• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aylk Evliyim ama tkendim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi melek25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
********Ahhh ah bu para yok mu para olsa dert olmasa dert şakkıdı

Sen üzmemeye çalış tatlı canını bunlar en güzel günlerin. Biz ne yapalım düğünümüzün ertesi günü altın bozdurup buzdolabını doldurduk eşimin cebinde 1 kuruşu dahi yoktu a.s
Yakın arkadaşım da evlendi düğünden önce tayini çıkmıştı eşinin , kendi evlerine gidecekler yol parası için altın bozdurmuşlar .. Eşinin ailesi kuruş vermemiş ve takılanları da ceplerine atmışlar.
Çok küçük şeyler için malesef elde olmayınca böyle gidiyor teker teker altıncıklar .. kaydirigubbakcemile4

Madem eşinle çok uyuşuyorsunuz genelde hem fikirsiniz .... O da mutlaka biliyor babasının ailesinin huyunu suyunu . O nun restini çekmesi gerekir . Arabanızı satacaksanız bile mutlaka yerine hemen ya yeni araba alın ya da sizin adınıza bankada hesap açtırıp paranızı güvence altına almaya ikna edin .. O para sizin güvenceniz .. vereliniortak

Kendini fazla üzmemeye çalış olur mu .. Birkaç sene sonra bu kadar sinirlenmeyeceksin şu an ki yaşadıklarına .. Yani ben artık sinirlenmiyorum .. :teytey:
Allah Mutlu mesut etsin canım :nazar: :nazar:

Belki kızacaksın belki tuhafına gidecek ama hiç bi yorumu
ve yazılanı okumadan bi tek şunu diyeceğim
büyüklerin sözünü dinlemek bence çok doğru
tabi istisnalar hariç
ve mantığınla hareket etmeliydin
açünkü onlar hayatı görmüş geçirmiş
ablam ailemin onay vermediği biriyle evlendi ve şu an boşanıyor
çekmediğimiz kalmadı
allah kolaylık versin
keşke irazda kalbini değilde aklını dinleseydin

bak çözülüyo işte bişeyler.iş olayıda hallolcak inşallah.dua ediyorum canım.üzme kendini.ilişkizide yıpratmayın.sadece açık olun herşey hallolur zamanla.sıkma canını..

30 milyarlık araba vay be :1shok: eşim 2 milyara yakın maaş alıyor altımızda 13 milyarlık araba var ben olsam altınları satmam satarken yok pahasına gidiyor yazık.dün kızıma minnacık bir küpe aldım 60 lira verdim.ben olsam eşime küsmem aramıza ayrı gayrı sokmam.ayrı gayrı sokarsanız eşiniz sizden habersiz hatta sormadan iş yapmaya başlar o paralarıda kayın pedere kaptırırsınız.kocanızla konuşun güzelce, arabanızın yerine düzgün 15 milyarlık bir araba alın borcunuzu kapatın,para bitti deyip kalanını ya bankaya atın ya altın alın.ama bu sizin için bir sınavdır söyliyim para için eşinize sırt çevirirseniz sizi dışlar ailesine yakın olur.eşinize her daim arkadaş ve yoldaş olun.altınları satmama sebebinizi yukarda yazdığım gibi açıklayıp gönlünü alabilirsiniz.bence en makulü arabanın modelini düşürmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne desem bilemiorum . zor işin walla . . gösteriş meraklısı insanlardan oldum olası hiç haz almam :delphin:
borcu kapatmk için arabayı satmk şart olmş belliki. yanlız satar satmaz arabayı , borcunuzu içinden çıkarp hemn yeni bi araba alın kalan parayla .:umursamaz:

canım ya off sinir oluyorum böylelerine sakın altınlarını verme git bankada kasa kirala
oraya koy. olaki araba satıldı eşine de söyle zaten dünyanın altınını verdik borç diye satılan arabanın yarısını senin hesabına yatırsın senin güvencen olsun sakın seni kandırmasına izin verme...
şimdilik satmaktan vazgeçti inşallah tekrar gündeme gelmez.

