3.cocuk ve kurtaj

İsteyerek hamile kalan, mutluluktan uçan kadınlara 10. Haftaya kadar şunları söyleyin:
"Fazla sevinme, o henüz bir hücre topluluğu, hişşt mutlu olma sakın, o daha bir kan pıhtısı"
Kimseyi tebrik de etmeyelim, daha dur yasal süre dolmadan tebrik edemem falan diyelim.
Çok mantıklı....
Kafama yattı....

Saçma sapan konu, sayfalarca uzamış.
Zıt görüşler, dayatmalar, aşağılamalar vs.
Bize ne yahu bize ne?
Kimine göre büyük günah, kimine göre hücre iken kim size vereceğiniz kararda yeterli tesiri bırakacaktır?
Kendi kararınızı kendiniz verin oturun eşinizle konuşun.
Bu içerikteki konuların neticesi bir yere bağlanamaz burada. Sizin özeliniz sizin yaşamınız.
Bana göre zorunlu olmayan kürtaj uygun değildir. Bana göre ama
Sana göre nedir?? Sen kime, neye göre yaşıyorsun??
Onu yap.
Tedbir almamış olmanıza değinmiyorum bile...
Milleti birbirine düşürmekten başka şey değil şu konu.

Sakın ol champion...Kadın fikir sormuş, diğer konuların hepsinde olduğu üzere diğer üyeler de tıpkı "senin gibi" farklı acilardan fikirlerini yazmış, kesin bir neticeye ulaşmak zorunda değil hickimse...Forum ya burası , amaç bu zaten ....Ama senin bu kadar yukselmen? Hayırdır?

Peki ya senin herkesin mesajına cevap vermen?
Şu üsluba başka şey yazmam mümkün değil.
Bazı şeyler vardır 100 sayfa da yazsan karar sana aittir çözemezsin, öyle bir dert değildir. Ha bu da öyle işte.Baydı bu konular ve aynı tartışmalar.
Seviyen yerlerde, beni alıntılama rica ederim.

Ovvvvv.....tertemiz...

Ergenliğin kaçıncı evresindesiniz.

Yaptığınız saçma sapan yorumlarla alaka
Cevap veremediğiniz sorulara hakaretle karşılık verince çok mu yetişkin oluyorsunuz? Ergen olmak ayıp değil bu arada...Bilgisiyle, eğitimiyle, vizyonuyla aklınızı alacak , dilediğiniz her konuda size ders verebilecek pek çok ergen tanidiğim var ve inanın çok saygın bireyler....

Cevap verilecek aklı başında bir soru görmüyorum. O küçük aklınızla dalga geçip sapma sapan eğlenmeye çalışmışsınız. Birde cevap mı bekliyorsunuz?

O halde bahsettiğiniz ergenlerden önce siz ders almaya başlayın. Umarım faydalı olur

Sonrasında gelip spermler hakkında edindiğiniz o engin derin bilgi ve tecrubeleriniizi burda yorumlayarak tekrar eğlenmeye kah kah gülmeye devam edersiniz. Size katılan ve spermleri saksıya dikmeyi tavsiye eden kadını da yanınızda götürün. Mahrum kalmasın kah kah lardan.

Siz bu laf anlamaz insanları bosverin anlatamazsınız anlamazlar.Ayrica konu sahibi ve onun gibi kadınlarda naparsa yapsın.Bakin bu bakamiyorsan aldır diyenler cahillikten böyle.Ben çok iyi bir kurumda mühendis olarak çalışıyorum.8 yıllık evliyim ve gayet modern düşüncede biriyim.İstemiyorsam korunurum.Spral taktiririm iğne vurulurm sadece ben değil eşimde iğne vurdurur prezervatif takar. Psikolojim kaldirmiyorsa çocuğun adını anmam.Ama olur ya hayat Allah başıma istemediğim halde verir o zaman bundada bir hayır vardır onun bana gelmesi lazımmış derim.Bu konuşanlar kadının ya biz geri çekildik hamile kalmışım tuh yaa çok zordayım aldirsammi demesine uzuluyorlar ya cidden komikler.Esimle bu şekilde ilişkiye giriyorsam bunu göze almisimdir.Ve ister kabul edin ister etmeyin bile isteye hamile kalmış biri madur rolüne yatinca bebek aldırmak cinayet olmaktan çıkmıyor.

Haklisiniz. Zaten begenmedim butonu basanlarin yorumlarina bakmiyorum artik. Ne yazdiklarini az çok tahmin ediyorum. Çocuk bizim rahmimizdeyse onun hayatiyla ilgili karar verme hakkimiz olduğu anlamina gelmez. Bir arkadaşim 6 sene çocuk hasreti çekdi. Hergun goz yaşi dokdu. Durumlari da iyiydi. Tup bebekle ikiz kizlari oldu. Sonra kendiliginden hamile kaldi ve kiz çocuğuydu diye 3 ayinda aldirdi. Ruhu bile incinmedi. Anneyim diyip dolaşiyor işte. Canla oyun oynayan insanlarimiz çok var. Ben de yorumlarda hep diyorum ki istemiyorsaniz, durumunuz kotuyse korunun. Anlamiyorlar kesinlikle. Allah evladi anne babaligi hakedene nasip etsin InseAllah.

Bende hep öyle dua ederim.Allah anne baba olmayı zerre haketmeyenlere nasip etmesin.Aslinda buda onlara bir sınav ama farkında değiller.Veren Allah biranda eldeki herşeyi alır.Hayati dikkatli yaşamak lazım.

Sizin gibi insanlara söylenecek çooooooooooooooooooookkkkk şey var ama banlanmaya değmez. Allah önce çevrenizdekilerin sonra da sizin yardımcınız olsun

Korunma yöntemlerinin yüzde yüz çalışmasının bedelini anne olmak istemeyen kadınlar ödemek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…