E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melek25
bencede en azından elinizdekini kaptırmayın derim ben,ayrıca o kadar yıpratma kendini herşeyim bi çözümü vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün yazacaktım çıktım..
evet yazdığın herşeyde hak veriyorum sana..haklısın niyetleri kötü..
ancak;
sizin eşinizin arkadaşından geçiminiz için aldığı 5000 ytl borç için kayınpederiniz ödeme yapmak zorunda mı bunu anlayamadım?süprizzzzz
burda sizinde iyiniyetinizi sorgular oldum bir an..CADIARZU
zaten borç harç içindeyim diyen bir adam var karşınızda;ondan para beklemek niye?
ben sadece buna takıldım..gamyoncuiremsu
nesrincim ev eşyalarına ve düğün masrafına gitmiş birikimi. artı borç da yapmış aileden sıfır katkı olunca.
iyi de babası öyle dedi diye öyle yapmak zorunda mı? Arabayı takas yapsın biraz alt modeliyle üstüne de parasını alsın, satıp tekrar almak değil de. Babasına da çok güzel araba buldum çok uygun borcumuz da kapanıyor kaçırmayalım desin. Ne zaman iş bulacağı belli olmaz. Arabayı da kaybetmeyin bence.
cnm ne kadar düşüncesiz insanlarmış ama kendini üzme bence eşinle güzelce konuş..
valla borc size kalmıs zatı erkek tarafı da yerdım etmiyo üstün zekalarından akıl veriyorlar bence onları borca veya hanene hiç karıstırma eşinle konus nasıl bu borcu verebilecekiniz ne satıp ne alacaksınız sen yönlendir hem borc yapsınlar hem senin altınlarınla arabanla borcödesinler bak bunları böyle alıstırma canım çek eşini yanına konus nasıl yapalım diye kimseyide karıstırtma onların bu sorunu cözmen için üstün zekalarını calıstırmaya gerek yok bosa yorulmasınlar
hersey kocada biter herseferinde ailesine danıstırma bunu engelle hep sana sorulmasını seninle halletmesini sagla
bak sorun ne biliyomusun neanlatmaya calısıyorum beceremedim ama nolur anla:))
olan olmus borc sizin artık demi
kapını kapat karı koca düşün fazlada kendinizi yıpratmayın tatlılıkla halledin kendi kararınız olsun
eşin alışkanlıklarından vazgecsin herseyi ailesine danısmasın canım bunu kesinlikle engelle
arabasizin altın sizin borc sizin uzaktut 3. şahızları
evliliğin ilk ayları cok zordur sabretmek gerekir işte bunlardan dolayı zordur cogu sey yalın bişekilde gözüktüğü için sen içini ferah tut eşinle huzurunu bozma olur böyle seyler sen cok güclü olmalısın bu aylar kimseye yedirme kendini hakkını savun seni kimsenin yıkmasına izin verme azcık poliyanacılık oynamak zorunda kalıcaksın okadar dikkatli ol bu sürec içerisinde canım allah yardımcın olsun sana bi ömür mutluluklar
zor bır durum kendımı yerıne koydumda
umarım hersey yoluna gırer arabayı sattırma satarsada gerı parayı mutlaka al.
bence 30 binlik arabayı satmak yerine 5 binlik bileziği satmak daha matıklı.bide bişey dikkatimi çekti,o bilezikler benim güvencem demişsin.bunu derken eşinden ayrılma ihtimalinimi düşünüyosun yoksa.ben eşinin sana başta yalan söylemesine çok kızdım ama bizimde herşeyi eşim yapmasına rağmen tüm altınlarımızı aldılar.bende eşime bileziklerimi verdim borçlarımızı kapadık.şimdi sadece setim var ama kafam rahat,borcum yok.eşini seviyosan ve o sana alacağını söylüyosa bence sattırma arabayı yazık 30 bin gideceğine 5 bin gitsin.araba kolay alınmaz.ama bikaç bizlezik geri gelebilir.ayrıca arabayı sattırırsan kalan parayı kaynına kaptırma ihtimalin var düşün..
canım yasadıklarının çoğunu bende yasadım.cok zor seyler. güvenip sakın parayı verdirme. eşinede destek ol bence.zamanla herseyin oda farkına varır ama ilk zamanlar anne babasına ihanet ediyormus gibi hissediyor erkekler.zamanla anlıyorlar gercekte ailelerinin esleri olduğunu.biraz sık dişini. kocanın ailesi kaptığını kar biliyor. sinir oldum vallaa.klava:
bencede araba yerine kendi altınlarını bozdursanız daha iyi olur,geri kalan parayıda onlar yer bitirir...
dün yazacaktım çıktım..
evet yazdığın herşeyde hak veriyorum sana..haklısın niyetleri kötü..
ancak;
sizin eşinizin arkadaşından geçiminiz için aldığı 5000 ytl borç için kayınpederiniz ödeme yapmak zorunda mı bunu anlayamadım?süprizzzzz
burda sizinde iyiniyetinizi sorgular oldum bir an..CADIARZU
zaten borç harç içindeyim diyen bir adam var karşınızda;ondan para beklemek niye?
ben sadece buna takıldım..gamyoncuiremsu
Aynen bende buna takildim böcegim.....
Belliki adam sizin dügününüz istedigniz gibi olsun diye bu kadar borca harca girdi..
Anladigim kadariyla zaten durumu dügün yapicak kadar iyi degildi....mecburen bu kadar borca harca girdi....sizi üzmemek icinde esiniz ve aileside sizden bu durumu sakladilar....dügün öncesi gerginlik tatsizlik ciksin istemediler muhtemelen...
Bilemiyorum tabiki ne oldu ne bitti arkadasim ama belkide siz evinizi dügününüzü balayinizi bu denli dört dörtlük istemeseydiniz bu durumda olmazdiniz....biraz empati yapsaydiniz erkek tarafi icinde durumun hicte kolay olmicagini anlardiniz bana göre....tamam hamama giren terler tabiki ama bu devirde bu krizde kimse borcsuz harcsiz dügün yapamiyor malesef....
Sende haklisin kendine göre canim yanlis anlama beni...ama karsi tarafada bu kadar anlayissiz olmaman lazim....onlar bu durumda olmasinin sebebi sen ve esinsin....
Üzme kendini....hersey olur zamanla....kim borcsuz harcsiz ki bu devirde....calisir ödersiniz allahin izini ile.:1hug: