• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

Ha bir de,komplo olduğunu düşünen arkadaşlar iki satır yazıp bi daha uğramıyor ya da çat diye çıkıyor.:6:

Kendi kendimize yazıp çiziyoz burda.:ssz:

allah allaah,bişey yazmayınca bak hiç ortalarda yoklar,bişey yazınca iki satır yazıp bir daha uğramıyorlar,ne yapmalarını yani yapmamızı bekliyorsunuz,siz sürekli yazınca bişeymi oluyor ? tarafı belli haberleri,köşe yazılarını,twitleri,yine tarafı belli üyeler paylaşınca herşeyi kanıtlamış olmuyorsunuz,sadece zaten hükümet karşıtı olanlar iki mesaj daha fazla yazıyor o kadar :ssz:
Türkiye gündemini burası belirlemiyor,o yüzden insanların neden yazmadıklarını onların tercihine bırakıp,sizin deyiminizle kendi kendinize yazıp çizmeye buyrun devam edin :34:

Birakin Allah askina ya.
Hortummus.
Hortum görmek icin ülkenin gecmisine bakmak gerek.
Bakin o uzun uzun yazdigim yazilarda KEnan Evrene ait bir cümle yaplasmistim.
Cümle aynen su;
" biz hevesimizi aldik, birakiyorum, heveslileri gelsin"
Iste yillarca bu zihniyettekilerce yönetildi ülke.
"Sen cok yedin , in azda ben yeyim" zihniyeti.
Bunca hizmet, bunca kalkinma olan yerde hortum olmaz, olsaydi bunca hizmet olmazdi.
Satildi dediginiz seylerle memurun bir aylik maasi karsilanmaz.

Adamlar önceden memura zam vermiyordu birde verdigi 3 kurus maastan "nema" adinda para kesiyordu.
Yani 5 kurus veriyor 2 sini geri aliyorlardi.
IMF borcu, memurun nema borcu, hizmetler ve daha niceleri bu hükümet zamaninda ödendi.

Ayrica bir baba kendi cocuguna kefil olamaz.
AKP de döneminde kimse 5 kurus yolsuzluk yapmadi diyemem.
Kimseye kefil olamam.
Benim tek güvendigim kisi Erdogan dir.
Eger Erdogan yeme meraklisi bir insan olsadi, ülkeyi umursamasaydi, cemaatin her istedigine "eyvallah alin" der bugün bu olaylarin olmasina izin vermezdi.

CHP bugün iktidarda degil, ülke malindan istedigi gibi cebe indiremedigi icin adamlar hazinenin kendilerine verdigi yardimi cebe indiriyor.
Birde ülkenin basina gelseler ne olur düsünemiyorum.

Aslinda biliyor musunuz?
Ben hepiniz adina üzülüyorum, gercekten samimiyetle söylüyorum cok ama cok üzülüyorum.
Ülke hazinesi doldurulmus, hizmetler yapilmis ve ülke kalkinmisken, bu hükümet gitse ve yerine su köhnemis zihniyetteki " azcikta ben yiyim" zihniyetindeki insanlar gelse haliniz nice olur hic düsünüyor musunuz?
Acaba memurun maasindan daha daha ne kesintiler yapilir?
Faizler, enflasyon ne noktalara gelir?
Böylesi bir enerji savasinda acaba Türkiye eskideki örnekleri oldugu gibi kimbilir hangi kuyruklarda bekler.
Belki ben etkilenmem ama yinede cok üzülüyorum, düsünemiyorum, düsüncesi bile korkutuyor beni.
Ama bir bakiyorum, insanlar sanki gözlerini SIKI SIKIYA kapatmis.
Görmüyor, görmek istemiyor.
Neyse ya, herkes ne istiyorsa onu düsünsün.
Ben yinede Türkiye icin dua ediyorum.
Rabbime yalvariyorum, ülkem birilerinin enerji savasinda cerez niyetine yenmesin diye.
Her ne olursa olsun, Türkiye benim ülkem, insanida benim insanim.

Kaynak göstermediğin için kapatıldı konu..Tuhaf tuhaf ithamlar vardı, ayrıca kimseyi kaale almayıp monolog şeklinde ilerliyordun.Hala "ama kapandı" diyorsun.

