3.cocuk ve kurtaj

Ferhans ev hanımları neden çalışmıyor diyemi üzülüyor,vah kivah bana zaman.
Her konuda bunu belirtiyor. Valla yazınca baktım aynaya. Yok yav acınacak bir halim yok dedim😂😄kendi psikolojisi bozulmuş hamile kalamıyorum vs diye. Acısını biz ev kadınlarından çıkaracak.

Ben geri çekilmenin bile doğru uygulandığına inanmıyorum.senelerce bu şekilde korununan bırakır bırakmaz da ilk ay hamile kalan çok kadın var.
Bende onu demek istedim işte.Geri çekilme yi doğru düzgün yapamadıkları için hamile kalıyorlar sonra da çok şaşırıyorlar.

Her konuda bunu belirtiyor. Valla yazınca baktım aynaya. Yok yav acınacak bir halim yok dedim😂😄kendi psikolojisi bozulmuş hamile kalamıyorum vs diye. Acısını biz ev kadınlarından çıkaracak.
Birde hamileöi kalmak istiyor,bekar değilmydi kendisi.
Marketten geldim şimdi,kocamn parasını yedim güzelcene ohhh keyfim olsun :skandal::KK45:

O yavrunun suçu diğer kardeşleri gibi dış dünyada olmaması mı? Neden dünyaya gelmemiş çocuk için cansız bir varlıkmış gibi söz ediliyor? Oda kardeşleri gibi bir can taşımıyor mu? Çöp gibi muameleyi hak etmiyor !! Netice kürtaj olunan bebekler de çöp gibi parçalanıp atılıyor ve siz onun katili olmuş oluyorsunuz !!!
Peki ben piskolojimi bile bile bu bebeği dogurs sonrada o lohusa piskolojisini kaldıramassam intahar etsem bu haberlere konu olsa ne dersiniz ..ahh ve kardeşim keşke dogurmasaydinda çocuklarını başka ellerde sefil etmeseydin olurdu eminimm...

Peki ben piskolojimi bile bile bu bebeği dogurs sonrada o lohusa piskolojisini kaldıramassam intahar etsem bu haberlere konu olsa ne dersiniz ..ahh ve kardeşim keşke dogurmasaydinda çocuklarını başka ellerde sefil etmeseydin olurdu eminimm...
Burda kimseye aldiriyimmi aldirmiyimmi diyede sormadım insanlar bizemi soruyorsun diyorlar bide ben kimseye paylasamadigim derdimi burda tanimadiklarima anlatabildigim için paylaştım sadece ama bu dunyada belkide benden daha çok günahkar daha ağır suçlar işleyenler bile varken ben sırf bakamicagim uetistiremicegim belkide bu kötü piskoloji yüzünden sevgimi bile veremicegim bı bebegi istemediğimi onuda kötü bı hayata sürüklemek istemediğim ici katil oldum .. ne diyim Rabbim affeder affetmez tek sigindigim o ama burda bana katil damgası yapistiranlarinda imtahanlari en ağırindan olur inşallah ozaman anlarlar ...

Konuya her girdiğimde farklı bir yerde oluyor. dün yurt dışıydı bugün başka konuya gelinmiş. Okunması gereken konulardan biri bence

Burda kimseye aldiriyimmi aldirmiyimmi diyede sormadım insanlar bizemi soruyorsun diyorlar bide ben kimseye paylasamadigim derdimi burda tanimadiklarima anlatabildigim için paylaştım sadece ama bu dunyada belkide benden daha çok günahkar daha ağır suçlar işleyenler bile varken ben sırf bakamicagim uetistiremicegim belkide bu kötü piskoloji yüzünden sevgimi bile veremicegim bı bebegi istemediğimi onuda kötü bı hayata sürüklemek istemediğim ici katil oldum .. ne diyim Rabbim affeder affetmez tek sigindigim o ama burda bana katil damgası yapistiranlarinda imtahanlari en ağırindan olur inşallah ozaman anlarlar ...
Ne yardımı bekliyorsunuz ki? Size burada psikolojik seans veremez kimse, psikoloğa gidin.

.işyerinden sonra güzel bir bara gidip içmek, gönlünce dans etmek, flörtleşmek varken apar topar eve koşup, neden çocuk bakmak ister ki insanlar.

