• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

Iyi de weiss bunlar ergenekon balyoz oda tv sike vs davalarinda da vardi. Dusunebiliyor musun polis bi subayin telefonuna sehven numara yuklemis ve bu numaralardan dolayi subay suclaniyor. Bu ornekler cogaltilir. O zaman bu davalari savunurken simdi komplo kuruldu demek abesle istigal degil mi

Ergenekonda olan adına delil denenler CD, telefon numaraları.. bu operasyondaki delillerse kasa kasa paralar üstelik kendi kendini denetleme durumunda bırakılmış bakanların odasından çıkıyor komplonun da bir dayanağı olur ama bunların ki devekuşu misali :9:

Son düzenleme:
bu operasyon herkesten gizlenmiş, emniyet müdürleri ondan değişmişmiş, herkes kim? hırsızlığı yapanlar :ssz:

Son düzenleme:
Türkiye ye gidecektim ama iptal oldu.
Bir haber aldim.
Cok mutluyum, bosuna üzülmüsüm.
Bekleyin bir kac güne bu yapilanlar tüm ciplakligi ile gözler önüne serilecek:)
Yüzleri kizarmaz ama bakalim halleri nice olacak?
Ufak bir ipucu.
Hani para sayma makinasi vardi resimlerde, önce bakanin ogluna ait oldugu dillendirildi sonra makinanin polise ait oldugu ortaya ciktiya:)
Iste bunun gibi bircok sey aciga kavuscak:)
Sarstilar mi evet ama cok kisinin basida yanacak!

Yok yok telas etmeyin:)
Kimsenin birseylerin üzerini örtecegi yok.
Varsa yolsuzluk yapan, ortaya cikar ve cezasini ceker, varsa yapan insallah ceksinde cezasini.

Olay yavas yavas medyaya yansiyor zaten. Para sayma makinasi polisin, delil diye sunulan resimlerde oynama var.
Daha bircok sey var. Hersey ortaya cikinca görülecektir.

Bu operasyonu herkesten gizli ( hükümetten, icisleri bakanindan, validen, emniyet genel müdüründen hatta hatta sube müdürlerinden bile) sadece birkac polis amiri ile bir savci yaptiya.
Iste emniyet müdürlerinin degismeside bu yüzden " savcinin biri sube müdürlerinin haberi olmadan subelerdeki birkac amirle operasyon yapiyor, siz burada uyuyormusunuz" diye degistirildiler.

Sağ ol weiss,çok rahatlattın bizi.İçimize su serptin...:ssz:

Hala VARSA diyorsun... Ya Hu daha ne,ne kadar çıkmalı meydana ?

Zaten ne zaman bir şey olsa ya montaj olur,ya da şantaj...:37:

Farz edelim para sayma makinesi polisin...Paralar da mı polisin ?

Oyak yolsuzlukları konundaki gibi davranabilsen burada,daha sağlıklı yorumlar görmüş oluruz biz de.:34:

Sağ ol weiss,çok rahatlattın bizi.İçimize su serptin...:ssz:

Hala VARSA diyorsun... Ya Hu daha ne,ne kadar çıkmalı meydana ?

Zaten ne zaman bir şey olsa ya montaj olur,ya da şantaj...:37:

Farz edelim para sayma makinesi polisin...Paralar da mı polisin ?

Oyak yolsuzlukları konundaki gibi davranabilsen burada,daha sağlıklı yorumlar görmüş oluruz biz de.:34:

Monam weiss gizli istihbaratta çalışıyor :ssz:
Sen ondan iyi mi bileceksin :27:

Hayırlı olsun Adli Kolluk Yönet. değiştirilmiş!!!
''En üst dereceli kolluk amiri adli olayları yetkili mülki idare amirine derhal bildirecek''

Türkiye ye gidecektim ama iptal oldu.
Bir haber aldim.
Cok mutluyum, bosuna üzülmüsüm.
Bekleyin bir kac güne bu yapilanlar tüm ciplakligi ile gözler önüne serilecek:)
Yüzleri kizarmaz ama bakalim halleri nice olacak?
Ufak bir ipucu.
Hani para sayma makinasi vardi resimlerde, önce bakanin ogluna ait oldugu dillendirildi sonra makinanin polise ait oldugu ortaya ciktiya:)
Iste bunun gibi bircok sey aciga kavuscak:)
Sarstilar mi evet ama cok kisinin basida yanacak!

