3. Bebek mi geliyor?

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
Kadınlar kulübünün güzel kadınları size çok mühim bir sorum var. Bilgisi olan bi el atabilir mi :) ben farklı bir sebepten ötürü kan tahlili verdim ama beta hcg de bakılmis. Az önce e nabızdan baktım değer 27 çıkmış. 10 üzeri hamilelik ihtimali diyo ama ben spiral kullanıyorum. Bana da böyle oldu ama hamile değişilmisim diyen var mı? 2 oğlum var bir üçüncü daha gelirse ruhen de bedenen de çökecegim

Düzenleme: hamile değilmişim. Hormanal bi değişimmiş.

Son düzenleme:
Kesin gebelik denmesi için ultrason

Kan sunucunuzu yorumlamaya gitmeyecek mısınız Zaten? Gitmişken öğreneceksiniz zaten ama bana sanki pozitif gibi geldi

Kuzeniminde ilk 22 ydi.Doktor dusuk bulmustu degeri ve artisa bakacagiz demisti.3 gun sonra kucagina aliyor nasipse bebegini.Pozitif gorunuyor degeriniz.Olur mu olur.

Kan sunucunuzu yorumlamaya gitmeyecek mısınız Zaten? Gitmişken öğreneceksiniz zaten ama bana sanki pozitif gibi geldi

Teee on gün sonra randevum. Ama bi de şu var ben bayramda adet gördüm. Olsa olsa 2 hafta geçiti üstünden. Şimdiden çıkar mi?

Spiral maalesef kotu korunma yontemi :/
Muhtemelen gebesinizdir ama kesin diyemeyiz başka şeylerde olabilir .
Dilerim sağlıkla olur ne olursa

Değer 5in üstündeyse pozitif . Tebrikler.
Ama kaç aydır istememize rağmen gelmeyen bebe, istemeyen ailelere nasıl nasip oluyor:) bir yolu varsa anlatın lütfen de uygulayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…