3 bakan neden hedef tahtasında?

ne çok doğru söylemişsin mune...

benim üzüldüğüm ve gerçekten kabul edemediğim bizim ülkemizde her daim devletin de üstünde bir güç güçler olmuştur...cumhuriyetin ilk yıllarından sonra özellikle 50 lerden itibaren bu hep böyledir...roller aynı oyuncular farklı...ve bizler figüran bile değiliz...yazık, günah benim memleketime...

yorumları okumadım birazdan okuyacağım ama bu sayfa tahmin etmeme yetti...ve yine aynı masallar, masallar, masallar...

PrezentableKontes adli uyenin yazdiklarina ithafen:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, New York’da Levin Enstitüsü’nde “Küresel Etki” başlıklı bir konuşma yaptı. Konuşmada Erdoğan yoksulluktan söz ederken şu sözleri kullandı: “Küçük Tayyip okula yaya giderdi. Okula giderken annem elimden tutmazdı. Ayakkabılarım delik deşikti. Yağmurda, kışta, sıcakta ayaklarımın kızardığını bilirdim. Şimdi bu ayakkabıları çocuklarımıza layık görmüyoruz.”

Bugün gazetelerin manşetini Erdoğan’ın bu sözleri süsledi. Gazeteler “Küçük Tayyip” in hikayelerini verdiler.

Peki Recep Tayyip Erdoğan bugün ne durumda? O günlerinden ne kadar uzakta?

12 Eylül 2007 tarihinde Erdoğan’ın resmi olarak açıklanan mal varlığı şöyleydi:

1) arnavutköy - bolluca köyü 376 metrekare arsa (40 bin ytl)

2) güneysu - dumankaya köyü 2.000 metrekare arsa (10 bin ytl)

3)banka hesaplarında 1.803.854 ytl ile 9.890 euro (şirket hisselerinin satış geliri, emekli ikramiyesi, emekli maaşı ve milletvekili maaşlarının toplamı.)
4) 312.500 ytl alacak

5) Emine Erdoğan’a ait 2006 model Wolkswagen Passat araba.

Erdoğan’In çocuklarının da büyük bir serveti olduğu biliniyor. Basına yansıyanlara göre Erdoğan'ın oğulları Ahmet Burak ile Bilal Erdoğan, 2006 yılında İstanbul'da 1 milyon YTL'ye villa satın aldılar. Bilal Erdoğan ve eşi Reyyan Erdoğan 261 bin 500 dolara ABD'de de bir ev sahibi oldular.

Erdoğan'ın oğlu Ahmet Burak, Erdoğan'ın başbakanlık koltuğuna oturduktan sonra kurduğu Yenidoğan Gıda AŞ'de 2005 rakamlarıyla "500 milyon lira dolayında” maaş alıyordu. Ahmet Burak Erdoğan'ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu MB Denizcilik Taşımacılık Limited Şirketi, Safran 1 adlı kuru yük gemisini satın aldı. 95.54 metrelik, 4 bin 300 tonluk gemi 2 milyon 350 bin dolara mal oldu. Geminin 500 bin dolarını peşin ödeyen Ahmet Burak Erdoğan, geri kalan kısmını 36 ay taksitle ödeyecekti.

Erdoğan’ın çocuklarının bunun dışında servetinin büyüklüğü ayrıntılı olarak bilinmiyor.

1994 yılında belediye başkanlığına başlarken tüm serveti yalnızca 5 bin 110 YTL olan Tayyip Erdoğan’ın serveti 2005’e kadar 355 kat arttı. Forbes Dergisi en zengin liderle sıralamasında Erdoğan’ı en zengin 8i lider olarak gösterdi. Erdoğan İngiltere kraliçesi, Monako Prensi, Norveç kralı gibi köklü aileleri serveti ile geride bıraktı.

Erdoğan’ın kısa sürede büyüyen serveti herkeste merak uyandırsa da bugün Yayyip Erdoğan “küçük Tayyip” im hayatından çok uzakta.

Odatv.com

Not: Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını video bölümünden dinleyebilirsiniz"
?KÜÇÜK TAYYİP? NASIL BÜYÜDÜ

Zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis. Ben bir makaleden ornek verdim amma, isteyen nette bunun gibi onlarcasini bulabilir.

Bakalim simdi Niccolo Machiavelli ne demis?

Eğer bir millet iktidarda bulunan kişilerin şereften, onurdan, ahlaktan yoksun davranışlarını, hırsızlığını yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet bir gün vatanını yitirir.

Biraz agir oldu ama, herkese anlayacagi dilden... Banlanmaksa cezasi, raziyim.

