• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

daha dün kankalarken, birbirlerine laf sületmezlerdi.

akpli biri çıkıp da hoca efendisine laf etmezdi, hatta ağlaşıp dururdu, hala ülkesine dönemiyor, ergenekoncular hoca efendü hazretlerine maazaalah suikast falan tertipler diye.

cemaatciler de başbakana laf söyletmezdi.

şimdi cemaat akpye, akp cemaate, halk hepsine

Daha düne kadar cemaate hakaret eden ( hala devam eden ) kesim nedense cemaatin oylarını hesaplamaya başladı :27:

Nereden nereye...

Peki, laf söyletmediler kabul...Birbirlerini yiyorlar eh bu da kabul..

Peki laf söyleyenler ?

Onlar neden cemaate sahip çıkıyor ecebaağ :ssz:

cemaate sadece cemaatciler sahip çıkar. haaa chp de bundan nemalanmıyor değil. cemaat=abd malum. daha düne kadar amerikadan icazet almadan barzaniyle bile görüşemiyordu birileri, kuzey ıraka operasyon izni çıkmayınca kuzu kuzu dönüp, halkına harlayan da ben değilim. aynı şeyleri iktidara geldiğinde chp yapacak, değişen bi şey yok. ha ak parti, ha chp, ha mhp...

seçenekleri biz belirlemiyorsak, seçimler bize ait değildir demiştim.

her partinin genel başkanı, seçimlerde milletvekili adaylarını kendisi seçiyor, getiriyor önümüze. "işteeee adaylarımız bunlar, seçin, beğenin" seçilmişlerin içinden seçim yapıyoruz biz.

kuyruğu amerikaya kaptıran parti başkanlarının listelerine destek veriyoruz, öyle böyle.

bizim kendi adaylarımız yok.

Eeee çözüm ne ? Yazarak üretemiyoruz malum..

Ne yapacağız ? Seçilmişler ortada..Her halukârda yine onları seçeceksin ya da oy kullanmayıp gelip oturacaksın..

Başka yolu var mı ?

Eeee çözüm ne ? Yazarak üretemiyoruz malum..

Ne yapacağız ? Seçilmişler ortada..Her halukârda yine onları seçeceksin ya da oy kullanmayıp gelip oturacaksın..

Başka yolu var mı ?

var... kendi içinden bağımsız adaylar çıkaracaksın, eğilip bükülmeyecek, kuyruğu kaptırmayacak, makam sevdasına her şeye "yes be annem" demeyecek liderler çıkaracaksın. onları sokacaksın meclise. particiliği bi kenara bırakacaksın, yok oylar bölünmesin vs. tuşuna gelmeden destekleyeceğin adayların olacak.

Peki, laf söyletmediler kabul...Birbirlerini yiyorlar eh bu da kabul..

Peki laf söyleyenler ?

Onlar neden cemaate sahip çıkıyor ecebaağ :ssz:

Bu konudan bahsediyorsan bu konuda cemaate sahip çıkan kimse olmadı..Aksine bolca yerildi..
Okumadan yazdınız sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
var... kendi içinden bağımsız adaylar çıkaracaksın, eğilip bükülmeyecek, kuyruğu kaptırmayacak, makam sevdasına her şeye "yes be annem" demeyecek liderler çıkaracaksın. onları sokacaksın meclise. particiliği bi kenara bırakacaksın, yok oylar bölünmesin vs. tuşuna gelmeden destekleyeceğin adayların olacak.

sevgili elif cino çok haklısın ; Lider üzerinden siyasete hayır, başın emme basma tulumba gibi sallayan, koltuğa geçtikten sonra kendi cebini doldurmaya çalışan başkanlara, vekillere hayır ama koskoca partilerin dış mihrak diye bağırdığımız güç karşısında teneke gibi eğildiği, oy uğruna tabanları ile çeliştiği bu coğrafyada bireyler tek başına nasıl çelik gibi sağlam duracak?

sevgili elif cino çok haklısın ; Lider üzerinden siyasete hayır, başın emme basma tulumba gibi sallayan, koltuğa geçtikten sonra kendi cebini doldurmaya çalışan başkanlara, vekillere hayır ama koskoca partilerin dış mihrak diye bağırdığımız güç karşısında teneke gibi eğildiği, oy uğruna tabanları ile çeliştiği bu coğrafyada bireyler tek başına nasıl çelik gibi sağlam duracak?

sana karikatürle cevap vereyim
images

sana karikatürle cevap vereyim
images

Hatırlar mısınız? Köyün adını uzun zaman olduğu için anımsamıyorum ama köy karar vermişti, kimseye oy vermeyecekti, haberlere konu oldular, tek bir oy çıkmadı, küçücük bir köy sessiz ama bir o kadar da etkili protestosuyla hem siyasilere hemde peki ne yapalım diyen bizlere cevabını sandığa gitmemekle vermişti.
Bu köy ülkemin köyü. Biraz araştıran köyün adını da bulur. Bizde bu kararlılık var mı? Ne yapacağız diye soruyoruz hala:50:

Daha önce defalarca demokrasi disi yikilmaya calisilmis bir hükümet hakkinda hükümet mensuplarinin yolsuzluga karistigi yönünde bir IDDIA var.
Hani daha önce defalarca dile getirdigimiz ama sürekli " bunlar iddiaaa amaaa" cevabini aldigimiz türden iddialar yani:)

Ama kesinlesmis yolsuzlularda var ve bunu dile getirdigimde nasil linc edildigimi ben iyi biliyorum.