Daha neler açığa kavuşacak biraz bilgi alabilir miyiz?
Malum kknın istihbarat servisi modunda dolaşıyorsunuz..
Biz saflar her şeyden bihaberiz, senden öğrenmek istiyoruz aldığın diğer haberleri?

Nerde çalışır ne iş yapar bilemem de... :ssz: Türkiye üzerinde egemen güçleri varmış gibi davranmak neyin nesi ?

Biz olayların içindeyiz,davulun sesi uzaktan hoş gelir.:8:

İşte diyorum bizim aklımız ermez :27:

O değil de 6 ay önce polis polis diye mağdur edebiyatı yapanlar şimdi polisi hedef tahtası yapmışlar.
Ya hu bari çıkarlarınıza ters diye kendinizle çelişmeyin. Ne kadar acı bir durum..

Son düzenleme:
Önce sunu söyleyeyim..
Varsa bir yolsuzluk yapan, Allah in gazabi üzerine olsun!

Operasyona gelirsek.
Daha önce Erdogan yanliz basina bir ise giristi, Türkiye de cok önemli seyler oluyor diye bu yapilanlari kökünü, bunlar yapilmadan insanlara anlatmak istedim ama olmadi.
Konu bir sekilde kapandi.
Operasyon aslinda yeni degil, hani diyorlarya " 1 yillik 1,5 yillik arastirma" yalan inanmayin.
Bu operasyon icin dügmeye basilma tarihi 2008.
AKP ile cemaat arasinin gerilmeye baslamasindan sonra cemaat AKP yi bitirmek icin 2008 de dügmeye basti.
Santaj kasetleri, dinleme, belge artik ne bulursak dediler.
Ama bu aradada Erdogan a sürekli isteklerini ilettiler.
Basta magdur edildik, fislendik, hakkimizi istiyoruz diye devlet kurumlarindan görev istediler Erdogan da verdi.
Devlet kurumlarindan atilmis insanlara iadeyi itibar zannediyordu.
Erdoganin " ne istedilerse verdik" sözü budur.
Ama Erdogan bunlarin ne yapmak istedigini artik hakimizi istiyoruz demeyi gecip " su adamlari suraya yerlestir" denmeye baslayinca anladi ve karsi cikti.
Bu karsi cikmalar sonrasi tehditler asladi. Bundan 8 ay kadar önce " AKP ile cemaat savasirsa ne olur?" diye basliklar atilip, iceriktede AKP biter yazilari yazilmaya baslandi.
Yapilacak bu operasyondan haberleri oldugunu belli etmek icin 4 ay önceden " bakan ogullarinin adi yolsuzluga karisirsa" diye imalara gecildi.
Todeys Zaman gazetesinde 2 yil önceden " Erdogan i devirme taktikleri" verilmeye baslandi.
Erdogan boyun egmiyordu " uzlasmayacagim sizinle" diyordu.
Son bakanlar kurulu toplantisinda, cemaat bir milletvekili ile haber gönderdi " uzlasma talebini yeniledi" haberi getiren milletvekili ve bazi milletvekilleri " secim öncesi gerginlik olmasin, uzlasalim" dediler ama Erdogan " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" dedi.
Iste o andan itibaren kiliclar cekildi.
Hakan sükür cikarildi ve operasyon basladi.
Operasyon sonrasi Erdogandan yine ayni aciklama geldi " boyun egmeyecegim"
2 Dalga daha gelecek.
Hükümete karsi son oynanacak oyun ise ülke capinda yapilacak eylemler.
Erdogan pes eder mi? Derseniz..Etmez, boyun egmez.
Subat ayina kadar devam edecek bu. 15-20 gün ara ile 2 dalga daha gelecek.
Bu arada IRan, Irak gibi ülkelerle yapilan petrol anlasmalari, Halkbank in dünya bankasi olma yolundaki ilerleyisi, ( Amerikan alman ve ingiliz bankalarinin böyle bir durumda zararlari milyar dolarca olacakti) Toki nin dis ülkelerdede atilima gecmesi, THY, 3 . havalani vb... vb... zaten cok can SIKIYORDU dis ülkelerde.
Alman disisleri bakaninin bundan 6 ay önce söyledigi bir söz vardi " daha ne kadar izleyecegiz Türkiye yi, ona muhtac olana kadar mi?"
Yani adam müdahale edelim diyor acikca:)
Ettilerde, 2 deneme yaptilar bu 3. sü.
Uzun uzun yazmayacagim, Amerikada bir önceki yuvarlak masa toplantisi sonrasi, bir yetkili söyle demisti " Türkiye nin Putin i Erdogan, artik gitmelidir"
Neden Erdogan icin Putin benzetmesi yaptiklarini, Putin ve oligarklar arasinda yasananlari arastirarak bulabilirsiniz.
Bu arada Amerika da Kilicdaroglu na " bundan sonra daha SIK görüsecegiz" dendini ve bunun dogru oldugunu söyledigimde bazi arkadaslar kizmisti. Oysa hedefim CHP degil oynanan oyunlardi.
Bakin dün Kilicdaroglu, Amerikan büyükelcisi ile yemek yedi ve bugün Kilicdaroglu su aciklamayi yapti " Sarigül icin istifa edebilirim"
Bu söylemler kendilerine mi ait saniyorsunuz?
OYunu oynayan onlarida yönetiyor.
Neyse aslinda savas basladi.
Bu yasananlar sonunda Türkiye ya tüm zincirlerini kiracak ve büyük güc haline gelecek yada savasi birdaha savasamamak üzere kaybedecegiz ve Türkiye nin durumu onlarin vicdanina kalacak..
Yazacak konusacak sey varda, bosverin..
Dua edin..
AKP yada baska birsey icin degil.
Türkiye icin dua edin..
Cünkü Türkiye nin kaderini yaziyor birileri.....
Inansanizda, inanmasaniz da, icinde yasadiginiz ülkenin gelecegi icin dua edin...