Son düzenleme:
dün babamla çarşıdaydık bu operasyondan çok etkilenmiş olmalı ki her girdiğimiz yerde konuşmasını yapıyordu (bu arada babam eski akpli az tartışmadık zamanında) en son bir esnaf dükkanına girdik alacağımızı söyledikten sonra babam konuyu açtı 'ben bir hesap yaptım kutulardan çıkan dolarlar ile kaç milyonlarca aile doyar dedi' bu şekilde bir cümle idi rakamları tam hatırlayamıyorum. esnaf adam hiç bir şey söylemedi başını öne eğdi şaşırdım, sonra dükkana baktım ki duvarda kocaman bir başbakan fotoğrafı üzerinde de 'bu sevda bitmez' yazıyordu. az öncesinde de dilenci bir kadın çıkmıştı dükkandan, taşlar yerine oturdu tabi

Ecevit tarafindan 1998 yilinda getirilen NEREDEN BULDUN YASASI'nin AKP'nin kaldirdigi ilk yasa oldugunu biliyor muydunuz? Acaba neden?

Bu cemaatle Akp kolkolayken problem yoktu degil mi? O zaman davalar tamamen adaletli mesruydu. Simdi komplo oldu. Bunun adina bi sey diyorlar da forum kurallarinca yazmam mumkun degil.

Cemaat goz dagi icin yapmistir bunu evet ama buna yolsuzluk yapanlar canak tutmys iste. Gelen ortaya gelisine voleyi vurmus golu atmis cemaat.

Ecevit tarafindan 1998 yilinda getirilen NEREDEN BULDUN YASASI'nin AKP'nin kaldirdigi ilk yasa oldugunu biliyor muydunuz? Acaba neden?

bir tanıdığımız demişti ecevitle eşini pazardan dönüşte elinde filelerle belediye otobüsünde görmüş. neden, gemicikler vb şeyler
ecevitle aradaki fark çok açık belli zaten.

Son düzenleme:
Gerçekleri görebilmek için bu millet daha ne yaşamak istiyor bilemiyorum.
görüyorlar bence..
ama böylelerin gözlerine soksan delilleri nuh der peygamber demez. görmek istemezler.
ama görünen köyde kılavuz istemez oda ayrı

Son düzenleme:
Zaman'a protestoya gelen AKP'lilere ayakkabı kutusu!
Gülen cemaati ve Zaman gazetesini protestoya gelen AKP'lilere ayakkabı kutusu verildi.
.tr
Yayınlanma tarihi: 20 Aralık 2013 Cuma

A+A-
Dershane gerilimiyle başlayan AKP-Cemaat kavgası rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından karşılıklı hamlelerde doruk noktasına ulaştı.

Bir grup AKP'li bugün Zaman gazetesinin Yenibosna'daki binasının önüne gelerek protesto gösterisinde bulundu. Kalabalık grubun elinde AKP bayrakları olduğu görüldü.

Burada Zaman gazetesi ve Gülen cemaatini protesto eden AKP'lilere gazete görevlisi olduğu iddia edilen bir kişi yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna damgasını vuran boş ayakkabı kutusu verildi. Bu kare sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.
Boş ayakkabı kutusu rüşvet ve yolsuzluk skandalının simgesi haline gelmişti. Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde arama yapan polisler, genel müdürün evinde kütüphane içine gizlenmiş ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine kamuoyunda büyük tepki oluşmuştu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/20771/Protestoya_gelen_AKP_lilere_ayakkabi_kutusu_.html

görüyorlar bence..
ama böylelerin gözlerine soksan delilleri nuh der peygamber demez. görmek istemezler.
ama görünen köyde kılavuz istemez oda ayrı

Ben oy vermesinler demiyorum,savunmasınlar demiyorum.Ama her şeyin fazlası zarar değil mi ? Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor ? Bugün Kılıçdaroğlu çok güzel bir cümle söyledi.Din iman edebiyatı yapıyorlar yıllardır diye...Evet,çok içimi acıttı ama gaflarına gülünen Kılıçdaroğlu çatır çatır söyledi lafını,ikili oynamadı.Ben muhafazakar bir insanım ve hayat görüşüm de kendisiyle zıttır ama sırf başörtüsüne serbestlik getirdi,kamuda başörtüsünü serbest bıraktı diye kimseyi ayakta alkışlayamam ve körü körüne peşinden gidemem.Özgürlükse herkese özgürlük,zaten yapmak zorundaydı. Bir insanın camiye gidip gelmesi,namazı,orucu olması ne yazık ki onun gerçek kimliğini açıklamaya yetmiyor. Gördük işte... Pardon,hala görmek istemeyenler var,genelleme yapmayayım.

