Kesin gebelik denmesi için ultrasonKadınlar kulübünün güzel kadınları size çok mühim bir sorum var. Bilgisi olan bi el atabilir mi :) ben farklı bir sebepten ötürü kan tahlili verdim ama beta hcg de bakılmis. Az önce e nabızdan baktım değer 27 çıkmış. 10 üzeri hamilelik ihtimali diyo ama ben spiral kullanıyorum. Bana da böyle oldu ama hamile değişilmisim diyen var mı? 2 oğlum var bir üçüncü daha gelirse ruhen de bedenen de çökecegim
Hiçbir fikrim yok ama nedensiz ben panik oldum.
Nöbetçi eczane filan yok mu yakınlarda?
Doktor bisey siylemedi mi
Kan sunucunuzu yorumlamaya gitmeyecek mısınız Zaten? Gitmişken öğreneceksiniz zaten ama bana sanki pozitif gibi geldi
Siz ozel olarak sorarsiniz cevaplar bence sonicta tum doktorlar genel seyleri biliyirlardrYok. Daha doktor bakmadi. Baksada kardiyoloji doktoru zaten yorumlar mi ki?
Bazen adet dönemlerinde de çıkabiliyor deniyor ama muhtemelen hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun inşallahZor çok zor hemde ama belki bu kız olur 2 böcek 1 çiçeğiniz olur
Kuzeniminde ilk 22 ydi.Doktor dusuk bulmustu degeri ve artisa bakacagiz demisti.3 gun sonra kucagina aliyor nasipse bebegini.Pozitif gorunuyor degeriniz.Olur mu olur.
Ay hamilesin sanki birde kiz oluyormusss ne guzelll olur
Hayırla uğurla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?