3 bakan neden hedef tahtasında?

Ergenekonda olan adına delil denenler CD, telefon numaraları.. bu operasyondaki delillerse kasa kasa paralar üstelik kendi kendini denetleme durumunda bırakılmış bakanların odasından çıkıyor komplonun da bir dayanağı olur ama bunların ki devekuşu misali

Son düzenleme:
bu operasyon herkesten gizlenmiş, emniyet müdürleri ondan değişmişmiş, herkes kim? hırsızlığı yapanlar

Son düzenleme:

Sağ ol weiss,çok rahatlattın bizi.İçimize su serptin...

Hala VARSA diyorsun... Ya Hu daha ne,ne kadar çıkmalı meydana ?

Zaten ne zaman bir şey olsa ya montaj olur,ya da şantaj...

Farz edelim para sayma makinesi polisin...Paralar da mı polisin ?

Oyak yolsuzlukları konundaki gibi davranabilsen burada,daha sağlıklı yorumlar görmüş oluruz biz de.

Monam weiss gizli istihbaratta çalışıyor
Sen ondan iyi mi bileceksin

Hayırlı olsun Adli Kolluk Yönet. değiştirilmiş!!!
''En üst dereceli kolluk amiri adli olayları yetkili mülki idare amirine derhal bildirecek''

Daha neler açığa kavuşacak biraz bilgi alabilir miyiz?
Malum kknın istihbarat servisi modunda dolaşıyorsunuz..
Biz saflar her şeyden bihaberiz, senden öğrenmek istiyoruz aldığın diğer haberleri?

Nerde çalışır ne iş yapar bilemem de... Türkiye üzerinde egemen güçleri varmış gibi davranmak neyin nesi ?

Biz olayların içindeyiz,davulun sesi uzaktan hoş gelir.

İşte diyorum bizim aklımız ermez

O değil de 6 ay önce polis polis diye mağdur edebiyatı yapanlar şimdi polisi hedef tahtası yapmışlar.
Ya hu bari çıkarlarınıza ters diye kendinizle çelişmeyin. Ne kadar acı bir durum..

Son düzenleme:
çok güzel analiz etmişsiniz. Türkiye, maalesef son yıllarda çalkantılı günler geçiren Avrupa ve amerikanın hedefinde.

basit bi örtmenim diye kimse beni ciddiye almıyo ama hep dış mihrakların oyunu bunlar hep ben demiştim

akp yi yedirmeyiz işte o ka :104:

Sen kadrolu öğretmenken kaale alınmıyorsun da ben atanamamış öğretmen olarak başımı hangi taşa vuram

Sen kadrolu öğretmenken kaale alınmıyorsun da ben atanamamış öğretmen olarak başımı hangi taşa vuram

ne bileyim biz burada yaşıyoruz bi şeyden haberimiz yok millet yurt dışlarından istihbarat alıyor ne iş anlamadım

o bu değil de her haberleri izleyişimde içimden geçen cümle aynen şu; Allah'ın sopası yok!

Üç beş polisle bir kaç amir komplo düzenlemiş bak sen şu işe.Ne cesaret ne yürek koskoca hükümete,
bakanlara ,çocuklarına iftira atmak bu kadar kolay mı ? Bu olayların komplo olduğu ortaya çıkınca
o adamlar sonlarının ne olacağını bilemeyecek kadar cahil mi.Ellerinde gerçek belge olmasa hiç bir amir,polis
buna cesaret edemezdi.Daha düne kadar destan yazan polis bugün çete oldu çünki işlerine öyle geliyor.
Ahh ülkem ah kimlerin elinde ne hallere geldin.Hırsızlık bile savunulur oldu.

bir de savcı intikam alacam alacam diye dolanırmştı

Hayırlı olsun Adli Kolluk Yönet. değiştirilmiş!!!
''En üst dereceli kolluk amiri adli olayları yetkili mülki idare amirine derhal bildirecek''

sevinçleri anlaşıldı hırsızlığın gizlenmesine sevinenleri de gördük ya ne diyeyim

Niye dert ediyorsunuz, neyi tartışıyorsunuz?

Vakti zamanında, polislerden kaçarken yaya geçidindeki TRT sanatçımız Sevim Tanürek'e çarpıp öldüren Burak Erdoğan'ın babası SAYIN Recep Tayyip Erdoğan bey, bahsi geçen olayı nasıl örtbas ettiyse bunları da örtbas edecektir.

Bir insanın ölümüne sebebiyet verip, aynı masum insanı 8de 8 kusurlu yapıp, onu öldüren kişinin hapis cezasını da para cezasına çevirip, hiçbir şey olmamış gibi vicdanları rahat bir şekilde hayata devam etmelerinden de anlaşılacağı üzere, yine olayın üstü kapatılacak, VİCDAN ise sadece bir sözlük kavramı olarak kalacaktır.

Millet ayakkabı kutularını dolarlarla doldururken, biz ülke bu iktidarın elindeyken ancak kibrit kutusunda bozuk para biriktiririz.

Bu saatten sonra kimin fikri değişebilir ki?
Polisler görevlerinden alındı. Bir yusuf yusufluk kokusu ağır basıyor.

Diyelimki aklandılar ;

Karşı olanlar: Örtpas ettiler.
Yanlılar: Biz demiştik.

Diyelim ki tutuklandılar;

Karşı olanlar: Biz demiştik
Yanlılar: İftira attılar.

Herkes yine aynı düşünmeye devam edecek.
Benim düşüncem mi; kim ne yaptıysa Allah onların belasını versin. Öbür dünya da iki elim yakasında olacak.
İşin diğer bir kötü yanı da ne biliyor musunuz? Bu ülkede iktidardan bile üstün güçlerin olması. Herkesin istedikleri gibi at koştura bilmeleri. Etme bulma dünyası. Yüz vermeyecektiniz.

İşin diğer bir kötü yanı da ne biliyor musunuz? Bu ülkede iktidardan bile üstün güçlerin olması. Herkesin istedikleri gibi at koştura bilmeleri. Etme bulma dünyası. Yüz vermeyecektiniz.

Ben de bu davada sadece buna tahammül edemiyorum. Böyle bir örgütü besleyip büyüttükleri için daha da ofkeliyim bu hükümete.Bir de zaten adalete güvenim yoktu iyice yerle bir oldu.Demek ipler kopmasa hiçbir şey olmayacaktı. Bu ülkede adalet birilerinin arasının iyi olup olmamasına bakıyor.

Iste emniyet müdürlerinin degismeside bu yüzden " savcinin biri sube müdürlerinin haberi olmadan subelerdeki birkac amirle operasyon yapiyor, siz burada uyuyormusunuz" diye degistirildiler.
Doğrudur, yav Hakkı, Necati ayakkabı kutularını buldular siz uyuya mı kaldınız? Yoksa kutu kutu pense mi oynuyorsunuz? dediler tabii

Canlandırmadaki Hakkı ve Necati'lerden özür dilerim, canlandırmanın gerçek olaylar, hikayelerle ilgisi yoktur, tümüyle kurgudur.

Geleceği gören biriymişim, ayakkabı aldığımda mağazadan çıkmadan giyer, kutusunu da çöpe atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…