Tüm bu yasananlar sonrasi su iki iddia cürüdü;
Yargi AKP nin elinde.
AKP cemaatin elinde.

Bunlarin asilsiz oldugu ortaya cikti.

Bu arada bunlarin yasanacagini bildigim halde cok üzüntülüyüm 2 gündür.
Restorantimiza gelen bir Türk arkadas ile sohbet sirasinda bana söyle dedi.
" Neden bu kadar üzülüyorsun ki hayret, zarar etmeden satarsin Türkiye deki mallarini burada yatirim yaparsin" dedi.
Ben " Türkiye de ki yatirim icin üzülmüyorum, Türkiye bu savasin sonunda kayip mi edecek, kazanacak mi? onu düsünüyoum" dedim.
O arkadas söyledigi akillara zarardi " amann bosversene, icindekiler düsünsün, Almanya da olmasinda"
Sanirim kendini düsünmek, neredeyse ülkesiz kalacak olma ihtimalinin olmasini bile umursamamak, " aman cikarim zedelenmesin" mantigi bu olsa gerek.
Birde bu olayin saskinligini yasiyorum..
çok güzel analiz etmişsiniz. Türkiye, maalesef son yıllarda çalkantılı günler geçiren Avrupa ve amerikanın hedefinde.

basit bi örtmenim diye kimse beni ciddiye almıyo ama hep dış mihrakların oyunu bunlar hep ben demiştim

akp yi yedirmeyiz işte o ka :104:

Sen kadrolu öğretmenken kaale alınmıyorsun da ben atanamamış öğretmen olarak başımı hangi taşa vuram :43:

Sen kadrolu öğretmenken kaale alınmıyorsun da ben atanamamış öğretmen olarak başımı hangi taşa vuram :43:

ne bileyim biz burada yaşıyoruz bi şeyden haberimiz yok millet yurt dışlarından istihbarat alıyor ne iş anlamadım :27:

o bu değil de her haberleri izleyişimde içimden geçen cümle aynen şu; Allah'ın sopası yok!

Üç beş polisle bir kaç amir komplo düzenlemiş bak sen şu işe.Ne cesaret ne yürek koskoca hükümete,
bakanlara ,çocuklarına iftira atmak bu kadar kolay mı ? Bu olayların komplo olduğu ortaya çıkınca
o adamlar sonlarının ne olacağını bilemeyecek kadar cahil mi.Ellerinde gerçek belge olmasa hiç bir amir,polis
buna cesaret edemezdi.Daha düne kadar destan yazan polis bugün çete oldu çünki işlerine öyle geliyor.
Ahh ülkem ah kimlerin elinde ne hallere geldin.Hırsızlık bile savunulur oldu.

