tabut olarak ta ayakkabı kutusu alsalarmış yanlarına
Ayakkabı kutusunda kefen paralarını istiflemişler.
30 yaşına gelmemiş adamların evinde 6 tane kasa var.Bir düşünün kefenli din kardeşim
bu adamlar bu kadar parayı nasıl kazansınlar.Bunların babaları fabrikatör değil maaşlı insan.
Hatta bir ara maaşlarımız az diye ağlaşıyorlardı.Kasada mı komplo onları da polis mi koydu evlerine.
Çalan kadar çaldıranda suçlu.Başbakan kendi çocuklarının servetinin hesabını verebiliyor mu.Bu kadar
zenginlik nasıl oldu diyoruz AKP yi yıkma planı diyorsunuz he kardeşim he öyle olsun.Hem savcı hem hakim
herbirşey olan başbakan gerekene gereken cezayı verir siz devam edin.
siz başbakan olsaydınız eminim
gecekondu da yaşar.. at arabasına binerdiniz!!!
Korkutma canım yaaa......bırak herkes çok mutlu..........sahi sınav soruları vardı ne oldu onaGayet de bölünecek,cematten oy moy çıkmaz gayrı.
Allah daha çok versin başbakanınıza gözümüz yok ama bakanları,valileri, milletvekilleri bilimum kodamanları bizden elini eteğini çeksin artık...
yedikleri onca şeyde sizin de hakkınız var farkındasınız değil mi??? sizi bilmem ama ter dökerek kazandığım nafakamdan yedikleri her kuruşun hesabını soracağım...
ha bu arada, halk bankası dünya bankası olacaaadı da önünü kestiler ; halk bankasının önünü kesecek bi durum yok olacaksa buyursun dünya bankası olsun....müdür gider o yoluna devam eder pek etkili bi komplo değil sanki ...söyleyeyim diyorum günlerdir arada karışıyor...
İroni olmasını temenni ediyorum
benim burada takıldığım nokta başka biri olsa o yemicek mi arkadaşlar??
ülkeyi belli bir yere getirmesi ön planda benim için..
kılıçdaroğlu, bahçeli gelse başa yemicekler mi sanıyorsunuz veya dıdının dıdısı...
ama ben bu adamın yaptıklarını bu kadar görmeyen
bu kadar aşağılayan insanları gördükçe dehşete kapılıyorum!!!
bu a-da-mın yap-tık-la-rı-nı kim-se gör-mez-den ge-le-mez
gelirse ya kördür ya nankör!!
yoo ironi değil gerçek..
kelime oyunları yapmaya gerek yok
yorumumu alıntı yapanların hiç birinde doğru dürüst bir cevap bulamadım
siz başbakan olsaydınız eminim
gecekondu da yaşar.. at arabasına binerdiniz!!!
kılıçdaroğlu, bahçeli gelse başa yemicekler mi sanıyorsunuz veya dıdının dıdısı...
Kusura bakmayin ama yazdiginizi mantikli bir sekilde dusunmediniz herhalde, ne demek "ben icraata bakarim, rusvet yerse yesin" diye..
Yenilen paralarin hepimizin parasi oldugunun farkinda degilsiniz herhalde. Bu yolsuzluklarin ulkeyi devamli ne durumlara surukledigini tekrar tekrar yazmaya gerek yok, bilmiyorsaniz farkli kaynaklardan bilgi edinmenizi oneririm. Ama baska bir yerde bu tarz bi yorum yaparsaniz, insanlarin yorumlari cok daha kirici olabilir. Ben kendi adima uyarmak istedim. "Yol yapti, hizmet etti, yolsuzluga hakki yok, rusvete hakki var" cok korkunc bir dusunce tarzi.
Ayrica onceki mesajinizda buyuk kayginiz olan "oylarin bolunmesi" konusuna da sunu demek isterim : merak etmeyin, yapilan bu hirsizliklar karsisinda oylar cok guzel birlesir. Kimse de bunu unutmaz. Size de hakkinizi savunmanizi tavsiye ederim
Ve dehşet verici
Bu adam insanin bobregini calsa, mesrulastirmaya calisacak insanlar dolu, milyonlar hatta.. saka gibi
Oooo:)
Yolsuzluk konusunda asla taviz vermem, Basbakaninda asla taviz vermeyecegini, yapan varsa en agir sekilde cezalandirilacagini biliyorum.
Kemal Kilicdarroglu SSK yi yemis bitirmis ama burada söyleyin aman ALLAH im insanlar cildirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?