Birakin Allah askina ya.
Hortummus.
Hortum görmek icin ülkenin gecmisine bakmak gerek.
Bakin o uzun uzun yazdigim yazilarda KEnan Evrene ait bir cümle yaplasmistim.
Cümle aynen su;
" biz hevesimizi aldik, birakiyorum, heveslileri gelsin"
Iste yillarca bu zihniyettekilerce yönetildi ülke.
"Sen cok yedin , in azda ben yeyim" zihniyeti.
Bunca hizmet, bunca kalkinma olan yerde hortum olmaz, olsaydi bunca hizmet olmazdi.
Satildi dediginiz seylerle memurun bir aylik maasi karsilanmaz.
Adamlar önceden memura zam vermiyordu birde verdigi 3 kurus maastan "nema" adinda para kesiyordu.
Yani 5 kurus veriyor 2 sini geri aliyorlardi.
IMF borcu, memurun nema borcu, hizmetler ve daha niceleri bu hükümet zamaninda ödendi.
Ayrica bir baba kendi cocuguna kefil olamaz.
AKP de döneminde kimse 5 kurus yolsuzluk yapmadi diyemem.
Kimseye kefil olamam.
Benim tek güvendigim kisi Erdogan dir.
Eger Erdogan yeme meraklisi bir insan olsadi, ülkeyi umursamasaydi, cemaatin her istedigine "eyvallah alin" der bugün bu olaylarin olmasina izin vermezdi.
CHP bugün iktidarda degil, ülke malindan istedigi gibi cebe indiremedigi icin adamlar hazinenin kendilerine verdigi yardimi cebe indiriyor.
Birde ülkenin basina gelseler ne olur düsünemiyorum.
Aslinda biliyor musunuz?
Ben hepiniz adina üzülüyorum, gercekten samimiyetle söylüyorum cok ama cok üzülüyorum.
Ülke hazinesi doldurulmus, hizmetler yapilmis ve ülke kalkinmisken, bu hükümet gitse ve yerine su köhnemis zihniyetteki " azcikta ben yiyim" zihniyetindeki insanlar gelse haliniz nice olur hic düsünüyor musunuz?
Acaba memurun maasindan daha daha ne kesintiler yapilir?
Faizler, enflasyon ne noktalara gelir?
Böylesi bir enerji savasinda acaba Türkiye eskideki örnekleri oldugu gibi kimbilir hangi kuyruklarda bekler.
Belki ben etkilenmem ama yinede cok üzülüyorum, düsünemiyorum, düsüncesi bile korkutuyor beni.
Ama bir bakiyorum, insanlar sanki gözlerini SIKI SIKIYA kapatmis.
Görmüyor, görmek istemiyor.
Neyse ya, herkes ne istiyorsa onu düsünsün.
Ben yinede Türkiye icin dua ediyorum.
Rabbime yalvariyorum, ülkem birilerinin enerji savasinda cerez niyetine yenmesin diye.
Her ne olursa olsun, Türkiye benim ülkem, insanida benim insanim.