• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 3 cm açıklık ve sancı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar bugün Dr ye gittim 39+2 yim nişanım gelmesi için Dr uyarı yaptı 3 cm de açıklık vardı saat 17.30 gibi nişan geldi sancılarım 10 dk nın altında acaba açılma olmuşmudur 5 dk da 1 e düşünce gideyim diyorum fikri olan varmı

3 cm ulaşınca zaten eve yollamıyorlar her şeye razı olduğunuza dair bir kağıda imzalatmadan doktorunuz sizi neden bıraktı ? Ve sanırım doğurdunuz ben mesajınızı okuyana kadar🥰

1 cm ken eve yollamiyorlar 3le nasil yolladilar ki git tabii 40.haftadaymissin zaten hic bekleme yatis verirler muhtemelen
sag salim al bebegini kucagina insallah 😌

3 cm ulaşınca zaten eve yollamıyorlar her şeye razı olduğunuza dair bir kağıda imzalatmadan doktorunuz sizi neden bıraktı ? Ve sanırım doğurdunuz ben mesajınızı okuyana kadar🥰
2 saat olmus dogurmustur umarim 😊😊

2 saat olmus dogurmustur umarim 😊😊
1 cmken yolluyorlar 😂 benim Pazartesi 2 cm açıklığım vardı doktor Cuma’ya kalmaz doğurursun dedi salı günü nişanım geldi aradım gel hemen yatıralım dedi sancım yok gelmem dedim çarşamba günü sabahtan suyum patladı ve hastaneye gittik öyle doğurdum 🥰🥰 3 cmken asla özel imza olmadan yollamıcaklarını söylemişlerdi ordan aklımda 2018 de doğum yaptım 😂

1 cmken yolluyorlar 😂 benim Pazartesi 2 cm açıklığım vardı doktor Cuma’ya kalmaz doğurursun dedi salı günü nişanım geldi aradım gel hemen yatıralım dedi sancım yok gelmem dedim çarşamba günü sabahtan suyum patladı ve hastaneye gittik öyle doğurdum 🥰🥰 3 cmken asla özel imza olmadan yollamıcaklarını söylemişlerdi ordan aklımda 2018 de doğum yaptım 😂
sancim olmadigi halde 1 cm ken yollamadi suni sanciyla bagira bagira ... neyse 😂😂😂

Ahh ahh ben kendi sancımla gittim ama ebe hatası yüzünden 3 ay yattım normal doğum yapıp 🤷🏻‍♀️ Tuvalette bayıldım burda paylaşmıştım hatta berbat bir psikolojim vardı 🤦🏻‍♀️
tekrar hatirlayip kotu hissettirmicekse sorabilir miyim ebe napti

Gittim sancım var ama açıklık yoktu hala 3 olduğu için yolladılar eve ve şuan da da sancım yol sinirliyim çok 2.ci doğum olacak inşallah

Gittim sancım var ama açıklık yoktu hala 3 olduğu için yolladılar eve ve şuan da da sancım yol sinirliyim çok 2.ci doğum olacak inşallah
aaa dogurdugunu dusunmustum bende 😲 nasil yollarlar anlamadim ya
sinirlenme sakin kal sancin yoksa iyi
kendini ferah gevsek tut ki kolay olsun bol bol meryem suresini oku 🤗

Sakin ol sinir stres korku gibi.duygu durumlari sancinin kacmasina sebep.oluyor tecrube ile sabittir suni verildi korkudan sancim kacinca sonuna kadr acmislardi dozunu :))))))))) daha tam.olarak dogum baslamamis demekki

Benim 3. Hamileliğimde Cuma günü 3 cm açıklık vardı nişan filan gelmemişti ama , Pazartesi Doğum gerçekleşir diye beni eve yollamışlardı. 3. Doğum çok kolay olur diye beni korkutan doktor ve ebeler niye böyle yapmıştı anlamamıştım. Sancılarım düzensiz ama şiddetli geliyordu açılma fazlalaşsın diye Pazar’a gittim ekmek yaptım temizlik yaptım... Pazar günü sancılarım yine düzensiz ama beni yamultacak duruma gelmişti eşimin de gözü korkmuş kolay Doğum olur diye dediler ya hep , o yüzden beni aldı hastaneye götürdü baktılar ve demezler mi 3 cm açıklık diye :işsiz: Gerçekten dedikleri gibi Pazartesi günü Doğum yaptım. Nişan yine gelmedi hastanede müdahale ile getirdiler. Sonra daha fazla sancım oldu açılma olmadı suni sancı verdiler . Öğlen 15:30 gibi kuzum doğdu şu an 5 yaşında teyzesi , hatta 5 gün sonra Doğum günü var 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️

Benim 3. Hamileliğimde Cuma günü 3 cm açıklık vardı nişan filan gelmemişti ama , Pazartesi Doğum gerçekleşir diye beni eve yollamışlardı. 3. Doğum çok kolay olur diye beni korkutan doktor ve ebeler niye böyle yapmıştı anlamamıştım. Sancılarım düzensiz ama şiddetli geliyordu açılma fazlalaşsın diye Pazar’a gittim ekmek yaptım temizlik yaptım... Pazar günü sancılarım yine düzensiz ama beni yamultacak duruma gelmişti eşimin de gözü korkmuş kolay Doğum olur diye dediler ya hep , o yüzden beni aldı hastaneye götürdü baktılar ve demezler mi 3 cm açıklık diye :işsiz: Gerçekten dedikleri gibi Pazartesi günü Doğum yaptım. Nişan yine gelmedi hastanede müdahale ile getirdiler. Sonra daha fazla sancım oldu açılma olmadı suni sancı verdiler . Öğlen 15:30 gibi kuzum doğdu şu an 5 yaşında teyzesi , hatta 5 gün sonra Doğum günü var 🥰 sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤
Rabbim mürvetlerini de göstersin inşallah :) hayırlı yaşlar olsun

Kızlar şimdi tekrar nişanım gelmiş normal mi acaba ya
Normal diye düşünüyorum benimde 2 3 gün kadar az az gelmişti ama dogum gerçekleşene kadar çok dikkat etmelisiniz alttan enfeksiyon vs kapmamak için hijyenize çok dikkat edin ben 3 cm açıklıkla 1 hafta beklemiştim ve bu surede enfeksiyon kapmıştım 3 bebeğimde de 3 gün 5 cm açıklıkla bekledim ama çok dikkat etmem sonucu aynı şeyleri yaşamadım çok şükür .. Sağliķla alin bebeginizi kucaginiza 🤗

Normal diye düşünüyorum benimde 2 3 gün kadar az az gelmişti ama dogum gerçekleşene kadar çok dikkat etmelisiniz alttan enfeksiyon vs kapmamak için hijyenize çok dikkat edin ben 3 cm açıklıkla 1 hafta beklemiştim ve bu surede enfeksiyon kapmıştım 3 bebeğimde de 3 gün 5 cm açıklıkla bekledim ama çok dikkat etmem sonucu aynı şeyleri yaşamadım çok şükür .. Sağliķla alin bebeginizi kucaginiza 🤗
Yaaa 5 cm açıklıkla gezmek de zor sandın varmıydı benim var şuan

Back
X