Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cimbiz yok cimbiz yok:)
Cevap verilemeyen seler cok:)
Neyse iyi yorumlar....MAlum burasi idolojim saolsun bölümü.
Yolsuzluk yapan bendense eline saglik, karsi taraftansa kafasina yaglik:)
Kim yolsuzluk yapmis ise Rabbim ortaya cikarsin insallah...
Polıs kıme baglı Icıslerı bakanlıgına...
Ihaleler Tokı ıle...
Para -Ekonomı bakanı..
Kople olsa Saglık bakanı aıle bakanına olur..
..Bu memlekette tum paralarımızı alıp goturseler..İsraıl cemaat kopmle kurdu dıyecek insanlar var..
Ortada yolsuzluk var..Once bunlar ceza alsın..Sonra devlet ıcındekı orgutlerler temızlenır..
Orgut mu gozaltındakı kısılere rusvet alın dedı
SSK yolsuzlugu iddia, Sarigül yolsuzluklari iddia, ( sanki bugün bu operasyonda dile getirilenler iddia degil gibi) Muarrem Ince ceza almis olmasina ragmen yok sayalim:) CHP icinde 300 milyonluk yolsuzluk yapildi deyip istifa eden CHP linin sözleri iddia.
Tammammm
CHP liler 2007 yilinda hazineden kendilerine verilen yardimi yolsuzluk yaparak zimmetlerine gecirmisler mi?
Anasaya mahkemesi tarafindan CHP cezalandirilmis mi?
EVETTT
Anasaya mahkemesinden yolsuzluk yaptigi icin ceza alan bir partiyi, insanlar burada aklayip paklayip tertemizmis gibi gösteriyor mu? :))
Baska sorum yok:)))
Yineleyim.
Allah yolsuzluk yapanlari ortaya cikarsin rezil etsin insallah....
SSK yolsuzlugu iddia, Sarigül yolsuzluklari iddia, ( sanki bugün bu operasyonda dile getirilenler iddia degil gibi) Muarrem Ince ceza almis olmasina ragmen yok sayalim:) CHP icinde 300 milyonluk yolsuzluk yapildi deyip istifa eden CHP linin sözleri iddia.
Tammammm
CHP liler 2007 yilinda hazineden kendilerine verilen yardimi yolsuzluk yaparak zimmetlerine gecirmisler mi?
Anasaya mahkemesi tarafindan CHP cezalandirilmis mi?
EVETTT
Anasaya mahkemesinden yolsuzluk yaptigi icin ceza alan bir partiyi, insanlar burada aklayip paklayip tertemizmis gibi gösteriyor mu? :))
Baska sorum yok:)))
Yineleyim.
Allah yolsuzluk yapanlari ortaya cikarsin rezil etsin insallah....
Kendin çalıp kendin oynuyorsun.
Burada yolsuzluk yapanları kim aklayıp paklıyor bana bir yorum gösterir misin buna dair?
Farazi şeyler yazıp çizmeye gerek yok.
Diyorum ki bırakın bu sizin partiniz de şunları yaptı muhabbetlerini..Biliniyor zira bunlar ve bunların savunulduğunu hiç görmedim ben.
Ama bak yukarda "bu ülkeyi şaha kaldırdı, rüşvet yerse de yesin, hakkıdır" tarzı yorunlar var.
Cimbiz yok cimbiz yok:)
Cevap verilemeyen seler cok:)
Neyse iyi yorumlar....MAlum burasi idolojim saolsun bölümü.
Yolsuzluk yapan bendense eline saglik, karsi taraftansa kafasina yaglik:)
Kim yolsuzluk yapmis ise Rabbim ortaya cikarsin insallah...