Üç beş polisle bir kaç amir komplo düzenlemiş bak sen şu işe.Ne cesaret ne yürek koskoca hükümete,
bakanlara ,çocuklarına iftira atmak bu kadar kolay mı ? Bu olayların komplo olduğu ortaya çıkınca
o adamlar sonlarının ne olacağını bilemeyecek kadar cahil mi.Ellerinde gerçek belge olmasa hiç bir amir,polis
buna cesaret edemezdi.Daha düne kadar destan yazan polis bugün çete oldu çünki işlerine öyle geliyor.
Ahh ülkem ah kimlerin elinde ne hallere geldin.Hırsızlık bile savunulur oldu.

bir de savcı intikam alacam alacam diye dolanırmştı:24:

Hayırlı olsun Adli Kolluk Yönet. değiştirilmiş!!!
''En üst dereceli kolluk amiri adli olayları yetkili mülki idare amirine derhal bildirecek''

sevinçleri anlaşıldı hırsızlığın gizlenmesine sevinenleri de gördük ya ne diyeyim :ssz:

Niye dert ediyorsunuz, neyi tartışıyorsunuz?

Vakti zamanında, polislerden kaçarken yaya geçidindeki TRT sanatçımız Sevim Tanürek'e çarpıp öldüren Burak Erdoğan'ın babası SAYIN Recep Tayyip Erdoğan bey, bahsi geçen olayı nasıl örtbas ettiyse bunları da örtbas edecektir.

Bir insanın ölümüne sebebiyet verip, aynı masum insanı 8de 8 kusurlu yapıp, onu öldüren kişinin hapis cezasını da para cezasına çevirip, hiçbir şey olmamış gibi vicdanları rahat bir şekilde hayata devam etmelerinden de anlaşılacağı üzere, yine olayın üstü kapatılacak, VİCDAN ise sadece bir sözlük kavramı olarak kalacaktır.

Millet ayakkabı kutularını dolarlarla doldururken, biz ülke bu iktidarın elindeyken ancak kibrit kutusunda bozuk para biriktiririz.

Bu saatten sonra kimin fikri değişebilir ki?
Polisler görevlerinden alındı. Bir yusuf yusufluk kokusu ağır basıyor.

Diyelimki aklandılar ;

Karşı olanlar: Örtpas ettiler.
Yanlılar: Biz demiştik.

Diyelim ki tutuklandılar;

Karşı olanlar: Biz demiştik
Yanlılar: İftira attılar.

Herkes yine aynı düşünmeye devam edecek.
Benim düşüncem mi; kim ne yaptıysa Allah onların belasını versin. Öbür dünya da iki elim yakasında olacak.
İşin diğer bir kötü yanı da ne biliyor musunuz? Bu ülkede iktidardan bile üstün güçlerin olması. Herkesin istedikleri gibi at koştura bilmeleri. Etme bulma dünyası. Yüz vermeyecektiniz.

İşin diğer bir kötü yanı da ne biliyor musunuz? Bu ülkede iktidardan bile üstün güçlerin olması. Herkesin istedikleri gibi at koştura bilmeleri. Etme bulma dünyası. Yüz vermeyecektiniz.

Ben de bu davada sadece buna tahammül edemiyorum. Böyle bir örgütü besleyip büyüttükleri için daha da ofkeliyim bu hükümete.Bir de zaten adalete güvenim yoktu iyice yerle bir oldu.Demek ipler kopmasa hiçbir şey olmayacaktı. Bu ülkede adalet birilerinin arasının iyi olup olmamasına bakıyor.

Iste emniyet müdürlerinin degismeside bu yüzden " savcinin biri sube müdürlerinin haberi olmadan subelerdeki birkac amirle operasyon yapiyor, siz burada uyuyormusunuz" diye degistirildiler.
Doğrudur, yav Hakkı, Necati ayakkabı kutularını buldular siz uyuya mı kaldınız? Yoksa kutu kutu pense mi oynuyorsunuz? dediler tabii:ssz:

Canlandırmadaki Hakkı ve Necati'lerden özür dilerim, canlandırmanın gerçek olaylar, hikayelerle ilgisi yoktur, tümüyle kurgudur.

Geleceği gören biriymişim, ayakkabı aldığımda mağazadan çıkmadan giyer, kutusunu da çöpe atarım:51:

Back