Desen ki kardeşim ben her türlü iktidarın destekçisiyim, görüşüm de fikrim de bu yönde...Bir derece..

Ama sen objektifim deyip alttan alttan devamlı iktidar propagandası yapıyorsun. Fikirlerini dayatmaya çalışman da cabası..

"İdeolojim sağolsun"cuların başını çekiyorsun dolayısıyla.
Herşeye azar azar dokunup özünde ne anlatmaya çalıştığı belli olmayan konudan mı bahsediyorsun medcim........herkes herşeyi bilip görüyor aslında.........belliki onlar da ümidi kesmiş......batan geminin malları mentalitesiyle bazıları hırsızları savunuyor.........

55 emniyet gorevlisinin yerlerini degistirmelerine ragmen iki bakanin cocugu tutuklanip hapse gonderildi.ne kadar kapatmaya calisirlarsa calissinlar rusvet ortaya cikiyor.
Israilin isiymis,komploymus,mis mis mis mis.
Iade etsin o zaman 'yahudi ustun cesaret madalyasi'ni alan tek musluman .
israil ,yahudi ,derler daha sonra kanser olunca kosa kosa kok hucre tedavisi olmaya giderler.

ben onu anlatmaya çalıştım, bunu anlatmaya çalıştım, konum kapandı, kutumda büyük hissediyordum. bi şeyi de anlattırmıyollar. şimdi mesela yazıp çiziyom, şu anda bilseniz neler anlatıyom :) bir iki gün sonra bi olay patlak verir "hah işte ben bunu da anlattıydım" derim size.

siz de hiç bişe anlamıyosunuz be

cogunlugun hayatinda bir arada gormedigi meblaglardan konusuluyor.1 milyon dolar ,5 milyon dolar .
ve bazilari cikip hirsizligi ve hirsizlari savunuyor.

"Eger Erdogan yeme meraklisi bir insan olsadi, ülkeyi umursamasaydi, cemaatin her istedigine "eyvallah alin" der bugün bu olaylarin olmasina izin vermezdi."

bu ne o zaman ?

Recep Tayyip Erdoğan, “Eğer cemaat olarak değerlendirilecekse, cemaatin mensupları, en ileri gelenleri bugüne kadar Tayyip Erdoğan’a ne getirdiler de Tayyip Erdoğan geri gönderdi?”

Kesinlesmis ve yaptigi yolsuzluk yüzünden Anayasa mahkemesinden ceza almis bir hirsiz görmek istiyen herkes CHP ye bakmali bence:)

Hani SSK yolsuzluguna, Sarigül yolsuzluklarina, Muammer Ince yolsuzluklarina, 300 milyon tl lik CHP yolsuzluklarina " ama o iddia" diyorsunuz ya:)
Iste bu operasyondakilerde iddia:)

Ama dedigim gibi kesinlesmis hatta ceza alinmis büyük yolsuzluk görmek icin CHP nin 2007 ve 2011 yilindaki vurgununa bakmak gerek:)

Sunuda söyleyim belki tek derdi " erdogan nereti" olan ve ülkesi umrunda olmayan insanlar varsa üzülecektir ama bekleyin büyük seyler olacak, cok kisinin basi yandi cok kisininkide yanacak, öyle tuzak kur, karala ne yaparsan yap hükümeti devir olmuyor:)

Hadi benim gülücükler sinir krizi gecirtmeden ben gideyim.

Herkese iyi aksamlar.

Birakin Allah askina ya.
Hortummus.
Hortum görmek icin ülkenin gecmisine bakmak gerek.
Bakin o uzun uzun yazdigim yazilarda KEnan Evrene ait bir cümle yaplasmistim.
Cümle aynen su;
" biz hevesimizi aldik, birakiyorum, heveslileri gelsin"
Iste yillarca bu zihniyettekilerce yönetildi ülke.
"Sen cok yedin , in azda ben yeyim" zihniyeti.
Bunca hizmet, bunca kalkinma olan yerde hortum olmaz, olsaydi bunca hizmet olmazdi.
Satildi dediginiz seylerle memurun bir aylik maasi karsilanmaz.