Bugüne kadar millet aleyhine olan hiçbir şeye gık demedi bu partinin savunucuları.Şimdi işin ucu size değmiyor,niye bu kadar gerilip kolluyorsunuz ? Sizin korumanıza ihtiyacı yok onların.Sandıkta yes deyin yeter.

Gerçekleri görebilmek için bu millet daha ne yaşamak istiyor bilemiyorum.

Ben bazı kesimlerin ( sözüm meclisten dışarı , tabii ki tüm AKP savunucuları için konuşmuyorum )işine gelmediğini düşünüyorum.

Belki onlarında bir şekilde çıkarları vardır, olamaz mı?

Bu ülkede KPSS soruları, hakimlik sınavı soruları, ÖSS soruları birilerine servis edilmedi mi?
Çevrenizde bu hükümet zamanında birdenbire Range Roverlara binip villalara taşınan orta gelirliler yok mu?

Olmaz olur mu ?

cemaat mensuplarına devlet içinde devlet yakıştırması yapılmış.Yıllardır mülakat denilen zıkkımla onları alan kimdi peki ?

Son düzenleme:

Tabi ki bazilarinin cikari var, olmaz olur mu? Ben birine soracak oldum senin de var mi diye, iftiradan sayildi, artik fazla kurcalamiyorum, sen de kurcalama..

Ali Ağaoğlu serbest yazdı şimdi...

Agaoglunu tanimam, soyle bir biografisini arastirdim, babasi da Istanbul'da taninmis bir muteahhitmis zamaninda. Bu adam da onun yaninda gencliginden beri calisarak sekirdekten yetismis, servetini gun gectikce buyutmus. Gerci "buyuk paralar altinda buyuk gunahlar yatar" derler ama, delil/ispat olmadiktan sonra bir insan sadece zengin diye yolsuzluk yapti diyemeyiz, henuz onun ayakkabi kutularini gormedik.. Bu olaya katkisi nasil, ne kadar aciklanmadi, bilmiyoruz.
Benim asil yandigim olay su iktidarin geldiginden beri yaptiklarindan sonra halkin yargiya olan, devlete olan guveninin bu denli sarsildigini gormek... Telasimiz hep bundan... Sirf bu sebep bile benim bu AKP denilen partiden nefret etmeme yeter...

kesinlikle haklısın. hatta şunu da eklemek gerekir bu yolsuzluk yapan adamlar(şirket sahipleri falan) sabah camide

namazını kılıp çıkışta avluda ihale paylaşımı yapıyorlarmış, vakıf kurmuşlar dini bir vakıf rüşvetlerini de o vakıfa yatırıyorlar

vakıflardan patronlar hem hayır yaptı görünümü verip hem de parayı götürüyorlar, rüşveti böyle dini kullanarak, mide

bulandıracak şekilde kurumsallaştırmışlar tvde Tuncay Mollaveisoğlu'ndan dinledim kitabını alıp okuyacağım.. yok artık

diyorum nasıl bir pislik dönüyor , bu mizaha katılmamak elde değil:

Konu basligi bile bastan asagi falso kaldi ki kaynak Sabah.Baska bisey beklenemez de.
Neden uc bakan hedef tahtasinda??
Yahu yuzyilin hortumunu yaptilar /onayak oldu TUrkiye Cumhuriyetinin uc bakani.
hala cemaatmis akpyi bitirme planlariymis siyasi muhendislikmis yedirmeye calisiliyo.
zaten hersey onlara yapilinca komplo.hersey onlara karsi yapilan kirli oyun
Hee hee yedikk

Türkiye ye gidecektim ama iptal oldu.
Bir haber aldim.
Cok mutluyum, bosuna üzülmüsüm.
Bekleyin bir kac güne bu yapilanlar tüm ciplakligi ile gözler önüne serilecek:)
Yüzleri kizarmaz ama bakalim halleri nice olacak?
Ufak bir ipucu.
Hani para sayma makinasi vardi resimlerde, önce bakanin ogluna ait oldugu dillendirildi sonra makinanin polise ait oldugu ortaya ciktiya:)
Iste bunun gibi bircok sey aciga kavuscak:)
Sarstilar mi evet ama cok kisinin basida yanacak!

Biliyoruz, sen uzulme.. Sen gitmeye karar verdikten sonra dunya kadar savci, emniyet muduru, emniyet gorevlisi gorevlerinden alindi, yerlerine cemaatten falan filandan olmayan, AKP kadrolari atandi, herseyler bir guzel kilifina uyduruldu. Senin de gitmene gerek kalmadi. Guzel mustulu haberlerini bekliyoruz artik.. Eeee, bu kadar ugrastiklarina degsin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…