3. Bebek mi geliyor?

Değer 5in üstündeyse pozitif . Tebrikler.
Ama kaç aydır istememize rağmen gelmeyen bebe, istemeyen ailelere nasıl nasip oluyor:) bir yolu varsa anlatın lütfen de uygulayalım:)

İstemeyen aile değil de korkan anneyim sanırım. Hepsine birden yetebilir miyim korkusu. Özel olarak bi yolu yok. Sanırım korktuğun başına gelir tezi :/

Üçüncüye hamile kalınca spiralin düştüğünü öğrenen bir üye vardı burda
İçinde bulamamışlardı :eek:
İnşallah gönlüne göre olur kıdemli kaynana:KK48:

:halay:
Ben 3 oğlan anası olup kıdemli kaynana olmak istiyorum :KK70:
He he sonra gelinlerin yazsin burayada seni cekistirelimm hahahahah sen konu acarsin bir bakmissn gelinler senin icin konu aciyor ay ne gulerim yaa..hos benimkielrde acar. Calma kalimi calarlar kapini derler

Ben hamileliğimi 33 ile öğrenmiştim. Büyük ihtimalle hamilesiniz gibi duruyor. Zaten korunma yöntemlerinin hiç biri %100 korumaz spiral dahil. Size de denk gelmiş sanırım 🙈

Maddi manevi çöküş... Sevinmek istiyorum. Ama daha çok endişe..

Canım 27 değer evet gebelik var demek ama spirale rağmen gebelik oluştuysa Rabbim istemiş layık görmüş böyle düşün 48 saat sonra hcg tekrar baktır. Biran evvel kadın doğuma git bebek varsada bi zararı olmadan çaresine bakılsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir ana 10 evladada yeter anneliğinden şüphe duyma.

Canım 27 değer evet gebelik var demek ama spirale rağmen gebelik oluştuysa Rabbim istemiş layık görmüş böyle düşün 48 saat sonra hcg tekrar baktır. Biran evvel kadın doğuma git bebek varsada bi zararı olmadan çaresine bakılsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir ana 10 evladada yeter anneliğinden şüphe duyma.

Hiç beklemiyordum o yüzden sanırım bu tepkim

Back
X