-Erdoğan için Trabzon'da düzenlenen kefenli uğurlamada Belediyenin pamuk dağıtması kafalarda soru işareti yarattı
Zaytung
Hele arkadaki afislerde yazilanlari okuyunca nutkum tutuluyor.. Bunlari hipnoz ile mi bu hale getirmisler? Oyle guveniyor, inaniyorlar ki ne gemicikler umurlarinda, ne de first lady'nin hastane zincirleri.. Ne iciyorlarsa ben de istiyorum ondan..
bundan sonra ki AKP yi yıkma planlarını merak ediyorum açıkçası!!
gezicilerin tarih olduğu gibi bu olayda tarih olur ERDOĞAN gerekene gereken cezayı verir..
sadece şunu düşünüyorum..
yapılan bunca haince saldırıdan sonra AKP oy kaybetmeden ( benim inancım buna tam )
bu seçimlerden de çıkarsa acaba bu kirletme planları içinde olanlar
ve kirletme planlarının izinde yürüyenler bu ülke de yaşamaya hangi yüzle devam edecekler!!
Sayın Başbakana şimdi istediği giibi çamur atanlar bir tarafı sıkışınca siz sadece size oy verenlerin başbakanı
değilsin herkesin başbakanısınız vıdı vıdısını yapmayı biliyorlar!!!
bu üleye kimin yararı kimin zararı var çok açık!!!
Sizin hastane zincirlerinden ve milyar dolarlardan anladığınız bu mu.......başkanlık konutu ve maaşı var.......hayal dünyanız çok gelişmiş güle güle kullanınsiz başbakan olsaydınız eminim
gecekondu da yaşar.. at arabasına binerdiniz!!!
gezicilerin tarih olduğu gibi bu olayda tarih olur ERDOĞAN gerekene gereken cezayı verir..
yapılan bunca haince saldırıdan sonra AKP oy kaybetmeden ( benim inancım buna tam )
ve kirletme planlarının izinde yürüyenler bu ülke de yaşamaya hangi yüzle devam edecekler!!
Sayın Başbakana şimdi istediği giibi çamur atanlar bir tarafı sıkışınca siz sadece size oy verenlerin başbakanı
Seni bilmem ama ben yüzsüz yüzsüz yaşarım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?