M
melek25
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melek25
bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da benden habersiz gider diye korkuyorum arabayı satmaya. sonuçta araba onun, benden önce kendi maaşıyla almış onu, mantık olarak istediğini yapabilir ama para bizde kalmayacak ki.düğünde sana takılanları bu insanlar nasıl alıyor..yani sana takılmıştır ve sen muhafaza edersin..değilmi? eşinin sana yalan söylemesi de hiç olmamış..madem borcunuz var ve eşin işten çıktı .o zaman arabayı satın..borcu ödeyin..geri kalan parayı da bankaya yatırın..umarım sen çalışıyorsundur da fazla masrafınız olmaz..ben senin yerinde olsam araba satılacağı zaman gider,parasını ben alırım..eşimede veririm 5000 tl gerisini kendim alır bankaya koyarım..yada altın alırım ama vermem..araba satılacağı zaman kendin git mutlaka
çalışmadığı şimdi okudum..canım kimsenin kimseye faydası yok..bak benimde eşim 5 ay çalışmadı.dünyanın borcu oldu..eşimin abileri ve annesi babası ile dipdibe yaşıyoruz,inan 5 ay 2 kap yemek getirmediler biliyormusun..kimse halimizi sormadı..o yüzden elinizdekilere sahip çıkın bari..onlarda giderse sürünürsün çok ağlarsın..ben çok ağlamıştım...sesimizi duyan oldu mu ki hayır..Allahtan kardeşim para gönderdi de bankaya falan yatırdık,biraz kapattık borcu..hala da var...o yüzden gözünüzü 4 açın..
canım ya çok haklısın ne insanlar var bende evlenince anladım. uzak memleketteyiz diye değil yani yan yana otursak bizimkilerde seninkiler gibi olurdu. gözümü dört açıyorum da düğünde nasıl uyutulduysam şimdide aynı olacak diye korkuyorum. açıp kayınpederle mi konuşsam ki?