********Ahhh ah bu para yok mu para olsa dert olmasa dert şakkıdı

Sen üzmemeye çalış tatlı canını bunlar en güzel günlerin. Biz ne yapalım düğünümüzün ertesi günü altın bozdurup buzdolabını doldurduk eşimin cebinde 1 kuruşu dahi yoktu a.s
Yakın arkadaşım da evlendi düğünden önce tayini çıkmıştı eşinin , kendi evlerine gidecekler yol parası için altın bozdurmuşlar .. Eşinin ailesi kuruş vermemiş ve takılanları da ceplerine atmışlar.
Çok küçük şeyler için malesef elde olmayınca böyle gidiyor teker teker altıncıklar .. kaydirigubbakcemile4

Madem eşinle çok uyuşuyorsunuz genelde hem fikirsiniz .... O da mutlaka biliyor babasının ailesinin huyunu suyunu . O nun restini çekmesi gerekir . Arabanızı satacaksanız bile mutlaka yerine hemen ya yeni araba alın ya da sizin adınıza bankada hesap açtırıp paranızı güvence altına almaya ikna edin .. O para sizin güvenceniz .. vereliniortak

Kendini fazla üzmemeye çalış olur mu .. Birkaç sene sonra bu kadar sinirlenmeyeceksin şu an ki yaşadıklarına .. Yani ben artık sinirlenmiyorum .. :teytey:
Allah Mutlu mesut etsin canım :nazar: :nazar:

çok teşekkür ederim inşallah bende onları umursamamayı öğrenirim. sadece maddiyat değil biçok sorunumuz oldu ailesiyle. umarım bu son olur.

Belki kızacaksın belki tuhafına gidecek ama hiç bi yorumu
ve yazılanı okumadan bi tek şunu diyeceğim
büyüklerin sözünü dinlemek bence çok doğru
tabi istisnalar hariç
ve mantığınla hareket etmeliydin
açünkü onlar hayatı görmüş geçirmiş
ablam ailemin onay vermediği biriyle evlendi ve şu an boşanıyor
çekmediğimiz kalmadı
allah kolaylık versin
keşke irazda kalbini değilde aklını dinleseydin

yoo kızmadım hatta çok düşündürdün beni. inşallah kendi kızım tasvip etmediğim bir evlilik yapmaz. ailem iyiliğimi düşünüyorlardı görmüşlerdi, ama ben dinlemedim. şimdi en ufak bi sorunumda eminim benden çok üzülürler işte onlardan saklama çabam bunun için. eşimle sorunum yok, zamanı geri alamayacağıma göre ailesinin de bi şekilde bana zarar vermelerini önlemem lazım.

bak çözülüyo işte bişeyler.iş olayıda hallolcak inşallah.dua ediyorum canım.üzme kendini.ilişkizide yıpratmayın.sadece açık olun herşey hallolur zamanla.sıkma canını..

inşallah canım benim dua edin olur mu?

30 milyarlık araba vay be :1shok: eşim 2 milyara yakın maaş alıyor altımızda 13 milyarlık araba var ben olsam altınları satmam satarken yok pahasına gidiyor yazık.dün kızıma minnacık bir küpe aldım 60 lira verdim.ben olsam eşime küsmem aramıza ayrı gayrı sokmam.ayrı gayrı sokarsanız eşiniz sizden habersiz hatta sormadan iş yapmaya başlar o paralarıda kayın pedere kaptırırsınız.kocanızla konuşun güzelce, arabanızın yerine düzgün 15 milyarlık bir araba alın borcunuzu kapatın,para bitti deyip kalanını ya bankaya atın ya altın alın.ama bu sizin için bir sınavdır söyliyim para için eşinize sırt çevirirseniz sizi dışlar ailesine yakın olur.eşinize her daim arkadaş ve yoldaş olun.altınları satmama sebebinizi yukarda yazdığım gibi açıklayıp gönlünü alabilirsiniz.bence en makulü arabanın modelini düşürmek.
eşimle küs değilim şu an. zamanında çalışan bi bekar olarak 30000 lik araba almasının neresine şaşırdınız ki?

ne desem bilemiorum . zor işin walla . . gösteriş meraklısı insanlardan oldum olası hiç haz almam :delphin:
borcu kapatmk için arabayı satmk şart olmş belliki. yanlız satar satmaz arabayı , borcunuzu içinden çıkarp hemn yeni bi araba alın kalan parayla .:umursamaz:

eşimin ailesi öyle biraz ayranı yok içmeye ...

sakın eşinle arana soğukluk sokma canım yoksa oda bunalır ve ailesine dahada yakınlaşır unutma.akıllı davran sen şimdi haksızlığa gelemdediğin için bu kadar sinirleniyorsun muhtemelen derdin para pul deil arkadaşım eminimki insan gibi dertlerini anlatıp borç olarakisteseler daha ılımlı davranırdın ama işte akıllılar ya..bozma moralini ve eşinle bian öncve düzelt aranı.