Cemaatten 50 yildir kimseye zarar gelmedi dogu bati kuzey guney ve her dinden pekcok ulkede ulkemizi temsil ediyo ve cok basarililar.ben olimpiyatlara gittim,standlarda cocuklarla konustum..hepsini bize benzetmisler :) cocuk zenci veya alman ama esprilerine kadar turkiyeli gibi :) ve uluslararasi olimpiyatlarda derece alan cocuklar hep o okullardan..turkiyedede mardindeki etud merkezine ugradim koye giderken.tek kurus alinmadan cocuklara dershane egitimi veriyorlar..temizligini bile ogretmen yapiyodu.benim simdiye kadar gordugum cemaatten butun insanlar kulturlu demokrat entellektuel ve fedakar ..muzik te konusabiliyosun sinema da..dindarlar ama herkese aciklar ve baski da yok.boyle insanlardan kimseye zarar gelmez bence..yolsuzluga gelince kimin cikardigi niye cikardigi onemli degil bence ,var mi yok mu o onemli ..o da suan yarginin karariyla belli olacak.ama birsuru gorevinden alinan insani gorunce mide bulaniyo.ustu kapatilmak istenen bisey mi var diyo insan..iyi geceler
bu yaziyi ayin 5 inde yazmisim taa.40 yillik kavgali sogan ve sarimsagi kol kola görecegiz:)
Gecin bu " kendi düsündekilerede yaz" yazilarini falan valla ya.
Sanki burada herkes cok objektifmis gibi, birde karsi taraftan objektiflik beklemeyin.
Ben bu foruma yazmaya basladigimda cok objektiftim.
Ama burada yazilan yorumlari gördükce aslinda kazin ayaginin öyle olmadigini tek derdin " ideolojim saolsun " oldugunu cok net gördüm.
En son " Türkiyede önemli seyler oluyor" diye uzun yazilar paylasiyordum ama kapandi.
Bakin o yazilara daha bu olaylar baslamadan neler yapilmak isteniyor Türkiye de diye anlattim, anlatmaya calistim.
"40 yildir kavgali soganla sarimsagi kolkala görecegiz" dedim
bu yaziyi ayin 5 inde yazmisim taa.
Simdi görüyoruz soganlarla sarimsaklar nasil elele.
Bakin CHP daha döne kadar, MHP li olan ve "siz giderek CHP ya kayiyorsunuz bu nedenle istifa ediyorum" diyerek MHP den sirf CHP tarafina kaydigi icin istifa eden Mansur Yavas i Ankara da aday gösterdi.
Kemal Kilicdaroglu, daha düne kadar " siz hatay da alevi sünni savasi cikarmak istiyorsunuz" dedigi AKP li belediye baskani Lütfü Savas i CHP den aday gösterdi.
Cemaat CHP yi destekliyor.
Ben bunlarin olacagini o kapatilan yazimda dile getirmeye calistim.
O yazimda Amerika ya giden CHP heyetine, Amerika li yetkililer " daha cok SIK görüsecegiz" demis, Dogru biliyoruz daha SIK görüseceklerini dedigimde topa tutuldum ama ne oldu bu operasyon olur olmaz Kilicdaroglu solugu Amerikan büyükelciliginde aldi:)
Ayrica operasyonu CHP bin yolsuzluklari ile kapatmaya falan calistigim yok.
Sadece insanlar, kendi idelojilerinden olan insanlarin yolsuzluklarini aklayip paklarken burada " henüz iddia olan" bir konuyu nasil sevincle alkisliyor onu gösteriyorum size.
Ben taaa ilk yazimda söyledim yine söylüyorum hep söyleyecegim, varsa yolsuzluk yapan Allah rezil rüsva etsin, en agir cezayi alsinlar..
Ama baska siyasiler hakkinda olan yolsuzluk iddialarini dile getirdigimizde nasil linc ediliyorduk cok iyi biliyorum.
Kusura bakmiyin ben olaya "AKP, CHP idolojim" gibi dar bir cerceveden bakmiyorum.
Henüz bu oaylar yokken, dile getirmek, anlatmak icin zaman ve caba harcadiim yazimdada söyledigim gibi, dünyada gücler yeniden sekilleniyor, Türkiye nin kaderini cizmek istiyor birileri ve ben olaya o genis cerceveden bakiyorum.
Dünyada güy sekillenmesi olurken, soguk enerji savaslari olurken kim benim ülkemin cikarlarina hizmet ederse, kim ülkem adina, bu enerji savaslarinda, güc savaslarinda " bende varim" derse, ben onun yanindayim ve tam destekcisiyim.
Bu nedenlede burada parmaklarimi yormayacagim.
Cok cabaladim, cok anlatmak istedim, olaylara genis cerceveden bakilsin diye cok ugrastim ama aldigim tek cevap " ideolojim saolsun" oldu.
Bu yüzden isteyen sevinsin, bayram etsin, isteyen kutlasin kendimi yormayacagim daha fazla..
Iyi forumlar...