- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
Maddi gücünüz ve maneviyatınız yerindeyse sevininÜzülsem mi sevinsem mi hiç bilmiyorum ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi gücünüz ve maneviyatınız yerindeyse sevininÜzülsem mi sevinsem mi hiç bilmiyorum ki![]()
Spiral maalesef kotu korunma yontemi :/
Muhtemelen gebesinizdir ama kesin diyemeyiz başka şeylerde olabilir .
Dilerim sağlıkla olur ne olursa
Değer 5in üstündeyse pozitif . Tebrikler.
Ama kaç aydır istememize rağmen gelmeyen bebe, istemeyen ailelere nasıl nasip oluyor:) bir yolu varsa anlatın lütfen de uygulayalım:)
Maddi gücünüz ve maneviyatınız yerindeyse sevinin![]()
Üçüncüye hamile kalınca spiralin düştüğünü öğrenen bir üye vardı burda
İçinde bulamamışlardı
İnşallah gönlüne göre olur kıdemli kaynana![]()
He he sonra gelinlerin yazsin burayada seni cekistirelimm hahahahah sen konu acarsin bir bakmissn gelinler senin icin konu aciyor ay ne gulerim yaa..hos benimkielrde acar. Calma kalimi calarlar kapini derlerBen 3 oğlan anası olup kıdemli kaynana olmak istiyorum![]()
![]()
He he sonra gelinlerin yazsin burayada seni cekistirelimm hahahahah sen konu acarsin bir bakmissn gelinler senin icin konu aciyor ay ne gulerim yaa..hos benimkielrde acar. Calma kalimi calarlar kapini derler
Ben hamileliğimi 33 ile öğrenmiştim. Büyük ihtimalle hamilesiniz gibi duruyor. Zaten korunma yöntemlerinin hiç biri %100 korumaz spiral dahil. Size de denk gelmiş sanırım![]()
Maddi manevi çöküş... Sevinmek istiyorum. Ama daha çok endişe..
4. Günü. Geç döllenmeydiAdetten kaç gün sonra 33tu?
Canım 27 değer evet gebelik var demek ama spirale rağmen gebelik oluştuysa Rabbim istemiş layık görmüş böyle düşün 48 saat sonra hcg tekrar baktır. Biran evvel kadın doğuma git bebek varsada bi zararı olmadan çaresine bakılsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir ana 10 evladada yeter anneliğinden şüphe duyma.
4. Günü. Geç döllenmeydi
Ayh düşmeden geliyorsa o bebiş doğsun bacımYok düşmedi debebe yuttu gaaaba.
Hiç beklemiyordum o yüzden sanırım bu tepkim
Ayh düşmeden geliyorsa o bebiş doğsun bacım![]()
Akacak kan damarda durmaz misali gelecek bebiş yerinde durmuyor işteBende gecikme falan yok. Aksine, 2 hafta var zaten adet tarihine. Ne ara oldu da ne ara hcg salgıladı anlamadım ki. Bak sen kerataya
Beklenmedik anlarda gelen şeyler daha mutlu edereğer gebelik varsa buna alışmanın çok uzun süreceğini sanmıyorum
![]()
Şimdiden alıştım gaabayarın bi kan tahlili daha vereyim.