- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Aylardır yazdığım gibi yazık oluyor bu ülkeye, yazık oluyor bu millete.
Mevzunun 2008'den beri start verilmiş bir süreç olduğunu zaten biliyoruz, tvlerde dile getiriliyor.
Ateş olmasa duman çıkmazdı. İmalar belgelere, delillere dayalıdır, yoksa kimse ima etmezdi.
İddialar çürümedi ne yazık ki:
"Fethullah Gülen Hocaefendi’nin dünya çapında açtığı okullar bizim iftiharımızdır. Bizim dış politikamızla cemaatin yaptıkları birebir örtüşüyor. Meclis’teki bütün müzakerelerde Ak Parti cemaatin yaptıklarının arkasında durmuştur. Ancak şimdi bize bir şey çıkar mı düşüncesiyle CHP cemaate sahip çıkar bir görüntüye bürünmüştür. AK Parti ile Cemaat arasında kıran kırana bir kavgadan söz edilemeyeceğine düşünüyorum. Bir kırgınlık olabilir. Bu bir aile içerisinde anlaşmazlık uyuşmazlıktır. Bunu aile içerisinde halledebileceğimizi düşünüyorum.
AK Partili Hseyin elik'ten nemli aklamalar - Hrriyet GNDEM
Acı olan ne biliyor musunuz? Hala partiler üzerinden seviniyor veya üzülüyorsunuz, oysa yine başkaca topiklerde yazdığım gibi birileri gider, birileri gelir ama herşey aynı.
Bu Çalıkuşu dizisini önce Aydan Şener Kenan Kalav oynarken seyredip yıllar sonra Fahriye Evcen Burak Özçivit'le yeni yepyeni versiyonunu seyretmeye benziyor. Oyuncular değişiyor ama yazar Reşat Nuri Güntekin...
görüyorlar bence..Gerçekleri görebilmek için bu millet daha ne yaşamak istiyor bilemiyorum.
görüyorlar bence..
ama böylelerin gözlerine soksan delilleri nuh der peygamber demez. görmek istemezler.
ama görünen köyde kılavuz istemez oda ayrı
Gerçekleri görebilmek için bu millet daha ne yaşamak istiyor bilemiyorum.
Ben bazı kesimlerin ( sözüm meclisten dışarı , tabii ki tüm AKP savunucuları için konuşmuyorum )işine gelmediğini düşünüyorum.
Belki onlarında bir şekilde çıkarları vardır, olamaz mı?
Bu ülkede KPSS soruları, hakimlik sınavı soruları, ÖSS soruları birilerine servis edilmedi mi?
Çevrenizde bu hükümet zamanında birdenbire Range Roverlara binip villalara taşınan orta gelirliler yok mu?
Ben bazı kesimlerin ( sözüm meclisten dışarı , tabii ki tüm AKP savunucuları için konuşmuyorum )işine gelmediğini düşünüyorum.
Belki onlarında bir şekilde çıkarları vardır, olamaz mı?
Bu ülkede KPSS soruları, hakimlik sınavı soruları, ÖSS soruları birilerine servis edilmedi mi?
Çevrenizde bu hükümet zamanında birdenbire Range Roverlara binip villalara taşınan orta gelirliler yok mu?
Ali Ağaoğlu serbest yazdı şimdi...
Ben oy vermesinler demiyorum,savunmasınlar demiyorum.Ama her şeyin fazlası zarar değil mi ? Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor ? Bugün Kılıçdaroğlu çok güzel bir cümle söyledi.Din iman edebiyatı yapıyorlar yıllardır diye...Evet,çok içimi acıttı ama gaflarına gülünen Kılıçdaroğlu çatır çatır söyledi lafını,ikili oynamadı.Ben muhafazakar bir insanım ve hayat görüşüm de kendisiyle zıttır ama sırf başörtüsüne serbestlik getirdi,kamuda başörtüsünü serbest bıraktı diye kimseyi ayakta alkışlayamam ve körü körüne peşinden gidemem.Özgürlükse herkese özgürlük,zaten yapmak zorundaydı.Bir insanın camiye gidip gelmesi,namazı,orucu olması ne yazık ki onun gerçek kimliğini açıklamaya yetmiyor. Gördük işte... Pardon,hala görmek istemeyenler var,genelleme yapmayayım.
Bugüne kadar millet aleyhine olan hiçbir şeye gık demedi bu partinin savunucuları.Şimdi işin ucu size değmiyor,niye bu kadar gerilip kolluyorsunuz ? Sizin korumanıza ihtiyacı yok onların.Sandıkta yes deyin yeter.
Ali Ağaoğlu serbest yazdı şimdi...
Türkiye ye gidecektim ama iptal oldu.
Bir haber aldim.
Cok mutluyum, bosuna üzülmüsüm.
Bekleyin bir kac güne bu yapilanlar tüm ciplakligi ile gözler önüne serilecek:)
Yüzleri kizarmaz ama bakalim halleri nice olacak?
Ufak bir ipucu.
Hani para sayma makinasi vardi resimlerde, önce bakanin ogluna ait oldugu dillendirildi sonra makinanin polise ait oldugu ortaya ciktiya:)
Iste bunun gibi bircok sey aciga kavuscak:)
Sarstilar mi evet ama cok kisinin basida yanacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?