Adamlar önceden memura zam vermiyordu birde verdigi 3 kurus maastan "nema" adinda para kesiyordu.
Yani 5 kurus veriyor 2 sini geri aliyorlardi.
IMF borcu, memurun nema borcu, hizmetler ve daha niceleri bu hükümet zamaninda ödendi.

Ayrica bir baba kendi cocuguna kefil olamaz.
AKP de döneminde kimse 5 kurus yolsuzluk yapmadi diyemem.
Kimseye kefil olamam.
Benim tek güvendigim kisi Erdogan dir.
Eger Erdogan yeme meraklisi bir insan olsadi, ülkeyi umursamasaydi, cemaatin her istedigine "eyvallah alin" der bugün bu olaylarin olmasina izin vermezdi.

CHP bugün iktidarda degil, ülke malindan istedigi gibi cebe indiremedigi icin adamlar hazinenin kendilerine verdigi yardimi cebe indiriyor.
Birde ülkenin basina gelseler ne olur düsünemiyorum.

Aslinda biliyor musunuz?
Ben hepiniz adina üzülüyorum, gercekten samimiyetle söylüyorum cok ama cok üzülüyorum.
Ülke hazinesi doldurulmus, hizmetler yapilmis ve ülke kalkinmisken, bu hükümet gitse ve yerine su köhnemis zihniyetteki " azcikta ben yiyim" zihniyetindeki insanlar gelse haliniz nice olur hic düsünüyor musunuz?
Acaba memurun maasindan daha daha ne kesintiler yapilir?
Faizler, enflasyon ne noktalara gelir?
Böylesi bir enerji savasinda acaba Türkiye eskideki örnekleri oldugu gibi kimbilir hangi kuyruklarda bekler.
Belki ben etkilenmem ama yinede cok üzülüyorum, düsünemiyorum, düsüncesi bile korkutuyor beni.
Ama bir bakiyorum, insanlar sanki gözlerini SIKI SIKIYA kapatmis.
Görmüyor, görmek istemiyor.
Neyse ya, herkes ne istiyorsa onu düsünsün.
Ben yinede Türkiye icin dua ediyorum.
Rabbime yalvariyorum, ülkem birilerinin enerji savasinda cerez niyetine yenmesin diye.
Her ne olursa olsun, Türkiye benim ülkem, insanida benim insanim.

bak burda yanılıyosun işte senın ıçin onemsız hıc bır ıse yaramayan kurumlar olabılır ama boyle boyle ulkenın iç işlerine sızıyolar satmak yerıne adama akıllı denetleme yolunada gıdebılırdı adam akıllı calısmayan bıkac memuru ısten cıkarsaydı zaten gerı kalanın gozu korkar satmayada gerek kalmazdı ama bunları hep devletın sırtına yuk gorup sattılar ıste yarın bıgun devlet kurumuna ıse gırmeye kalkınca bakalım kendımıze yer bulabılıcekmıyız:19:

Kesinlesmis ve yaptigi yolsuzluk yüzünden Anayasa mahkemesinden ceza almis bir hirsiz görmek istiyen herkes CHP ye bakmali bence:)

Hani SSK yolsuzluguna, Sarigül yolsuzluklarina, Muammer Ince yolsuzluklarina, 300 milyon tl lik CHP yolsuzluklarina " ama o iddia" diyorsunuz ya:)
Iste bu operasyondakilerde iddia:)

Ama dedigim gibi kesinlesmis hatta ceza alinmis büyük yolsuzluk görmek icin CHP nin 2007 ve 2011 yilindaki vurgununa bakmak gerek:)

Sunuda söyleyim belki tek derdi " erdogan nereti" olan ve ülkesi umrunda olmayan insanlar varsa üzülecektir ama bekleyin büyük seyler olacak, cok kisinin basi yandi cok kisininkide yanacak, öyle tuzak kur, karala ne yaparsan yap hükümeti devir olmuyor:)

Hadi benim gülücükler sinir krizi gecirtmeden ben gideyim.

Herkese iyi aksamlar.

bırak ta bu vurgundakiler de ceza alsın neden üstü kapatılmaya çalışılıyor, yasalar değiştiriliyor?

ah canım kriz geçireceksen durma sinirlerine yazık :3:

cogunlugun hayatinda bir arada gormedigi meblaglardan konusuluyor.1 milyon dolar ,5 milyon dolar .
ve bazilari cikip hirsizligi ve hirsizlari savunuyor.

