- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Aylardır yazdığım gibi yazık oluyor bu ülkeye, yazık oluyor bu millete.
Mevzunun 2008'den beri start verilmiş bir süreç olduğunu zaten biliyoruz, tvlerde dile getiriliyor.
Ateş olmasa duman çıkmazdı. İmalar belgelere, delillere dayalıdır, yoksa kimse ima etmezdi.
İddialar çürümedi ne yazık ki:
"Fethullah Gülen Hocaefendi’nin dünya çapında açtığı okullar bizim iftiharımızdır. Bizim dış politikamızla cemaatin yaptıkları birebir örtüşüyor. Meclis’teki bütün müzakerelerde Ak Parti cemaatin yaptıklarının arkasında durmuştur. Ancak şimdi bize bir şey çıkar mı düşüncesiyle CHP cemaate sahip çıkar bir görüntüye bürünmüştür. AK Parti ile Cemaat arasında kıran kırana bir kavgadan söz edilemeyeceğine düşünüyorum. Bir kırgınlık olabilir. Bu bir aile içerisinde anlaşmazlık uyuşmazlıktır. Bunu aile içerisinde halledebileceğimizi düşünüyorum.
AK Partili Hseyin elik'ten nemli aklamalar - Hrriyet GNDEM
Acı olan ne biliyor musunuz? Hala partiler üzerinden seviniyor veya üzülüyorsunuz, oysa yine başkaca topiklerde yazdığım gibi birileri gider, birileri gelir ama herşey aynı.
Bu Çalıkuşu dizisini önce Aydan Şener Kenan Kalav oynarken seyredip yıllar sonra Fahriye Evcen Burak Özçivit'le yeni yepyeni versiyonunu seyretmeye benziyor. Oyuncular değişiyor ama yazar Reşat Nuri Güntekin...
ne çok doğru söylemişsin mune...
benim üzüldüğüm ve gerçekten kabul edemediğim bizim ülkemizde her daim devletin de üstünde bir güç güçler olmuştur...cumhuriyetin ilk yıllarından sonra özellikle 50 lerden itibaren bu hep böyledir...roller aynı oyuncular farklı...ve bizler figüran bile değiliz...yazık, günah benim memleketime...
yorumları okumadım birazdan okuyacağım ama bu sayfa tahmin etmeme yetti...ve yine aynı masallar, masallar, masallar...