3 ayrı test yaptım hala anlayamadım yardımcı olur musunuz

kanarya6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
11
3
1
30
Merhaba bata 5 gün kala ilk fotodaki testi yaptım , 3 gün kala 2. Fotoğraf , 1 gün kala da son fotoğraftaki testi yaptım . İlk ikisi awox marka sonuncu test artimed marka. Ancak hepsinde de 2. Çizgi yaptıktan 1 saat sonra çıktı . Bir türlü anlayamadım gebelik var mı yok mu bunlar kuruma çizgisi mi çünkü hepsi 1 saat sonra çıktı sizce durum nedir ?

Eklentiler

• IMG_4246.jpeg
    IMG_4246.jpeg
    301,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4247.jpeg
    IMG_4247.jpeg
    286,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4296.jpeg
    IMG_4296.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba bata 5 gün kala ilk fotodaki testi yaptım , 3 gün kala 2. Fotoğraf , 1 gün kala da son fotoğraftaki testi yaptım . İlk ikisi awox marka sonuncu test artimed marka. Ancak hepsinde de 2. Çizgi yaptıktan 1 saat sonra çıktı . Bir türlü anlayamadım gebelik var mı yok mu bunlar kuruma çizgisi mi çünkü hepsi 1 saat sonra çıktı sizce durum nedir ?
Hayır var hayırlı olsun 🥰 regle 6 gün kala awoxta benimde böyleydi. Awox camından dolayı çok silik gösteriyor

Son resim baya net kuruma cizgisi bu kadar belirgin olmaz bence

Sizinde mi 1 saat sonra çıktı sonucunuz
1 saat sonra çıkmadı ama görmemişsiniz ben hem kaset hem awox yapmistim kasette anlaşılıyor şekildeydi awox da söküp baktım bulursam ekleyeceğim öyle gördüm yani ilk. Kısaca ilk yapincs görmeme ihtimaliniz yüksek durdukça koyulastk bende belki 50 kere kuallanmisimdir

1 saat sonra çıkmadı ama görmemişsiniz ben hem kaset hem awox yapmistim kasette anlaşılıyor şekildeydi awox da söküp baktım bulursam ekleyeceğim öyle gördüm yani ilk. Kısaca ilk yapincs görmeme ihtimaliniz yüksek durdukça koyulastk bende belki 50 kere kuallanmisimdir
Biri de belirgin olan testin camına dokundum üzerinde bi şey vardı diye sonra böyle tam belirgin olmaya başladı camına dokuntukdan sonra

Sizinde mi 1 saat sonra çıktı sonucunuz

Bakin boyleydi 58du bu haliyke betam

Eklentiler

• IMG_0317.png
    IMG_0317.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 36
Son resim baya net kuruma cizgisi bu kadar belirgin olmaz bence
İnşallah öyledir tam kafa karışıklığı

Bakin boyleydi 58du bu haliyke betam
Benim
Benimim buna göre daha koyu aslında

Şimdi araştırdım herkes artimedin yalancı sonuç çıkardığını yazmış . Benim de muhtemelen öyledir

Back