3 bakan neden hedef tahtasında?

Her şeye tamam desin de bu millet, be mübarek madem bu yaşananların hepsi komplo sende ona göre davran demez mi....

Bu milleti bu kadar mı geri zekalı sanıyorlar beynim almıyor benim....

Çok büyük işler başarmışlar ama halkın büyük bir kısmı yoksulluk sınırının altında yaşıyor... Çok büyük işler başarmışlar ülkenin dostu kalmamış...Çok büyük işler başarmışlar......bu kısım çok uzar burada bırakıyorum...

Madem komplo, madem arkası gelecek, madem arkasında şu yada bu var...bari gezi olayları sırasında yaptığın gibi kendi vatandaşını kendine düşman etme, tavrını değiştir be adam diyecek bir tek aklı selim insan yok mu kabinede... milletinin geleceği için ''masum'' da olsa istifalarını kabul et şu bakanların diyecek bir allahın kulu yok mu...

Sıradan bir internet sitesinde yorum yapan ''sıradan'' insanlar bile bu komploların devamının geleceğini söylerken :) başbakanın tavrının değiştirmeden komploculara karşı aynı dik kafalılıkla kendisi ile birlikte ülkesini de batağa sürüklemesinin mantığını bir kişi bana söylesin lütfen...

''2008 den beri planlanan ve hatta planlayıcıları da belli olan komplolar'' için onca seçilmiş ve bir o kadar danışman arasında önlem almayı akıl eden hiç kimse olmamasının nedenini bana bir kişi söylesin...

Kimse söyleyemiyorsa da lütfen ''komplo'' demeyi bırakın... yada bırakmayın :))))))

-Erdoğan için Trabzon'da düzenlenen kefenli uğurlamada Belediyenin pamuk dağıtması kafalarda soru işareti yarattı
Zaytung

bundan sonra ki AKP yi yıkma planlarını merak ediyorum açıkçası!!
gezicilerin tarih olduğu gibi bu olayda tarih olur ERDOĞAN gerekene gereken cezayı verir..

sadece şunu düşünüyorum..
yapılan bunca haince saldırıdan sonra AKP oy kaybetmeden ( benim inancım buna tam )
bu seçimlerden de çıkarsa acaba bu kirletme planları içinde olanlar
ve kirletme planlarının izinde yürüyenler bu ülke de yaşamaya hangi yüzle devam edecekler!!

Sayın Başbakana şimdi istediği giibi çamur atanlar bir tarafı sıkışınca siz sadece size oy verenlerin başbakanı
değilsin herkesin başbakanısınız vıdı vıdısını yapmayı biliyorlar!!!

bu üleye kimin yararı kimin zararı var çok açık!!!

Hele arkadaki afislerde yazilanlari okuyunca nutkum tutuluyor.. Bunlari hipnoz ile mi bu hale getirmisler? Oyle guveniyor, inaniyorlar ki ne gemicikler umurlarinda, ne de first lady'nin hastane zincirleri.. Ne iciyorlarsa ben de istiyorum ondan..

siz başbakan olsaydınız eminim
gecekondu da yaşar.. at arabasına binerdiniz!!!

Madem her fırsatta İslam'dan,dinden bahsediliyor ve insanlara kendilerini bu şekilde tanıtıyorlar;ben de öyle bir hayat tarzı beklerim.

Dillere pelesenk ettikleri Yunus Emre'nin hoşgörüsünden zerre yok.

Hz.Ömer adaleti...Pardon,adalet Hz.Ömer'le bir göç eyledi zaten,yaşıyorsa bile buralara epeydir uğramıyor.

Bilemedim yani,tutarsızlıklar diz boyu...

Madem masumlar,ki bu çok küçük bir ihtimal ?

Neden millet lehine çıkan yasalar sürüngen hızıyla çıkarken,şu üç beş gündeki düzenlemeler jet hızında ? :86::86:

İroni olmasını temenni ediyorum

siz başbakan olsaydınız eminim
gecekondu da yaşar.. at arabasına binerdiniz!!!
Sizin hastane zincirlerinden ve milyar dolarlardan anladığınız bu mu.......başkanlık konutu ve maaşı var.......hayal dünyanız çok gelişmiş güle güle kullanın

Yahu merak ediyorum, halk hakkını geçtim, kul hakkına girenlerin arkasında böyle sapasağlam durmanın hesabı nasıl kesilecek ahirette..

Erdoğan gereken cezayı verir ondan şüphemiz yok, bir demet maydonuzu atom bombası bile yapabilirler zira
Fakat yine merak ediyorum, Allahın vereceği ceza nice olacak bunlara ve destekleyenere

Son düzenleyen: Moderatör:

Oylar bölünmez gönlünüzü ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…