın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…