M
melek25
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melek25
-
melek kız ozelını oku
melek25 naptın canım konuştunmu eşinle
inşallah eşinizin işi olurda bir takım şeyler yoluna girerler..
vallahi inanın ben bu tarz insanlardan hiç bir şey beklemezdim..ne diye bekleyeyimki?3 verirler ama 10 nun peşinde olurlar..b hakkı onlara vermemek içinde ne yapar eder kendi borcumu kendim öderdim
altınları bozamam diyorsunuz onlar kötü gün için diyorsunuz.bugünden daha kötü gün mü var?bozarsınız borcunuzu ödersiniz sonra ilk fırsatta tekrar ilerisi için yerine koyarsınız..
diyecek birşey bulamıyorum nedesem bilemedim bendeyaşadım senin yaşadıklarını benzerini insan çaresiz kalıyor kocana acıyorsun etrafa sülaleye karşı rezil olmak istemiyorsun çarezizlik yani bilirim allah sabır versin canım eşyaların borcu kimin üzerine senetler felan ailesininse sakın ödemeyin ilerde keşke ödemeseydim dersin pişman olursun ama siz bilirsiniz
kızlar şimdi kayınpederim aradı. nasılsın dedi ben doluyum tabi başladım patır patır dökülmeye. dürüst olmak gerekirse arabayı sattırıp bizden parayı almayı düşündüğünüzü dşünüyorum dedim o sinirle. büyük bi sessizlik ve kem küm halinden sonra bende arabayı satmayın demek için aramıştım falan dedi. tabi onlarda eşimin şu an işsiz olduğunu bilmiyorlar, nasıl bu hale geldiniz anlamadım ki dedi, oldu işte dedim. bide kalan bilezikleri satın demez miiii. bende o sinirle bilmiyorum ayıp mı ettim ama eski konuları açtım. elimde ne kaldı zaten beneşyaları borçla aldığınızı bilmiyodum ki dedim. ilk defa onunla bu şekilde konuştum ama nasıl rahatladım anlatamam sizlere. bide tutmuş bana bileziklerini sat diyo adam ya. offfffff
canım öyle insanlar yüssüz olurlar birşey yokmuş gibi karşına geçip konuşurlar ben tanıyorum öyle insanları içindeyim bnim evimde kaynanın kaynatamın hiç birşeyleri yok laf sırasında böyle yaptık derler utanmazlar içim yanıyor hatırladıkça
innnnnnnnnnnnnşşşşaallah eşinin işi olur canım gönülden istiyorum opuyorumnanaktan
hala işsiz olduğunu söylemedinmi herşeyi söyledim diyosun,bunu söylemedinmi.bilse keşke..
tam dilime geldi de eşim kızar diye sustum afalladım.
bence söyle mutlaka.bilmeleri her yönden daha ii.ozaman size yükleneceklerini sanmıyorum.eşin önce kızbilir ama çok uzatacağını sanmıyorum.mutlaka söylemelisin..
belki diğer şeylere kızar ama buna çok kızacağını sanmıyorum.neyse bikaç gün bekleyip söyle.bence kilit nokta bu çünkü.işi olmadığını bilirlerse yüklenmezler,destek bile olmaya çalışabilirler.eşin geldiğinde bi konuş bakalım ama üzerine gitme.olay daha büyümesin..
canım bak kayınpederine ne dediysen tek tek eşine anlat çünkü onlar farklı şekilde aktarabilir saklama eşinden hiçbir şeyi
bilezik satma anladığım kadarıyla satılmış bir miktar altının var zaten arabayı satınca o altınları yeniden yapıp banka kasasına at kalan olursa da 10 15 bine eski model iyi kötü bir araba alıp bir süre onla idare et ne bileyim 2000 model olsun yerli olsun ama ayağınızı yerden keser en azından hem de elinizde nakit olmaz böylece kimse sizden bişi isteyemez
iş senin eşini kendine çekmende bitiyor canım gerçek yüzlerini görmesini sağlayacaksın gerekirse hergün bıkmadan anlatacaksın kızar üzülür demiceksin ben eşimden biliyorum biz de çok çektik halen de çekiyoruz ama en azından ailesinin ne olduğunu anladı akıllı davranıyor
5000 tl içinmi bu kıyamet kredi çekin ve ödeyin ne olacak ki. durumumuz iyi diyorsun maaşınızda iyidir biraz sıkarsınız kendinizi o kadar. 30000 tl lik arabanız varmış bizim oda yoktu. kendini germene hiç gerek yok canım meblağ o kadar azki. biz evlendiğimizde toplam 950tl maaş alıyorduk ödemelerimiz 2000 tlyi buluyordu dışarıda da çalışmak zorunda kaldık. şimdide ev aldık onu ödüyoruz yine bütçemize göre çok çok fazla ödüyoruz bize 100tl bile kalmıyor. ne yiyip ne içecez dimi. biraz şükür et. eşimin ailesi bişey yapmadıo hatta kendisi almış gibi söylemiş herkese nabalım ödedik.
eşinin bir kabahati yok napsın peşin parası olmayınca şu anda ona destek olursan ileride o sana dahada saygı duyacaktır. borçları dert etmeden ödeyin sonrasında huzur sizi bekliyor.
ben eşim dahada zor aşamadan geçtik ama çok mutluyuz.
aslında korkum ben sana demiştim demeleri değil, onlar yüzünden canım ailemin üzülmesi onlar beni çok mutlu sanıyorlar.
valla elimden geleni yaptım destek olmak için ama ailesi benim önümde. çocuğu ne yapıp edip kandırıyorlar. olanlar bitenler tamamen ortada ama eşim beni buna rağmen anlayışsızlıkla suçluyor. konuşarak bi yere varamıyoruz onun ailesi hep haklı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?