öyle.

o paralarla imam hatip yaptırcaağğdık, cami yaptıracağğdık.

kardeşim sen hangi derneğin başkanısın? bu paraların bağış makbuzları nerde o zaman? : dağa kaçtı, yandı bitti kül oldu.

madem halk bank yoluyla ille de bm ambargosunu kırma niyetindesiniz, çıkın ulen bm den. sıkar ama dimi? atıp tutuyosunuz, abd avrupa, o, şu, bu. çıksana natodan da, ha. "natocu paşa" diye alay ediyordunuz, ergenekondan içeri aldığınız rütbelilerin ortak özelliklerinden biri nato karşıtı olmalarıydı. nato yanlılarıyla siz gül gibi geçindiniz yıllarca, hala da öyle.

noldu tsk nın kozmik odasını yol geçen hanına çevirirken iyiydi, şimdi orayı yol geçen hanına çevirttikleriniz, sizi de muma çeviriyor.

Çalmak için çalışıyor gibi yapmak zorundasın....zaten her gelen yiyor kandırmacasının altında yatan gerçek budur maalesef

bırak ta bu vurgundakiler de ceza alsın neden üstü kapatılmaya çalışılıyor, yasalar değiştiriliyor?

ah canım kriz geçireceksen durma sinirlerine yazık :3:

yok o dııl onun şen kahkahalarıyla bız krız gecırcekmışız:25::25::25::25::25::25:

SSK yolsuzlugu diye bisey yok iyi arastirin ,2010 yilinda arastirilip sonunda da yolsuzluk yok karari verilmistir.iyi arastirip yalan yanlis seyler yazmayin.
Sarigul yolsuzluk yaptiysa nerede ? mahkeme sonucu nerede? tabi bunun hakkinda dava bile acilmadigi icin mahkemeye gidemez degil mi?
b

Camii yaptıracaklarmış haaa.......hala bu argumanlara inanan durgun zekalılar var mı

weiss :)))

arkadaşlar alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız, durumu kavramış bulunuyorum. :))

efenim, sizler "akp, erdoğanla" ilgili weisse bi soru yönelttiğinizde, weisten size cevap olarak "chp, kılıçdaroğlu" mu geliyor, anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz? artık bu tür dertlere son... terminolojide çığır açan son yöntemi deneyiniz, sorunlarınız kendiliğinden düzelecektir. "akp ve erdoğanla" başlayan cümleler kurmayınız, tersini deneyiniz. :))

yok o dııl onun şen kahkahalarıyla bız krız gecırcekmışız:25::25::25::25::25::25:

Ayni AKP zihniyeti... Paralar, kasalar ortaya ciktikca onlar da kahkalar atiyorlardir diye dusunuyorum. Utanip istifa edeceklerine koltuklarina daha bir siki yapistiklarina gore.. Zaten yolsuzluk yapmak, rusvet yemek gayet normal oldu simdilerde.. Ortaya cikarmak en buyuk kabahat.. Ya surulursun, ya isinden olursun. Hapse bile girebilirsin yani.. Uc maymunu oynayacaksin, duymadim, gormedim, konusmadim. Yanli medyanin taktikleri gibi. Bu zamana kadar istedikleri gibi de oldu, yasama, yurutme, yargi AKPden once bagimsizdi hepsini ele gecirdiler, ama isinden atmakla, surmekle bitirebilecekler mi, susturabilecekler mi bu kez supheliyim. Isin cilki cikti gari... Kendi kibirleri sonlari olacak.

geçmişte yapılan hortumlardan bahsetmek,bugünkünü yok etmez,sadece dikkati o tarafa çeker,olanı yok etmez. sadece bazı kesimleri mutlu eder,gerçeği görenleri asla:)
veeeeeee
,benim derinlerdewn dostlarım varonlar komplo diddiiiii lafına hiççççç inanmadım. :ssz:
yada bende şıunu diyetim,,benim dostlar sizinkileri feci döver.:37:
onlarda bu hortumlar gerçek diyorlar. napiiciz şimdi peki:27::9:

Son düzenleme:
Back