Burada sanki insanlarin tek derdinin TÜRKIYE, GELECEGIMIZ, OBJEKTIF BAKIS falan filanmis gibi " bakin yediler, doldurdular, kacirdilar, hortumladirlar falanda filan" tarzi yazilar yazilmasi, benim yüzümde saskinlikla birlesmis bir tebessüm yaratiyor.

Burada ve reelde bircok insanin büyük bir Erdogan nefreti oldugunu ve onun yikildigini görmek icin ülkeyi yikmayi bile göze alacak kadar ileri gidebileceklerini cok cookk iyi biliyorum/biliyoruz.

O nedenle bu operasyonda objektif olamadiginiz icin karsinizdada söylenen sözleri umursamayan insanlar buluyorsunuz.

Bu operasyon öncesi CHP nin tabanina tamamen zit hatta CHP ye nefret besleyen insanlari aday göstermesi.
Sarigülü yolsuzluk yaptigi icin ihrac edip sonra tekrar IBB ye aday göstermesi.
Emerikan abilerden icazet alirmiscasina, operasyon öncesi ve sonrasi onlara kosmak.
Cemaatle elele kardes konumuna gelmek.
CHP arsivlerinde tozlanan bir yigin yolsuzluk dosyasini görmezden gelip " aman efendim yolsuzluk var" demesi.
Enerji savasinda 1 numarali öneme sahip HALKBANK in cökertilmeye calisilmasi.
Halkbank üzerinden irandan enerji aliyoruz diye kiyamet koparan abilerin bugün iranla cilvelesmesi.
vs vs saymakla bitmez olaylari görmezden gelip, yapilan bu operasyonu sadece bir yolsuzluk operasyonu gibi göstermek istenecek, bizde bu yukardaki sorulari yöneltmeyecegiz öylemi:)

Burada Erdogan in mal varligi soruluyor.
Ben muhasebe katibi degilim, merak eden arastirir bakar neymis mal varligi.

Bu sorularla ilk kezde karsilasmiyorum.
MAlum Erdogan nefreti olan her insanin söyledigi sözler kaliplasmistir.

Daha öncede bu soru ile karsilastim.
Cevabim aynen suydu;
" peki sen bana Klicdaroglu nun mal varligini ve dillere pelesenk olan villa muhabbetini aciklayabilir misin?"
Aldigim cevap;
" Ben kilicdaroglu nu savunmuyorum, ben birtek Atatürk ü tanirim"
Cevap;
" Öylemi madem Atatürk ün taniyorsun, bana söyler misin, sadece Osmanli imparatorlugunun askeri olan Atatürk Türkiye Cumhuriyeti nin basina gecince, Savarona yatini, cesitli illerdeki villalari, ciftlikleri, arabalari nereden aldi, üstelik o dönem ülke kitlik icindeyken?"
Aldigim cevap aynen suydu;
"Ne demek koskoca Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaskani elbette devlet imkanlarindan faydalanancak"
Eee noldu simdi, bir taraf icin " cumhurbaskani elbet faydalanacak, diger taraf icin mal varligini acikla"

Bir soruyu sorarken niyet gercekleri ortaya cikarmak olmali, objektif olunmali.
Burada niyetim ne Atatürk ne Erdogan, ne Kilicdaroglu nu karsilastirmak.
Amacim, insanlarin nasil dillerini her yöne cevirdiklerini göstermek.
Yani niyet, yolsuzluklar, liderlerin mal varligi, hükümetler ve ülkeye verdikleri zararlar, kirli siyaset falan filansa herseyi tüm ciplakligiyla ve en dogru sekilde konusacak insanlar.

Kimin yolsuzluguna " ama onlar iddia" deyip, kimini yaptigi tüm hizmetleri yok sayip hortumcu ilan edip sonrada " aman efendim bizim niyetimiz yapilan yolsuzluklar" denilince komik, inanilmaz ve umursanmaz oluyor.

Son düzenleme:
devlet biz küçük esnafın resmen kanını sömürüyor,satılmamış malların bile vergisini peşin peşin alıyor ama reza zagrap hiç bir vergi ödememiş.daha kimbilir kimlerden alınmıyor o vergiler.olan bizlere oluyor:50:

o bireylerin arkasında bilinçli halk kitleleri olursa, bireyler çelik gibi sağlam durabilir.

bakıyorum yorumlara, herkes kendine göre "kötünün iyisini belirleyip oy verme derdinde". biz kendi gücümüzün farkında değiliz daha. biz, bize dayatılanları seçmek zorunda değiliz.

Bir insan ki sürekli insanları itham ettiğini düşünün siz şöyle yapıyrsunuz siz böylesiniz falan filan.Sonra da bu iddia ettiği şeyleri kendi yapsın.Bir de kaçak dövüşüyor ki dillere destan:51:

Gülmeye devam bugün çene kaslarım iyi çalıştı:9:

Son düzenleme:
Kendi kafasındaki hayali soru cevapla erdoğanın mal varlığına cevap vermeye çalışmışsın ama fena çuvallamışsın.

Atatürk’ün mal varlığını sorsan burada sana cevap veren olurdu.

“Ne demek koskoca Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaskani elbette devlet imkanlarindan faydalanancak" bu cevabı uydurmuş olduğunu varsayıyorum. Erdoğanın mal varlığına kılıf uydurmak için.

Bir de cambazın sirkte oynaması gibi önce isnatta bulunup cümlenin sonunda “karşılaştırma niyetinde değilim” demek gerçekten çok komik

Son düzenleme:
Back