• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık oğlum geceleri altını çok ıslatmıyor normal mi yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
benim oğlum 3 aylık oldu bügün dikkat ettim sabah kalkınca bezi çok ıslak değildi hani ilk doğduklarında yaptıkları kadar ıslak değil....lütfn yazın bana sizinkiler nasıl...ıslak olması sağlıklı beslendiğini gösterirmis ya....
çok korkuyorum gerçekten eyvahedigeldismile

benimkide geceleri fazla yapmıyo çiş..problem değil bence artık uykuları drinleşti uyurken yapmıyolardır çişlerini..
gün içinde değiştirdiğin bez sayısıyla anlarsın gelişimini canım..geceyti baz alma

gün içinde kaç kere yapıyor ona bak canım
en az 5 ıslak bez diyorlar
ne kadar doğru bilemem

canım bende yatarken değiştiriyorum altını birde sabahki uyanmasında ortalama gece 12-sabah 8 gibi geceleri artık hiçaçmıyorum altını yapmıyor anca dolmuş oluyor o saate
ama gün içindee acısı çıkarıyor mesela sabah ilk aldığım bezden sonra 2 saat sonra dolduruyor ötekini

Son düzenleme:
canım bebeler eskisi gibi gece çok uyanıp yemiyorlar ee yemedikleri içinde çok çiş olmuyor benimki gece mama yerse 3 4 kez ozaman ıslak oluyo baya ama yemezse çok olmuyor yani bence gece olayı normal artık gün içindeki ıslaklığa bak bence sen problem olduğunu sanmıyorum

bu çok normal canım kafana takma sorun edılcek bışey degıl gece bebeklerın altını açmayada gerek yok

benim oğlumunda aynı bezi gece dolmuyor ama gün içinde doluyor gece uzun uyuduğu için bence altını ıslatmıyor haftaya doktor kontrolümüz var sorarım o zaman sanada cevap yazarım canım.ama korkulacak bişe olduğunu sanmıyorum sonuçta aç kalsa ortalığı birbirine katar bu bebişler artık her istediklerini alabilecek kabiliyetteler büyüdüler çünkü

arkadaslar tesekkür ediyorum hepinize oğlum çok huzursuzlan mıyor bu ay dr gittimizde 9 martta aile hekimindeki kilosuyla arada sadece 100 gr fark oldu ama sanırım bunun nedeni aila hekimi kıyafetiyle tartıyo o yüzden...dr soyup tarttı belki o yüzdendir...bide hep aynı tartıda ve hatta aynı saatte çocunuzu tartın diyor aç olup tok olması bile kiloda fark edermis ...sağlıklı bir bebek dedi dr ama genede bilmek istedim benim gibi bebeği olan anneler var mı diye....opuyorumnanaktan

bence geceleri az uyandıkları için az emiyorlar o yüzden de az yapıyorlar. benim oğlumunda bezi çok ıslak değil sabahları

Back