3 bakan neden hedef tahtasında?

Bizim zaten olaylarının üstünün kapatılacağından zerre şüphemiz yok hükümette bu konu da oldukça yoğun çalışıyor zaten

Sonra da,
Bak işte olaylar öyle değilmiş, biz demiştik.. Her zamanki gibi sizler iftira attınız diyecekler.

Halimize bak yav! Artik bayagi bayagi acik oynamaya basladik.. Kendi kendimizi tebrik ediyorum bu durumda.. Ama yanarim yanarim, hala iftira etmakla suclandigima yanarim..

51 emniyet gorevlisinin yerini degistirdiler.suclu olmasalardi buna gerek duymazlardi.

51 emniyet gorevlisinin yerini degistirdiler.suclu olmasalardi buna gerek duymazlardi.

Aklima Karadayi dizisindeki Savci Turgut Akin geldi. Tek basina butun delilleri yok ediyordu, cani istedigi gibi at oynatiyordu. Bunlar simdi 51 tane, neler yapabileceklerini hayal bile edemiyorum...
Ama nereye kadar demekten de kendimi alamiyorum. Ok yaydan cikti bir kere.. Yama nereye kadar tutar? Simdilik durum 1-1 berabere..

Yok yok telas etmeyin:)
Kimsenin birseylerin üzerini örtecegi yok.
Varsa yolsuzluk yapan, ortaya cikar ve cezasini ceker, varsa yapan insallah ceksinde cezasini.

Olay yavas yavas medyaya yansiyor zaten. Para sayma makinasi polisin, delil diye sunulan resimlerde oynama var.
Daha bircok sey var. Hersey ortaya cikinca görülecektir.

Bu operasyonu herkesten gizli ( hükümetten, icisleri bakanindan, validen, emniyet genel müdüründen hatta hatta sube müdürlerinden bile) sadece birkac polis amiri ile bir savci yaptiya.
Iste emniyet müdürlerinin degismeside bu yüzden " savcinin biri sube müdürlerinin haberi olmadan subelerdeki birkac amirle operasyon yapiyor, siz burada uyuyormusunuz" diye degistirildiler.

Son düzenleme:
2 Bakan oğlu ile Reza Zarrab tutuklandı

Büyük Rüşvet operasyonunda gözaltına alınanlardan İçişleri Bakanı Güler'in oğlu Barış, Bakan Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, Reza Zarrab ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında olduğu 14 kişi tutuklandı. Savcılık sorguları tamamlanan ve mahkemeye sevk edilen 21 kişilik diğer grup için de karar çıktı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de araların bulunduğu 19 kişi serbest bırakılırken, 2 kişi tutuklandı.
Hürriyet.

vay vay vayyyy..
okuyanda mitte falan çalışıyor yada derinlerle bir alakanız var sanacak. sıradan almanyada yaşayan bir vatandaşımız bu kadar gizli ve çoğu kişinin ulaşamadığı bir haberi alıyor..
vay canına sayın seyirciler:))))

Bbutun istihbarat geliyo masallah:)Amerikayi tekrardan kesfetmiyoruz.Hic bekleyin gorun demene gerek yoktu.Biz gunlerdir olacaklari yaziyoruz zaten.Biraz sahsiyet biraz onur osaydi gunlerdir bu adamlari kabinesinde saniye tutmazdi Basbakan.Diger operasyonlarda gunlerce her kamera gordugunde bas bas konusan adam nerede? Yargi surecini bekliyor dimi :))).Kedi pisligini sessizce ortermis misali kiliflara uyduruyor sonra ben demistim bunlar pis oyunlar denilecek.Varan1:Bayraktarin oglu serbest .Babasinin dokunulmazligindan zate evi aranamamisti.evi aranmamaisti derken ajitasyonun kralini yapan bi arinc var.80yasinda kanser hastasi Saylan evinden 5tr alinirken cit yok;gulerin oglu alinirken ahh canim vah yavrumm..Varin gerisni siz dusunun nasil yanli goruse sahip olduklariininBide magdur edebiyati oynamayi seviyor ya bunlar.Heeep magdurlar cunku heep sucsuzlar cunkuu.Eski dost dusman olmaz misali danisikli dovus olmasin bu cemaat& akp kizismasi?? Suni bir gundem? Saflari sıkıştırma??Banane arkadas siz yildirma olarak gorurseniz bende guclendirme operasyonu olarak gorurum bunu?

Iyi de weiss bunlar ergenekon balyoz oda tv sike vs davalarinda da vardi. Dusunebiliyor musun polis bi subayin telefonuna sehven numara yuklemis ve bu numaralardan dolayi subay suclaniyor. Bu ornekler cogaltilir. O zaman bu davalari savunurken simdi komplo kuruldu demek abesle istigal degil mi

Bakan Çağlayan'ın oğlu Kaan "RÜŞVET ALMAYA VE VERMEYE ARACILIK ETMEK" suçlamasıyla tutuklandı. DHA Doan Haber Ajans - son dakika haberleri - fla haber - gncel haberler - internet haber - doru haber - scak haber http://t.co/7EqyJbFpPO tuyuklanmislar.Son dk haberi.

@dhainternet: İçişleri Bakanı Güler'in oğlu Barış, "RÜŞVET ALMAYA VE VERMEYE ARACILIK ETMEK"ten tutuklandı, http://t.co/plexIYQwWq http://t.co/BDv4m8RpEX

Komplo komplo.Bunlarin hepsi komplo.

Ya hu adamlar ''evet yaptık itiraf ediyoruz'' deseler dahi siz inanmazsınız

Bende tam yurt dşına gidecektim ki haber geldi bana gitme dediler Türkiye de işler karışacak.
Kaldım işte öyle

Turkiye cumhuriyetinin basbakani operasyonu yapan savciya sayfiriyor.Hapse gonderilen adamin Evinde milyon dolarlar buldugu polis icin bacak bacak ustune atmis oturuyor diyor.6 ay once cici polisi simdi kaka polis oldu.
Yavuz hirsiz ev sahibi hikayesi...Gel bu ulkeden adalet bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…