2021-04-17T21:20:28.649Z.gif

Ben Ferhans'i az cok anliyorum aslinda, yasamak istedigi hayati anlayabiliyorum, ama boyle yasamak istemeyen herkesten nefret ediyor olmasini anlayamiyorum. Ben 27 yasinda evlendigimde esimle beraber yasiyordum, nikah kiymak benim icin onemsizdi ama yurtdisinda yasadigimiz icin beraber bir ulkede kalmamizin en kolay yolu evli olmakti (is konusunda bir sorun cikarsa, birimiz digerinin vizesine bagli olarak ulkede kalabiliyor).

Tum arkadaslarim arasinda ilk evlenen benim, herkes sok oldu, ben bile kendime inanamadim ama esimden ayri kalamiyordum ya beraber yasamadan once ayrilip kendi evime gitmek iskence gibi geliyordu. Esim de ASLA EVLENMEM diye ortalikta dolasanlardanmis benden once. Evlendigimiz gun esimle arkadasinin konusmasina kulak misafiri oldum, hadi seni de kaybettik gibi bir saka yapiyordu, esim de 'Kirpik uclarindan ayak parmaklarina kadar cok asigim, evlenirim de, beraber olmamiz icin ne gerekiyorsa da yaparim' demisti. 😅

Demem o ki hic sasmaz boyle hizli yasayanlari asik edecek ve kendini bir anda evli bulacagin biri cikar. O cikana kadar da insanlar neden evlenir anlayamazsin. Sonra evlenmenin degil, evlendigin kisinin onemli oldugunu anlarsin 🤗
Ben de buldum ama işi gücü yok maalesef.el mahkum başkasına bakıyorum.ayrılmak da zor olacak.

Bu beğenmedim atıp yargılayanlar evlenip çocuk yapmak isteyene de ne yapcan çocuğu bakabilecen mi diye nutuk atıyorlar. Bir karar verir doğuralım mı doğurmayalım mı? :KK70:
Kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Mutsuz ediyorsa bu durum sizi, aldırın herkes her rahme düşeni doğurmak istemeyebilir şartlar uymayabilir Allaha sığının. Çok çetrefilli bir durum bu, yıllarca korunmadığı halde gebe kalamayanlar da var bi geri çekilme ile gebe kalan da var. Bu biraz nasip işi o yüzden insanların hayatına bu derece saldırmayın kimin nasıl psikolojide olduğunu bilemiyoruz kararlara biraz saygı duyun bu kadar kırıcı kesin konuşmanın manası yok. Fikrinizi verin kenara çekilin.

Tvde %20sini görüyoruz belki olayların
Rızkı var diye diye korunmayı bilmeyip dünyaya getirilip sonra öyle böyle ihmale cinayete tacize uğrayan bir ton çocuk var
Doğurdun yedirdin ee psikolojisi okulu ortamı?? Kimse bunları düşünmüyor tek düşünülen yemek yemesi tamam. Benim çevremdekiler hep tek çocukta kaldı daha iyi bi yaşam sürebilsin diye. Böyle bilinçli bireyler lazım. 4 tane doğurup harika bakan da vardır elbet ama kendine güvenmeyen beton attırsın gerekirse. Yazık günah ya anlık zevkler için kaç tane can harap oluyor

Tvde %20sini görüyoruz belki olayların
Rızkı var diye diye korunmayı bilmeyip dünyaya getirilip sonra öyle böyle ihmale cinayete tacize uğrayan bir ton çocuk var
Doğurdun yedirdin ee psikolojisi okulu ortamı?? Kimse bunları düşünmüyor tek düşünülen yemek yemesi tamam. Benim çevremdekiler hep tek çocukta kaldı daha iyi bi yaşam sürebilsin diye. Böyle bilinçli bireyler lazım. 4 tane doğurup harika bakan da vardır elbet ama kendine güvenmeyen beton attırsın gerekirse. Yazık günah ya anlık zevkler için kaç tane can harap oluyor
Kesinlikle öyle ben burda dogurupta bı paylasim yapsam bakamıyorum çocuklarıma yetişemiyorum diye bu seferde dogurmasaydin günahına girmeseydin derler buseferde ...

Allahım bana da nasip et lütfen artık. Biz saatlerce yatarız ilişkiden sonra ayaklarımız hava da insanlar geri çekilmeyle hamile kalıyorlar aklımı oynatıcam artık :kızgın:
İlk kızıma 1 sene deneyip çocuk yapamayip 2 kere üniversite köşelerinde saat 4 lerde sıra bekleyerek kavuştum bence bu denli tapki vermeyin bilmeden etmeden Rabbim inşallah şişede en kısa zamanda peş peşe 3 tane versin ozaman anlarsınız o sorumluluğun büyüklüğünü çocuk yokken atıp tutmak çok kolay bilirim çünkü

X