yazdıklarını okudum ve sıkılmadım tabikide. hepimiz burda birbirimizi anlamak için dinlemek için nelerr neler okuyoruz.
durumun bunaltıcı :( . para olayına cok girmişsiniz valla nasıl cıkılır ben bilmem.
sadece tek bişi dicem eşinle küsmek yerine oturup konusmayı dene. hiç lafını esirgemeden. söyle söylee deee.madem onu cok sevdin,cok güvendin dinler heralde seni. cunku konuda sadece ailei suclamıssın.

resmen kandırmış seni...eğer borçla alıyoruz falan deseydi sende ayağını yorğanına göre uzatırdın
ona göre hareket ederdin..bilirdin borcunu harcını...
sonradan böyle bir farkındalık çok zor olmuştır eminim senin için
ama onlarda anladığım kadarıyla senin ailene karşı mahçup olmamak adına böyle bir yalan uydurmuşlardır..allah yardımcınız olsun..

sakın eşinle arana soğukluk sokma canım yoksa oda bunalır ve ailesine dahada yakınlaşır unutma.akıllı davran sen şimdi haksızlığa gelemdediğin için bu kadar sinirleniyorsun muhtemelen derdin para pul deil arkadaşım eminimki insan gibi dertlerini anlatıp borç olarakisteseler daha ılımlı davranırdın ama işte akıllılar ya..bozma moralini ve eşinle bian öncve düzelt aranı.

evet vallahi derdim para pul değil, ayın oyunlarla arkamdan iş çevrilmesinden kandırılmaktan korkuyorum.

resmen kandırmış seni...eğer borçla alıyoruz falan deseydi sende ayağını yorğanına göre uzatırdın
ona göre hareket ederdin..bilirdin borcunu harcını...
sonradan böyle bir farkındalık çok zor olmuştır eminim senin için
ama onlarda anladığım kadarıyla senin ailene karşı mahçup olmamak adına böyle bir yalan uydurmuşlardır..allah yardımcınız olsun..

evet aynen öyle oldu canım. teşekkür ederim.
yazdıklarını okudum ve sıkılmadım tabikide. hepimiz burda birbirimizi anlamak için dinlemek için nelerr neler okuyoruz.
durumun bunaltıcı :( . para olayına cok girmişsiniz valla nasıl cıkılır ben bilmem.
sadece tek bişi dicem eşinle küsmek yerine oturup konusmayı dene. hiç lafını esirgemeden. söyle söylee deee.madem onu cok sevdin,cok güvendin dinler heralde seni. cunku konuda sadece ailei suclamıssın.

konuştuk şimdilik dinliyor gibi de bakalım. inşallah başa dönmeyiz.

melek25 kardeşim hatalar zincirleme gelmiş. eşin her istediğini al demiş sen hiç sorgulamadan eşyaları almışşsın kayınpeder pusuda beklemiş paralar gelecek diye.ve hala bu üçlü kozlarını paylaşmamış. bence hepinizde hatalısınız şimdi yapman gereken kuzu kuzu o bilezikleri verip borcu kaptmak çünkü 30 milyarlık arabayı satarsanız 30 güne kalmaz parası çarçur olur araba bari kalsın ve acil tarafından iş bakın bacım hazıra dağ dayanmaz

canım ya arabayı sattırma altınları bozdur ya da araayı sattırırken şart koy kesinlikle para elinizde kalmasın satarsanızda araba alın yine çnkü kalan parayada göz koyucaklardır mutlaka bu sefere elde avuçt bişey kalmaz sen herzaman uyanık davran yedirme kendini

bencee arabayı satmayın 25 000 tl degerindeki arabayla takas yapın karsı taraftan kendi arabanızın üstüne 5000 isteyin hem arabanız olur hem borç kapanır hemde kayınpeder avucunu yalar :teytey:

kızlar mrb beni merak etmişsiniz özel msjlarla sormuşsunuz düşündüğünüz için teşekkür ederim. bir süredir netimde sorun vardı giremedim. Allaha şükür eşim bi firmaya girdi, hemde eskisinden daha iyi bi pozisyon ve maaşla. kayınpederin yolladığıyla acil borçları kapadık, araba satılmaktan kurtuldu. harcamalarımızı kısarak diğer borçlarımızı ödeyeceğiz inşaallah. Rabbim darda kalmışlara yardım etsin, duanın gücüne inanın arkadaşlar Allah herşeye kadir.

verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. sizleri seviyorum inşallah bi daha üzücü konular açmam. hepimizin yuvasından huzur eksik olmasın.

Back