- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
2 saat olmus dogurmustur umarim3 cm ulaşınca zaten eve yollamıyorlar her şeye razı olduğunuza dair bir kağıda imzalatmadan doktorunuz sizi neden bıraktı ? Ve sanırım doğurdunuz ben mesajınızı okuyana kadar
1 cmken yolluyorlar2 saat olmus dogurmustur umarim
sancim olmadigi halde 1 cm ken yollamadi suni sanciyla bagira bagira ... neyse1 cmken yolluyorlarbenim Pazartesi 2 cm açıklığım vardı doktor Cuma’ya kalmaz doğurursun dedi salı günü nişanım geldi aradım gel hemen yatıralım dedi sancım yok gelmem dedim çarşamba günü sabahtan suyum patladı ve hastaneye gittik öyle doğurdum 3 cmken asla özel imza olmadan yollamıcaklarını söylemişlerdi ordan aklımda 2018 de doğum yaptım
Ahh ahh ben kendi sancımla gittim ama ebe hatası yüzünden 3 ay yattım normal doğum yapıpsancim olmadigi halde 1 cm ken yollamadi suni sanciyla bagira bagira ... neyse
tekrar hatirlayip kotu hissettirmicekse sorabilir miyim ebe naptiAhh ahh ben kendi sancımla gittim ama ebe hatası yüzünden 3 ay yattım normal doğum yapıpTuvalette bayıldım burda paylaşmıştım hatta berbat bir psikolojim vardı
aaa dogurdugunu dusunmustum bendeGittim sancım var ama açıklık yoktu hala 3 olduğu için yolladılar eve ve şuan da da sancım yol sinirliyim çok 2.ci doğum olacak inşallah
Sakin ol sinir stres korku gibi.duygu durumlari sancinin kacmasina sebep.oluyor tecrube ile sabittir suni verildi korkudan sancim kacinca sonuna kadr acmislardi dozunu :))))))))) daha tam.olarak dogum baslamamis demekkiGittim sancım var ama açıklık yoktu hala 3 olduğu için yolladılar eve ve şuan da da sancım yol sinirliyim çok 2.ci doğum olacak inşallah
Gittim sancım var ama açıklık yoktu hala 3 olduğu için yolladılar eve ve şuan da da sancım yol sinirliyim çok 2.ci doğum olacak inşallah
Rabbim mürvetlerini de göstersin inşallah :) hayırlı yaşlar olsunBenim 3. Hamileliğimde Cuma günü 3 cm açıklık vardı nişan filan gelmemişti ama , Pazartesi Doğum gerçekleşir diye beni eve yollamışlardı. 3. Doğum çok kolay olur diye beni korkutan doktor ve ebeler niye böyle yapmıştı anlamamıştım. Sancılarım düzensiz ama şiddetli geliyordu açılma fazlalaşsın diye Pazar’a gittim ekmek yaptım temizlik yaptım... Pazar günü sancılarım yine düzensiz ama beni yamultacak duruma gelmişti eşimin de gözü korkmuş kolay Doğum olur diye dediler ya hep , o yüzden beni aldı hastaneye götürdü baktılar ve demezler mi 3 cm açıklık diyeGerçekten dedikleri gibi Pazartesi günü Doğum yaptım. Nişan yine gelmedi hastanede müdahale ile getirdiler. Sonra daha fazla sancım oldu açılma olmadı suni sancı verdiler . Öğlen 15:30 gibi kuzum doğdu şu an 5 yaşında teyzesi , hatta 5 gün sonra Doğum günü var sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤
dogum kanaman baslamis olabilir sancin var mi su an mKızlar şimdi tekrar nişanım gelmiş normal mi acaba ya
Normal diye düşünüyorum benimde 2 3 gün kadar az az gelmişti ama dogum gerçekleşene kadar çok dikkat etmelisiniz alttan enfeksiyon vs kapmamak için hijyenize çok dikkat edin ben 3 cm açıklıkla 1 hafta beklemiştim ve bu surede enfeksiyon kapmıştım 3 bebeğimde de 3 gün 5 cm açıklıkla bekledim ama çok dikkat etmem sonucu aynı şeyleri yaşamadım çok şükür .. Sağliķla alin bebeginizi kucaginizaKızlar şimdi tekrar nişanım gelmiş normal mi acaba ya
Yaaa 5 cm açıklıkla gezmek de zor sandın varmıydı benim var şuanNormal diye düşünüyorum benimde 2 3 gün kadar az az gelmişti ama dogum gerçekleşene kadar çok dikkat etmelisiniz alttan enfeksiyon vs kapmamak için hijyenize çok dikkat edin ben 3 cm açıklıkla 1 hafta beklemiştim ve bu surede enfeksiyon kapmıştım 3 bebeğimde de 3 gün 5 cm açıklıkla bekledim ama çok dikkat etmem sonucu aynı şeyleri yaşamadım çok şükür .. Sağliķla alin bebeginizi kucaginiza
Yaaa 5 cm açıklıkla gezmek de zor sandın varmıydı benim var şuan
Vardı sancim ama siddetlenmiyordu 5 cm de kalmisti öyle 3 gün sonunda bi anda hızlandı ve 40 dk kadar en fazla sürmüştür dogum yaptımYaaa 5 cm açıklıkla gezmek de zor sandın varmıydı benim var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?